• karum

Chci se jenom zeptat jestli je kolo Merida MATTS SPEED-D za 22.000 solidní nákup, nebo se mám za tu cenu podívat po nešem jiným? Díky za názory

0 0
    • kubajs mtb  

Já myslim, že je to dobrá cena, a že za ty peníze nic lepšího novýho neseženeš.

0 0
    • myc  

jakej rocnik? Ja za to dal loni 26k

0 0
      • karum  

je to model 2005. Jses s tim spokojenej?

0 0
        • myc  

bez problemu. Slaby clanek je akorat ta vidlice. Osobne s ni zatim problem nemam, ale vetsinou jsou strasne tvrde. Jestli muzes, tak ji nech vymenit. Jinak dobrej ram a brzdy funguji jak maji. Zbytek stejne casem obmenis.

0 0
        • myc  

…ted me jeste napada, ze 2005 uz by mela mit jinou vidli

0 0
    • Mamutt  

Kotouče jsou v téhle cenové kategorii nesmysl. Zas o tolik lepší proti véčkům nebudou, a té hmotnosti navíc… Co tohle? http://www.progresscycle.cz/firma.asp?… Trochu připlatíš a máš Ravo Racing XC; Nebo kola Spyder/Superior na www.koloshop.cz za tu cenu také mnohem více.

0 0
      • myc  

s tema brzdama jsi jezdil, nebo je to zas jenom takovy vykrik zarputilych veckaru?

0 0
    • Biker jak Pes  

já mám to samé akorát jsem ho kupoval minulý rok taky za 26 000

0 0
    • MattsSpeed  

pokial je to urcite Matts Speed-D tak je to dobra cena, dostanes vlastne hydraulicke brzdy za dara, pretoza cena ktoru pises je pre Matts Speed-V. Ja mam minulorocny model, a poviem len tolko, ye vidla je na prd, na komponenty IKE sa da zvyknut. Inak ram je vyborny, komponenty 2005 su lepsie ako 2004.

0 0
    • karum  

Tak díky za názory, asi si ho půjdu příští týden koupit a potom napíšu jestli se na tom dobře jede atp.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      • Stax  

a nevydrzis mesiac? to uz zacnu jesenne vypredaje a usetris zhruba 25%…

0 0
        • karum  

tohle uz je vyprodej a puvodne to stalo 27500 a ted je to za 22000. tak to radši vezmu teď nebo později už nebude vůbec

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.