• Stancek

    Zdarec, rozmyslim se, kam jet, selamaratom nebo mamut mtb, dva maratony v mesici asi nedam, jednak je to skoro litr startovny a jednak jsem kvuli bacilovi a debilni praci na kole nesedel ani nepamatuju… Kdyby jste se meli rozhodovat, kterej by jste jeli?

    Anketa: Kterej?

    29x
    94%
    2x
    6%
    0 0
    • zirecek  

      Není tu varianta ani jeden, :-). Neber to podle druhých, jel jsi jeden z nich, oba? Kam se chceš raději podívat? Krátkout/dlouhou, náročnost?

      0 0
      • Stancek  

        Taky potom napadlo ze jsem mel do ankety napsat jeste moznost „jit na pivo“ :-) … pozde… Zatim jsem nejel ani jeden z nich, ale trate bych si vybral obe dlouhy, ta kratka na sele se jmenuje junior a kdyby me tam predjizdeli 12 leti kluci, to bych si pripadal trapne ;-)

        0 0
    • Vymi  

      Stano nebud labut… .-)) vzdyt mas najeto 1000 KM a to na Selu a mamuta staci aby si neco mel v nohach… ja to taky pojedu oboji a uz ted se moc tesim… jezdim sice co to da… ale urcite nechci hodit neco za hlavu jen tak ze mam ne zrovna dost najeto… vzdy stejne rozhoduje projeti trate a v den zavodu… jak se citis a tak… :-) dal jsem sice selu ale rikam jel bych oboji… navic Mamut je rychlostni pohoda…:-))

      0 0
      • Stancek  

        Najeto najeto… z toho ze bych nedojel, /pokud se nepo*ere kolo/ strach nemam, spis me sejri to startovny, selu jsem levnejsi zaplatit nestihl, tak ted uz 500 bez tricka a cisla se jmenem + 400 mamut… kufa moja me zabije… kdybych selu prece jenom jel, tak tam asi pojede se mnou, tak kdyby jsme tam kecali, tak hlavne nezavadet rec o startovnym, ona nema moje jezdeni moc v oblibe a uz vubec ne utraceni za veci kolem kola…

        0 0
        • Vymi  

          vis moja taky mela do urcite doby svuj nazor na moje kolo a ta utraceni a atd… ale jakmile jsem ji slozil jeji kolo a rekl co stalo a tak celkove je ted uplne jina v nazorech… pta se kdy pujdeme na kolo… ale jinak Stano je blbost jet na Mamutu dlouhou… jel jsem to minule a musim rict ze za prvni kolo jsem mel opravdu dobry vysledky tedy cas… navic ono to jet to same po druhe je pak takova nuda… :-)))

          0 0
          • Stancek  

            Ja ji taky chtel poskladat neco rozumejsiho nez ma ted, at zacne trochu popojizdet se mnou, ale nechce ani slyset… To je furt ze by misto kola radsi mycku, nebo novou pracku a podobny veci…

            0 0
            • Vymi  

              musis ji vysvetlit Stano ze kolo je to jedine co je pro ni dobre… :-)))

              0 0
        • dav33  

          :-)))) jj ty ženský...... skoro všechny stejný – teď se omlouvám místním vyjímkám- já bych jel taky všechno , ale spíš než prachy řeším doma čas strávený na kole , skoro mám pocit ,že se dovoluji jít ven (na kolo)jako malý kluk :-) .

          0 0
          • Vymi  

            vis nejlepsi je kdyz delas nervozniho a porad cucis ven a rikas svoji jak ji to slusi a ze by melo tam toto jit koupit si na sebe nebo co delaj kamaradky…az nakonec rekne tak jo bez na kolo a si zajdu za kamoskami…:-))) a je vyhrano…

            0 0
          • luke777  

            no jka to sleduji tak to mam nejlepsi ja:) oznamim pritelkyni jdu na kolo, muze se postavit na hlavu ale stejne jedu, co se tyce penez sou tvoje delej si snima co chces,takze to mam fajn zarizeno:) pojedu oba zavody selu dlouho 2 roky sem jel dlouhou tak pojedu i 3rok dlouhou, mamuta urcite kratkou je to takove pianko 40km:)) co me vadi je start z mesta na selu z lipnika sem zvedav, na mamuta z namesti se netesim byla to chrtarna jak svet 40km rychlosti sme vypalili z namesti a do cekynskeho kopce poklesla na 30:) jinak fajn zavody oba, mam najeto 700 a neresim zda mam malo ci ne mel sem minuly rok najeto stejne a zvladl:)) zbtek dozenu chemii:)

            0 0
            • Vymi  

              to jako joooooo karbosneky to jisti… :-))

              0 0
              • zirecek  

                Co vás láká na tom objet povícero závodů, nechat dost peněz za startovné, dopravu, případná oprava bika? Zajímá mě, co je to plus na závodu, které to převáží? Podrtit kamaráda, společnost, pivko v cíli? Jen mě to zajímá, :-)).

