• Vymi

    Pratele a je to tady, po uspesne Sele se blizi Mamut Bike 2007. Jiste kazdeho z vas potesi trochu mensi zmena trasy kterou si tento tyden jeste projedu abych mel aspon trochu prehled… doufam ze to pocasi bude taky takove uspokojive jako na Sele. Snad se tam na startu vsichni shledame a v cili dobre popijeme :-D jo a tombola je moje jasne… na sele jsem vyhral kulovy… :-) Piste pocity a atd… vsak vite :-D

    0 0
    • dav33  

      hoj, dnes nebo zítra bych jel.spíš asi středa. ta lávka co jsem ti posílal je úplně hotová(aspoň minulý týden byla).

      0 0
      • Vymi  

        no tak dneska je streda ale ja nevim jestli to stihnu ze… :-( sakra

        0 0
    • jose  

      Potom napiš,jaké jsou změny a jak to vypadá s povrchem…

      0 0
    • Martinkaa  

      A je nekde mapa trati? Nikde jsem ji nenasla. A jaky je ten zavod? Je tam spis teren, nebo je to klasicka sotolinova padesatka? Mozna bysme se aji s Pekackem prijeli podivat ;-)

      0 0
      • dav33  

        je na stránkách miko cycles. není náročný, letos přibylo několik pěkných míst, singlíků tam je pár je taky, ale jako na šele ne.

        0 0
      • grafik  

        prijedte se podivat a fandit do cile kdyz uz zavod nejedete :)

        0 0
    • petryk  

      já jedu, projeď trať a hoď sem dojmy, jestli je to lepší než to bývalo…

      0 0
    • grafik  

      prihlasen – zaplacen, tesim se na ty zmeny ;)

      0 0
    • grafik  

      jo … a nevsadime se o basu ?

      0 0
      • Vymi  

        s tebou se vsazet nebudu vim ze budu lepsi :-D jo a luke do toho taky urco nejde pac toho moc na sele nepredvedl.. ale ja vim on nema vubec najezdeno… :-(

        0 0
    • Zerocool  

      taky se se ženou objevíme, je to něco jako chřibská??

      0 0
      • Vymi  

        no skoro by se dalo rict ze aji jo ale zase je to spise rovina nebo kratsi useky sjezdu a vyslapu… :-) takova odpocinkovej zavod :-D

        0 0
        • Zerocool  

          takže fičák…

          0 0
          • grafik  

            na mamutovi je vic technickych useku a velmi nebezpecny brod :) www.bike-forum.cz/…ky/pady.html?…

            0 0
            • Vymi  

              ten brod je v klidu jen se nesmi jet ten druhej… ten prvni je v klidu tan druhej radeji skacu po nohach… ne jak ten na tech fotkach :-D

              0 0
              • dav33  

                minulý týden bylo tak málo vody, že se dal jet i ten druhý…

                0 0
                • Vymi  

                  jo tak to je fakt ale ja jsem ted tama nejel… za chvili koncim tak uvidim no co stihnu projet :-) zatim zdarec…

                  0 0
          • Vymi  

            jo ficak to bude :-D

            0 0
            • Zerocool  

              tak co? už jsi to projel??

              0 0
              • Vymi  

                no vcera jsem to nejel musel jsem si nechat vycentrovat kolo a prohodit plaste… :-) spise to vidim na patek… snad je trat znacena dobre pac jinak to bude LOST !!!!

                0 0
              • Vymi  

                tak trasu jsem si proste nestihl projet ale znam ji jiz minulych zavodu :-) ale ted je trochu zmena tak se necham prekvapit dneska si jedu pro prezencku :-) jinak doufam ze je to dobre znacene a ze pocasi bude taky fajne :-)

                0 0
                • grafik  

                  tak co uz zhavis nohy, na domaci pude nedam kuzi zadarmo, budu se rvat o kazde misto jako lev ;)

                  0 0
                  • Vymi  

                    jake domaci pude ty ses uz olomoucak :-D takze ti budes hoste..... to ja jsem na domaci pude :-D

