• PolsondeSide

    Ahoj,

    koupil jsem dres Gore, ale k mému překvapení je po 300 najetých km v místech kontaktu batohu nebo podpaží značně ošoupán a bohužel dost viditelně právě na černém podkladu. Čekal bych, že v tomto století, už bude materiál pořešen i co se týče odolnosti oděru a ošoupání, dres pak vypadá příšerně. Znáte z vlastní zkušenosti značku dresu nebo konkrétní materiál, který tímto neduhem netrpí a současně saje pot?

    0 0
    • Lenka.05  

      Mne tohle udelala Maloja, po 3 vyjizdkach. Zatim nejvic odolava dres od Foxe.

      0 0
    • pelhrimov  

      Materiál je pořešen a to tak, že je třeba kupovat nové a nové, dnes se nedělají věci na celý život a to bez ohledu na to, kolik to stojí. Zaspal jsi dobu :)

      0 0
      • PolsondeSide  

        ale tak jasně, nechci zázrak. Nicméně dres od Kellys na pohled ze stejného materiálu měl tento neduh po letech jen minimálně. U dresu za bezmála dva tisíce korun mi to přijde po tak krátké době celkem bída. Za ten typ na Foxe děkuji.

        0 0
        • pelhrimov  

          Ale přesně tak to je, sám to píšeš, laciný vydrží, drahý ne. Tak kupuj některé věci v Lidlu, když to nevyjde, tak Tě to nebude mrzet a někdy budeš dost překvapený, že věc za 300 Kč Ti bude skvěle sloužit několik let.

          0 0
          • Pán z Dubu  

            V Lidlu jsem koupil triko. Místo nitě je snad použit vlasec, co bys a něj vytáh i štiku. Prostě držák, jen je to nepříjemný na těle. Pořizoval jsem to na jaro/podzim – že pod to přijde 1. vrstva.

            Odolnost a komfort moc dohromady nejdou.

            0 0
    • TomasHrdy  

      zkus 100% cotton triko, to se nebude ošoupávat. To ošoupávání mě taky dost sere, mám několik druhu trik (craft, norh face, sensor, x-bionic…) a všechny se ošoupávaj, akorat triko cotton odolává:o)

      0 0
    • Hrubiduk  

      Ahoj,

      kupovali jsme pred rokem dresy od fy Dexter, ma na na webu vyber nekolik typu materialu. Kazdy z nich ma jine vlastnosti, takze spis zalezi na tom, jestli sis pred koupi overil, ze material je oderuodolny.

      Nas na to firma upozornila a proto jsme matros zmenili. A spokojenost. Saje a je oderuodolny. Myslim, ze typ DryCool z jejich webu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.