• eso

    Co si myslite o kolech znacky merida? me se celkem libi a jsem s touto znackou spokojeny jak vy?

    0 0
    • Vilém  

      To zas bude sranda:)

      0 0
    • DaSnail  

      8o)

      0 0
    • rb  

      Nejlepši je Maxbike s Rebou  :o)

      0 0
      • metr-x  

        máš něco proti maxbike?:-D.náhodou mě dovezl všude,kde jsem chtěl :o),ale pravda je,že už by to chtělo výměnu…

        0 0
    • Marccoo  

      hloupá otázka u každého je to asi jinak,deset ti řekné dobrá a deset na h…!Za mě super,škoda že dělají šroty za deset a nezačínají alespoň na dvacetí,stavá se z toho taková lidovka.Dříve to bylo fajnový zboží.Silnička od meridy před 15 rokama to byla věc.Jinak já meridu beru jako jednoho z nej. výrobců.

      0 0
    • Bonebiker1  

      Proti Meridě nemám vůbec nic.

      0 0
    • Smazaný účet  

      hochu radsi tenhle dread rychle zamci nebo smaz…

      0 0
    • Blade  

      Kristovanoho.. poslední dobou se to tady teda rojí.. Wojtek, Vikicek, Michal xtr, Chcíplá veverka.. kupa dalších a teď ty..

      0 0
    • old biker  

      Nazdárek, já mám tuto značku i moje drahá polovička, je na každém co si vybere, já jsem si ji koupil kvůli designu rámů vybavení a prostě mě to kolo sedlo. Mají velký výběr to taky rozhodlo. Koupil jsem je v Cyklowordu, super výběr a servis, taky dobrý doplňky Je to jako s autem, co se Ti líbí, jak Ti padne do ruky a kolik máš peněz. Tak to je můj názor.

      0 0
    • siafu  

      hehe – první kolo Merida Kalahari – ukradeno, druhé kolo opět Merida Kalahari 2001 na Aceře. Tady rozhodoval hlavně poměr cena/vybavení a prodejce v Brně

      pak v roce 2004 upgrade a na podzim koupen rám Merida Magnesium 2004. Ještě byl ve výběru RB, ale ten mě nikdy nebral a nebere doteď:), Duratec (drahý a nešel sehnat tak jednoduše jako Merida) a Cube Reaction (ten by tehdy ze setu rám+vidlice vyšel hodně draho u Kočaře). Pro hořčíkový rám rozhodla vel. 16" a hlavně možnost odběru za cenu bez DPH:)

      Takže s hořčíkovým rámem jako spokojenost. Akorát by si ty Merida rámy v malé vel. 16" zasloužily kratší hlavovou trubku, 125 mm je prostě hodně a nedovedu si moc dobře představit vozit zdvih 100 mm nebo vlaštovky. Cube Reaction dělá třeba jen 95 mm, Orbea 110 mm, dál kvituji kratší zadní stavbu 420 mm, oproti 430 mm z rámu Kalahari mi toto vyhovuje víc. Větší rámy nad 20" včetně by chtěly prodloužit… jinak treba ty HFS rámy mají docela dobrý poměr cena/hmotnost oproti tady uznávanému Spešlu, Treku a obzvláště pak RB a Duratecu…

      Jestli i příští rám bude Merida, nevím… rozhodne, s čím přijde Merida, Cube popř. někdo jiný ohledně geometrie na sezónu 2010, letos to asi budu muset překopat na kotouče, jinak je to s rámy katastrofa :/

      0 0
    • mr.antik  

      myslet znamená hov?o vědět.

      0 0
    • nnoe  

      Ja Meridu beru a nikdy jsem zatím neměl problém. Měl jsem jednu TFS a teď mám Mission a obojí v poho…docela se mi líbí jejich design. Za relativně příznivou cenu nabízí slušný osazení a kvalitu a jejich top modely jsou podle mě na špici kategorie…neříkám, že nejlepší :-)

      Jakou maj obchodní strategii (masovka) neřeším a to, kde se vyrábí už vůbec ne…podle toho kolo nevybírám…:-)

      Ale podobné věci se dneska dají říct i mnoha ostatních značkách…:-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.