                    0 0
    • Smazaný účet  

      Mamuta nejedu a asi ani nikdy nepojedu, hlavně kvůli pořadatelům, nemám rád MIKO Cycles a vlastně ani Kelly's…

      0 0
    • petryk  

      Začínám mít pocit, že se prášit nebude:)

      0 0
      • Zerocool  

        no snad to nebude s tím mokrem tak dramatické, vytrvalý déšť by neměl být, spíš jen přeháňky

        0 0
    • Kecha  

      Cus.Nechce jet na Mamut Bike nekdo z okoli Šumperka?Mam 2 volnasky na startovny,ale nemam odvoz.Jeden daruju za dopravu.

      0 0
    • petryk  

      Tak, už jsem tam byl dvakrát naštvanej a říkal jsem si, že na to kašlu a už tam nikdy nepojedu… Ale ono ne, Závodník se tam přece musí podívat, když tam všichni jedou… Prezentace – ******** pořadatelé, celkově velmi uvolněná atmosféra, čísla pro silničáře Start – bezva, u podjezdu pád, mela jak prase, při nájezdu do terénu jede první půlka kolem lomu správně, druhá to pálí po polňačce a zkracuje si trať – nic špatného, nikde ani značka kudy kam… 20. km – dojíždí mě nějakej letec z elity, že zabloudil, narve mi to před kolo, jdu k zemi, on ať jde klidně do pr… jsem trochu odřenej, ale škody minimální, jen mě chytá lýtko, jak jsem si do něj narval pedál… 29.km občerstvovačka – nikde nic, okolo 35 km prý bohatě zásobená – olej na řetěz neexistuje, čistá voda taky ne, no nic, cpu do sebe magnésko, ať lýtko vydrží. Pak už na to celkem kašlu, nebaví mě to, ale hlavně většinou nevím, kam mám vlastně jet. několikrát potkám lidi jedoucí odjinud, 2× bloudím taky. Na křižovatkách chybí pořadatelé, značení občas taky, jen jeden sjezd lesem je zančený co dvacet metrů – nechápu… Dojíždím okolo 2:40 naštvanej, lehce bolavej s potočenýma řidítkama. Jdem vrátit čip a opět menší problém se zálohou. Do repráků spíkr hlásí, že za to zančení pořadatelé nemůžou… tak kdo vlastně – my? jediný světlý okamžik je jídlo na základce – moc dobrá čína, řízky taky vypadaly nadějně, zákusek nechyběl.

      Zhodnotil bych to dvěma slovy: UŽ NIKDY!

      0 0
      • Palba  

        To ze je mamut horsi jak sela to si snad uvedomujem vsichni, ale tohle uz bylo moc i na me o(

        • 1. registrace – nasrana pani poradatelova, tu to asi musi strasne bavit. Podarilo se me zapomenou penizky, tak sem tam byl na dvakrat… nevadi, ma chyba. Ovsem jeji komentar na informaci, ze sem zapomel a omlouvam se, reagovala celkem podrazdene, tak sem se to snazil zahladit aspon tim, ze na sele davali chipy bez zalohy a ze sem si to neuvedomil. No to sem nemel delat o). Ta me tam malem sezrala… popadl jsem popojizdedlo a ujizdel boudneho tempem pryc.
        1. start – klasika, ani nebyla nejaka velika tlacenice, ale co me prekvapilo, tak policejni doprovod celej peloton spomalil asi tak na 28km/h. To by me vubec nevadilo, nejsem jarda obroucka, ale nechapu proc ten poradatel slapl na plyn prave v tom nejkrytyctejsim useku, coz byl podjezd do predmosti. Dnes jsem mel stastnej den a vyhl sem se kolizi ve 40km/h jen tak tak. Kdyby to auto jelo presne obracene, sprvu rychleji a pak pribrzdilo podjezd, myslim, ze by se to nestalo.
        2. Zkraceni trate pulce zavodniku – to si clovek jen poznadaval a jel dal, zadna velika veda. Zajimalo by me, jaktoze me ale elitaci predjizdeli cca 15 minut po startu. Prej prvnich 20 zavodniku poslala nejaka poradatelka, nekde do pryc o) Tak to sem jeste nevidel :D skodolibe sem se pousmal a rikam, no zaplat panbu, ze nejsem elitak o) jenze takovej rozpalenej topbiker to mete a celkem hobika rozhodi, takze usmev me strnul asi po pul milisekunde, kdy sem razem uhybal 3× rychleji jedoucimu Jardovi o) Obdivuhodny s pevnou vidlou.
        3. Obcerstvovacka vypadala jak po vykradnuti – piti sem ani nezahlid, tak sem byl vdecnej aspon za skrojek bananu, kterej byl tak malej, ze me ho snad ani nemuseli davat. Jelikoz jsem dojel 41. tak pocitam, ze za mnou jelo dalsich 140 lidi, ale co na ty zbylo netusim.

