DRESY - ceny, materiály, design, ...

32 nepřečtených
  • Komi

    Účel: Pište své zkušenosti s různými dresy a triky, ve kterých jezdíte. Řek bych že to bude dost lidí zajímat. (Tahle věta toho asi napoví méně než nadpis, ale přeci :-) )

    A Dotaz: Potřebuji si koupit nový dres a je pro mě opravdu důležitý poměr cena/výkon, protože nemám na to, abych za něj vyhazoval zbytečný peníze navíc a tak mě zajímá co byste třeba doporučili vy a taky proč jsou vlastně někdy ty ceny tak rozdílné? Přece to nemůže být jen kvůli hezkýmu nápisu :-)

    P.S.: Možná blbej dotaz, ale věřím, že se s tím rádi poperete a pokusíte se poradit a rozvést diskuzi. Dík ;-)

    0 0
    • JMT  

      kdyz je chladnejc tak vozim dres s team potiskem, sitej od sykory (myslim) je to coolmax je fakt docela prijemnej, moc se nezapotim, je na omak prijemnej a udrzuje prijemny klima, ve vedru vozim bud vestu z neprofuku (ne silon) nebo posledni rok primo dres bez rukavu northwawe (z cehoz plyne ze sem gay-takze kluci bacha na me) coz je teda lepsi v tom ze vic dycha (v malych rychlostech-ve vysych je to skoro nastejno jak vesta

      0 0
    • JancA  

      jestli nechceš vyhazovat prachy, kup si KALAS dres s krátkym rukávem, nowindovou vestičku, návleky na ruce a na kolena a vystačíš s tim do podzima. Poměr kvalita/cena je myslim optimální. Sedí skvěle. Za všechno dáš stejný peníze jako za jeden dres Exteondo nebo Sugoi.

      0 0
    • Rybnik  

      Přes tři roky jezdím v nějakém dresu ze sekáče z německa za 50,–Kč. Až na blbé zadní kapsy (vypadávaly z nich traťovky a tak) jsem spokojen. Vypadá celkem hrozivě je celkem hrubší a spodní stranu má takovou načesanou, chlupatější. Netváří se „umělohmotně“. Teď jsem si přes zimu koupil přes net dres od KALASE ve výprodeji myslím že za 350,– Barvu a vzhled jsem nikdy moc neřešil. Zatím jsem ho ještě netestnul.

      0 0
    • TheIF  

      Ceny jsou rozdílné kvůli různému materilu – obyč polyester X coolmax a hlavně se platí za značku – design

      0 0
    • yetti  

      Já jezdím dres s krátkým rukávem od Kalase a s dlouhým německý Crane. Ten Kalas je nesrovnatelně kvalitnější, myslím že poměr cena/kvalita je optimální. Je pravda, že kamarád jezdí komplet DeMarchi a už to má neuvěřitelně dlouho a je to pořád jako nové. Je to poznat hlavně u kalhot, které já zničím dvoje a on má pořád ty samé, ale ptal ses na dres, takže to sem nepatří :-)

      0 0
    • Frankie  

      Osobne kupuju vetsinou nejaky noname dresy, davat do tricka 1.500 i vic za napis Trek nebo NortWave apod pro mne nema smysl, navic bych nerekl, ze ve funkcnosti ohledne odvadeni potu nebude vetsi rozdil, vsechno je to ±polyester… Kratasy, to je neco jinyho, do tech jsem ochoten investovat…

      Mam z lonska dres nejaky Move and Ride za asi 800,– od Peka, moc hezky design, ted jsem koupil nejaky Axon asi za 900,–, dobry, ale kdyz dam banan do bocni kapsy, tak ho mam za chvili na brise, jak se ten dres natahuje. Vcera mi ale polovicka koupila k narozkam v Drapa Sportu na Flore zase nejaky noname za 900,– moc hezkej, rekl bych, ze je to to samy jako to Move and ride jen s napisem Genesis…

      Pod dres mioru nebo nic dle teploty

      FV

      0 0
    • Luka  

      nedavno jsem videla v hervisu super dres… az na ten napis… ale stal 250,– … nevim jsetli ho jeste maji..

      jinak napriklad dresy od reltexu.cz(re­lltex.cz ? ted nevim kolik l) nejsou drahy, a jsou dost kvalitni (treba se neparou jako se mi rozparaly svy u sykory-dresu atp).

      moira tricko ultralight a dres.. vetsinou to staci, kdyz ne, navleky na ruce, Gore vesticku se sitovanyma zadama a na to nowind bundu s odepinacimi rukavy. tezka kombinace ktera odola ledasjakymu mrazu…

      0 0
      • mike01  

        s tim reltexem bych nesouhlasil kvalita pouze prumerna (u clasik provedeni)

        0 0
    • Venda  

      Celkem levný a dobrý dresy děla Freerace. Mám od nich s dlouhým rukávem a je super.