        Timto chci podekovat jedny holce na trati, ktera me pucila bidon s vodou. Bouzel cislo si uz nepamatuju o(( 4. Frcim, tocim a dupu… kdybych nebyl mistni, tak absolutne nevim kudy jet. Poradatele se vymlouvaj, ze jim nekdo ponicil znaceni, ale na sele radil taky kdosi, ale presto se s tim dokazali bravurne vyporadat. 5. 2km pred cilem jama jak na mamuta, no divim se, ze to vidle prezila.. utrousil jsem na 10 metru vzdaleneho poradatele, kdesi na rovince, at si de ***** stoupnout pred jamu, tak snad tam sel. Ted kdyz to pisu, tak, uz chapu, proc to je mamut bike o)) 6. vraceni cipu bylo zajimavy. Hledal jsem jak pako suchej zip na cip, jinak me prej nevratej zalohu. Nastesti zadarilo se o) 7. Jediny radoby uspech byla tombola, toz nejaka to vyhra a v igelitce tricko a olej.

        0 0
        • Vymi  

          Takze prihodim taky par slov… ja sice nemel takove problemy s registraci a na startu jsem nechal tu elitu at se porve a jel si svoje s Grafikem.. luke to totiz nechal na kochani kolem sebe :-D znaceni no jako musim rict ze PAKAŽ taok jako nechapu misto kde vim kem mam jet je faborku jak svina ale jinde kde jsme se asi 6 clena skupinka vahave snazila u veselicka pokracovat dal po trase v domeni ze jedeme dobre no jasne vraceli jsme se… ztrata pocitam 5 minut… to jako si kazdej rekne tohle nic neznamena ale pro nas jo :-D pak me to sralo… to jsem jeste zapomel na obcerstvovaci stanici nebo spise stanicku :-D kde jidla tak pro 20 zavodniku a vody te aspon bylo dosti… vzal jsem banan a jel dal… s domeni ze mi to vydrzi… nez jsem se dostal do cile jsem sem tam musel nasazovat retaz a v poslednich 10 kilometrech se mi podarilo ujet i pred kamaradem Grafikem a dalsimi co me znaji :-D tedy casem po tom vsem trapeni a nervu jsem to dojel na 72 miste casem 2:39 a kategoricky 30. opravdu fakt spokojeny DIKY DIKY… si rikam ze to mohlo byt ohodne lepsi kdyby na to poradatele hledeli a znaceni delali poradne:-((((( jinak tombola bezva nic jsem nevyhral ale aspon Martina mikynu od Nissanu :-D takze pokud bych me rict jestli se mi zavod libil rikam ano ale priste jestli pojedu tak to bude fakt ale opravdu jen proto ze drahu budu znat a vedet kde jet… :-D zdar

          0 0
          • Vymi  

            PS: zensky to byla krasa ja nevedel kam se divat driv :-D

            0 0
        • banton  

          JJ taky se pridam…vsechny co se mnou jeli zdravi DRASALOCEX TONDA…jako nejhorsi zavod co jsem jel vazne…kazdy si mohl jet jak ho napadne..ja teda se snazil nepodvadet a jet fer…na tachometru 60km..ten typek z bike one si to jel jak chtel..ale to nerikam…prvni zavod u ktereho jsem vazne nadaval a vsem se za to omlouvam..obvykle nejsem tak sprostej…Ale tohle pan Kolar vazne podelal..vic uz to nejedu!!A silnici si rozmyslim…a nebyt kamarada Michala ktery znacil sam trat jak blbej tak by to nikdo neudelal…vazne..jo a jidlo bylo super..to mi moc chutnalo jediny pozitivum na tom celem dnu!!Mnam…proste hruza…a nadavky..tohle nemelo cenu..a na umisteni se nekoukejte to by tam museli pripsat kdo si to zkratil a kdo zabloudil…ja treba predjizdel nekoho dvakrat…a po startu se znovu osvedcilo co rikam.. " Do pr… chovejte se jako lidi po tom startu a berte ohled na sebe a na ostatni"!!!!!! Chudak kocka z Bike one..pekne to zchytala..ja stacl jen uhnout a do me vletel borec ze zadu ale nic mi neudelal..priste kdo chce jet bika at na to zapomene!!!

          0 0
    • Martinkaa  

      No jeste, ze jsme nakonec nejeli, jak to tady tak ctu. Asi by mi tech 400,– bylo lito. Zajimalo by me, jak byli spokojeni silnicari…

      0 0
      • Palba  

        ted s „odstupem“ :D si rimam, nakonec jsem i rad, ze sem to jel. A rek bych, ze vzpominky budou daleko vetsi jak na selu. Takovy vzruso navic se pocita o). Mohlo by se to cele pojmout jako orientacni jizda – najdi si svou trasu o). takovej zavod tu chybi. Pridal bych jeste skryte jamy pokryte jen listim, nebo orientacni bod uprostred nadrze :D

        0 0
        • coolboy  

          orientační závody na bajku se jezdí…viz Poděbradka Bike Adventure ;-)

          0 0
          • Palba  

            tak to musi bejt kruty o) SI nedokazu absolutne predstavit, jak cizi biker, neznaly lokality hleda kudy jet o)

            0 0
            • coolboy  

              www.bike-adventure.cz akorát to už nesponzoruje Poděbradka ale Merida. Jel jsem to v roce 2003 v Novém Městě na Moravě v úplně neznámým terénu. Je to sranda. Letos by se to mělo uskutečnit ve stejné lokalitě. Přemýšlím, že bych se jako znalej terénu přihlásil. Je to celkem sranda a jezdí se to ve dvojici „na doslech“…

              0 0
        • Martinkaa  

          Zapomneli do propozic napsat: GPS a svacinu s sebou :-)

          0 0
        • banton  

          Jo a jeste mapu na riditka a takovej ten drzak..a jeste by sss ehodilo GPRS…alias Gde proboha sem!!! To by se vazne hodilo…

          0 0
      • Chaingang  

        silnice byla super…

        0 0
    • coolboy  

      tak jsem rád za ty ohlasy, co tady čtu a vůbec mě nemrzí, že jsem byl celej den doma a učil se…Minulý dva ročníky mi stačili…

      0 0
    • jose  

      Taky se přidám k zápornému hodnocení..prostě katastrofa značení, dotedka koumám mapu jestli jsme jeli dobře(vracel jsem se jen snad 2×). Z takového závodu ani 13.místo netěší…příští rok už asi ne 2× stačilo