      0 0
    • pop  

      Já bych si nechal udělat nějakej svůj dres, ať v něm nejezdí každej. Kámoša mám designéra. Na netu tuším dělá firma www.lawi.cz. Dělaj to za dobrý ceny,ale tak 20ks :( Máte někdo s nima zkušenost? nedíval jsem se do historie ale…tak kdyžtak soráč :)

      0 0
      • Janes  

        Teda,Tvoje starosti bych chtěl mít.Já dres sháněl asi 3 roky,vždycky prodavač řekl „to Vám bude“,já to na sebe kolikrát i natáh,ale už nepředpažil.Nakonec mi jeden byl(kvalita dobrá, ale design nevýrazný),mám ho asi 5let a děsím se chvíle,kdy doslouží.S dlouhým rukávem jsem zatím nesehnal,tak to řeším netradičně,Moirou Ult.podle teploty-tílko,krátký rukáv,dlouhý rukáv,no prostě…Proč dělaj všechno jen na trpaslíky??:))

        0 0
      • JancA  

        lawi dela divny pytle:(, zvlast zatepleny dres s dlouhym rukavem je nenositelny…zla­tej Kalas

        0 0
      • Stancek  

        // Dělaj to za dobrý ceny,ale tak 20ks :( // Coz takhle par nahrhu dresu s motivem bike-fora dat dohromady 20 lidi, vybrat jeden navrh a nechat si jich 20, nebo podle poctu zajemcu udelat?

        0 0
        • Komi  

          To by záleželo, co je to „dobrá cena“ ;-) … jinak dobrej nápad

          0 0
    • vasek  

      Volnej noname dres o dexteru za 300kč se zipem vpředu a kapsou vzadu, pod ultralight moiru – tílko a jsem spokojenej.

      0 0
    • Toams  

      Momentalne najnovsi prirastok je dres RiffRaff za stovku z Intersportu v Ba (teda v diskonte Intersportu), vyzera vpohode … hlavne, ze je skoro cely cerveny:-) matros vyzera vcelku vzdusne (az moc), ale este nebol testovany, tak snad tento vikend:-)

      0 0
    • Komi  

      Zatím děkuji za příspěvky, užitečné a k tématu ;-)

      0 0
    • rock  

      Nechal jsem se inspirovat reklamou ve Velu a objevil jsem tuhle firmu www.fabiansport.cz/kolekce.html vůbec nic o nich nevím, ale některé dresy se mi líbí a možná to risknu, drahý nejsou …

      0 0
    • Radek Broz  

      Designy zasadne svoje delany u ZDM.

      0 0
    • Páník  

      dres Specialized za 1000,– drzi druhou sezonu a pod to Moiru za 500,–…letos si ale chci poridit volnej drez,asi neco od Foxu

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Na těle vozím nátělník z Moiry a týmový dres i kalhoty Sundance…

      0 0
    • Ruda  

      Se přiživim na téhle diskuzi. Chci (musim) si koupit nějaký triko, ale potřebuju něco trochu většího (mam cca 115 cm přes hrudník). Nevíte jací výrobci mají trochu větší velikosti?

      0 0
      • sportovni_biker  

        Já bych zase potřeboval dres na vysokýho člověka, ale zase naopak hubeného. Tak aby rukávy nebyly moc šíroký, ale zase dostatečně dlouhý (teď mám kratší a když mám návleky, tak mi na některý místa nepříjemně fouká) Nevíte někdo o nějaké firmě, která myslí na velký ale hubený lidi?

        0 0
      • yetti  

        Jsem na tom tak nejak stejne a vozim volnej dres od Kalase (v barvach Apache)

        0 0
        • Ruda  

          Díky za radu, ty MTB kalhoty nevypadaj taky špatně. Má s nimi někdo zkušenost?

          0 0
    • Volf  

      Jezdím v dresu od Senzoru a pak v pár dresech koupenejch ve slevách, kdy je pro mě důležitý, aby byly bez reklam nebo tak něco. Pod ně vždycky i v létě nějaký funkční triko. Osobně si myslím, že u dresu je celkem jedno co je zač, jen aby nebyl moc velkej. Důležitý jsou kraťasy a třeba zimní nebo podzimní hadry. Dres je celkem jedno.

      0 0
    •  

      Džez nade vše!

      0 1
    • roman 3D  

      celkem zajímavé dresy pro čechy, část sudet a pro naše bratry a sestry na Slovensku

      https://www.cbs-cesko.cz/…a-c116541754

      0 1

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.