      0 0
      • Zerocool  

        Ahoj s hodně věcma už napsanýma musím souhlasit. Celkem jsme se tam se ženou těšili. Prezentace den předem celkem ok – u vchodu jsme si chtěli dát pivo, ale na to zapomeňte, vzhledem k rychlosti a obratnosti čepování – vzdali jsme to. Start ok, doprovodné vozidlo v pohodě, jen dost brzdilo, pak když se to rozjelo všichni přidali jak šílení, ale potom zase přibrzdilo a bylo to v pr… Holčina s Bike One se s někým zamotala a začlo to padat. Vyhli jsme se. Potom vidím, jak se připojuje část závodníků z jiného směru, no v duchu si říkám, co to má být??? Ale budiž. Pak jsem valil co to šlo. Ale co čert nechtěl kolem 40.km zjišťuji, že mám měké přední kolo, no nic říkám si, že to dojedu. Pak mi chlápek s buřinkou na trati hlásí 16.místo, no to mě v tom ještě utvrdilo. Párkrát jsme se skupinou stáli a dohadovali se kam jet, no síla! Na 52Km jsem to musel vzdát, kolo už se mi žvejkalo a bylo to o hubu. Tak jsem rezignoval, navíc druhá duše taky na ho…, obě stejný problém s ventilkem. Už nikdy nebubu kupovat duše narychlo z Giga sportu.:( Člověk, se kterým jsem jel celou trasu č.484 dojel 16. v cíli jsme to probrali. No aspoň o něco se naše rodina zasloužila – manželka skončila v ženách 2. – takže super. Když jsme se v cíli ptali pořadatelů kdy bude vyhlášení tak si nás posílali jeden k druhému s tím, že oni neví, že oni tam jsou jen proto nebo támto. Celkově trať až na značení super – mám rád rychlé tratě. Organizace a vlídnost pořadatelů katastrofa. Pak to zachránilo dobré jídlo......

        0 0
    • grafik  

      pridam taky par vet. Registrace den predem uplne ok, potkal jsem Vymiho s Lukem a paradne pokecali, nebejt autem urcite bychom to tam zapichli u pivka :D Moc nechapu ty z vas co remcaji kvuli padu pred podjezdem, proste se to stava, at je to vina kohokoliv proste s pady je treba pocitat, byt se mi to jako nepostizenemu rika asi moc lehce ;). Vyjezd kolem lomu a prejezd pres cestu no koment, proste pruser. Nehlede na to, ze jsem po lesnim sjezdu k asfaltce do cekyne potkal par bikeru co to sjeli rovnou z vrchu -od mamuta- po ceste. Jak je to mozne nechapu, nastesti to byly hobici v teniskach, takze to az tak moc neboli.
      Az do Veselicka to byl naprosto supr zavod, krasne lesni korenove useky, pesinky, kratke vyjezdy, sjezdy, brod. Proste supr. Ale pred veselickem to zacalo, potkavam prvni skupinku co se vraci od nekud z lesa, ze prej zabloudili – neni divu – znaceni na lesnich krizovatkach zadne, poradatele pravdepodobne mysli jako instruktori v autoskolach – pokud mlci jedem rovne :) Dalsi zakuforvani o cca 3 km dal … v te dobe me dojizdi Vymi, pak hledame se skupinku 5 bikeru a jednou divcinou cestu – dalsi ztrata – tentokrat cca 5 minut. Byl jsem skoro ochoten pristoupit na navrh bikerky at to zabalime a jedem rovnou do Prerova. Zavodni nadseni mne uplne opustilo a dalsi cca 3km sem to jenom „sudlil“ aby se nereklo, jenze mne zacalo predjizdet nejak moc lidi tak sem to zase nakopl. Nakonec dojel s Petrykem ruku v ruce v case 2:40. Znaceni na novych usecich stalo absolutne za houby, kdyby tam stal misty aspon jeden poradatel .. co by se stalo? Na velmi dobre znacenych usecich a krizovatkach jich bylo zase az moc – vzdy tusim po 2–3 lidech … coz nechapu. Obcerstvovacka byt skromna tak ja si nestezuju, vzal jenom vodu doplnil bidon a jel dal. Cil a zazemi atmosfera naprosto pohoda, obed v nadherne jidelne na 1*. Takze co s tim? Jet pristi rok nebo nejet? S chladnou hlavou rikam ze pojedu, letos to byl trochu prusvih, ale stane se, lidi prijdou o vic.

      PS: Hlesa se biker, kteremu jsem pujcil lepeni a montpaku, za asfaltovym vyjezdem z veselicka – o lepeni mi nejde ale o tu montpaku, mam ji totiz do sady kapesniho naradi. Kdyby se nasel tak prosim o vraceni ;)

      0 0
      • Kecha  

        Omlouvam se,ale do cile jsem dojel dost pozde protoze jsem mel diru v plasti na malicek tak jsem musel jet na hodne podhustenem kole velmi opatrne a pomalu a po dojezdu jsem te hledal marne.Lepeni i monterpaku samozdrejme vratim napis mi naky kontakt a ja ti to treba poslu.Nejedes nahodou silesku?

        0 0
        • petryk  

          nabízím pomoc – dej to Rosťovi, ten to předá mně a já grafikovi nebo mi to můžeš dát na Silesii a já to vezmu od OL. Mimochodem – v sobotu jsem Tě vezl v zavazadlovým prostoru t Přerova:)

          0 0
        • grafik  

          silesku nejedu, ted mam v planu 9.6. xc hrusovanech u brna a pak cca 30.6. burinu v olmiku – pokud na tyto zavody nemiris zkus to pres petryka :)

          0 0
          • Vymi  

            no jo… na burince budes na domaci pude jsem zvedavej jak bude zavod se odvyjet :-D

            0 0
    • grafik  

      ahoj, pro ty co zabloudili mam krasnou vysvetluci mapku proc:

      sipka 1 na tomto rozcesti jsem potkal par bikeru co jeli z asfaltu od sipky 2. (pravdepodobne) a neodbocili doleva k lomu a zpet na asfalt

      sipka 2 tuto odbocku spousta bikeru minula a pokracovala po asfaltovem useku (zakrouzkovano)

      sipka 3 ale faborky na tehle obocce zase spousta bikeru neprehlidla a nekolik jich jelo nahoru nad lom do protismeru

      az ted je mi to uplne jasne – puvodne jsem si myslel ze nejaky dobrak u sipky 3 prehodil kellys znaceni vpravo do lesa – ne bylo spravne ale my jeli proti proudu, chybel VIDITELNY ukazatal nebo poradatel na sipce c. 2

      0 0
      • Martinkaa  

        Ja myslim, ze tam mel byt urcite. Uz jen proto, kdyby si to chtel nejaky dobrak umyslne zkratit. Mel by tam velice dobrou prilezitost. Stejne tak klicky u Lazniku, Stameric, Svrcova… Nerikam, ze by si to chtel nekdo zkratit primo umyslne, ale kdyz nekdo fici po asfaltu, prejede odbocku a za par desitek metru vidi, ze je zase na trati, tak mu ani neprijde, ze se ztratil a mel by se vratit…

        0 0
      • Vymi  

        jj asi tak to ma byt… nic musime si to projet znova :-DD

        0 0
        • grafik  

          a pak si dame zavodni repete na cas … ach ta minuta !!!! ;)

          0 0
          • Vymi  

            no nevim :-) jj proste jsem na to slap a jel do cile :-D

            0 0
    • grafik  

      par fotecek na www.mtb24.cz/…our-2007-164

      0 0
    • babajara  

      Ahojte, ja taky pridam prispevek.Poprve se mi povedlo se na startu postavit trochu dopredu (3 nebo 4) rada.takze start se celkem vyved, tim,že auto jelo celkem pomalu dostala jsem se do te vedouci skupinky a myslela si supr, mam tam jenom dve holky pred sebou (jedna dojela 7 a ta druha ani nevim)..to si uhlidam…na me velke zklamani, mi tahle vedouci skupinka vubec nepomohla, protoze nejaka pani nas blbe nasmerovala, co mi doslo az jak jsme se napojili na cestu snad do poloviny startovniho pole.a najednou mas po prehledu, kdo je kde.Takze celou trat nasrane, jen predjizdis a predjizdiz, pocitas kolik holek jsem uz predjela,premyslis jestli vubec jedes dobre, protoze znaceni nikde.. az mi nakonec nezbyly sily na souboj o prvni misto, par kilaku jsme spolu jeli, ale ke konci to uz neslo..skoda mohlo to byt vse jinak…celkem mne to mrzi..i kdyz druhe misto je pekne…

      0 0
    •  

      Ječňák je borec!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.