                0 0
                • Vymi  

                  co nas laka… napeti, akce, adrenalin pri sjezdech… na plny plyn kdy uz opravdu nemuzes… dale je to v tom ze vidis hodne dobrych biku a taky sve zname kamose… :-)) navic tech peknych slecen… a taky celkove atmosfera zavodu… samo ze pivko v cili ale zase tu radost ze si ten zavod dal a ze kolo v poho a ne jak nekdo kdo si rika IN a ani zavod nedokonci… jen proto ze nekde sebou pri blbosti svihl… proste je to o tom jet a prozit…na plne obratky… co se tyka startovneho… muj nazor mohlo by to byt levnejsi ale co se da delat…servis meho kola si delam opravdu sam takze kdykoliv neco blbne vim kde se mam divat a jak to nejlepe opravit… ovsem nekdy to proste nejde… :-( plus na zavode… ze tam mas kolem sebe pratel a vis ze ti budou fandit… :-)))

                  0 0
              • luke777  

                carbosneck, enervit tablety, speed 8,enervit iontak, jeste uvazuji o ionixu od survivalu

                0 0
                • zirecek  

                  A adrenalinovou injekci do srdce už máš? ;-)

                  0 0
                  • luke777  

                    ze by:) no ja nevim me ten speed8 nakopne, sem snim spokojenej:) musim neco jist pri zavodech:) banan a kolacek me nestaci:) co 30minut si neco zobnu a pak to jede samo:)

                    0 0
                    • zirecek  

                      No, na to ti stačí udělat kousky rohlíku bez vnitřku se sýrem, salámem; jakoby jednohubky.

                      0 0
                      • luke777  

                        jo to me pripomina martinku a pekacka na helfu vytahli chleba se salamem:)) jinak na zavode na rusave sem videl borca jak se dlabim vlasakem:))) kazdemuu dle chuti ja sem spis na kolacky

                        0 0
                      • Martinkaa  

                        Nebo narvat do vydlabaneho rohliku zavarene merunky a pak je behem zavodu vysypat na trat a jest suchy vydlabany rohlik :-)))

                        0 0
            • Stancek  

              To mas fakt dobre zarizeny… ale davej pozor, ono i pritelkyne maji casem tendenci se upgradovat na manzelku a potom to zacne spotrebovavat cim dal vic systemovych prostredku… Coze? 40kmh a potom 30do cekynaku? Tam jezdim tak 12 kmh … :-O

              0 0
              • dav33  

                neboj já loni startoval vzadu spolu s rodiči a dětmi a pak jsem luka předjel asi na 30km (u toho brodu) :-) ty jsi letos za chrta , tak se nedělej !

                0 0
              • luke777  

                jj strasne se po startu mamuta chrti:))) jo dav me predjel to sem ho jeste neznal:)) dnes budu hledat jeste trn v plasti zas me pichl dusi uz potreti:(( no na manzelku chce upgradovat az za 6 let:)) akze se v pohode, ted me napsala na icq: jedes dnes na kolo? napsal ze jo, odpovedaela neudri se a vrat se celej:) jo zivot je krasnej kdyz ho ma clovek zorganizovanej

                0 0
                • dav33  

                  no jen jestli se neptala z jiného důvodu :-)) ty to máš naplánované ne na pětiletky ,ale desetiletky ,jo?

                  0 0
              • grafik  

                ja sem upgradoval pred rokem a pul :)

                0 0
            • grafik  

              luke neblbni, neni nad to mit ciste svedomi ;)

              0 0
              • luke777  

                ja mamciste svedomi, mam ve vecech poradek, no ptala se aby si to zaridila:)) no milence nema:)) i kdyby tak budu mit vic casu na kolo:)

                0 0
                • Vymi  

                  to te ale casem zacne uzirat… :-((( ze ma milence

                  0 0
                • grafik  

                  sakra sem se uklikl – to mela byt rekace na tento prispevek:

                  carbosneck, enervit tablety, speed 8,enervit iontak, jeste uvazuji o ionixu od survivalu

                  0 0
          • Stancek  

            S tim casem je to taky desny… jak vcera kdyz jsem Ti psal, byl jsem zahrabanej na zahrade. Kdybych rekl ze uz to nevydrzim a musim na kolo, tak bych mozna mohl, ale vedomi ze ona tam maka sama by mi tu vyjizdku pokazilo. Porad jsem si rikal pridej pridej, kdyz to stihnes do pul sedme, tak das aspon kousicek… ale skoncil jsem pozdeji a uz jsem stacil akorat oloupat z biku bahno z minule vyjizdky, maznout retez a zase vymenit zadni bowden u prehazky… a byla tma…

            0 0
            • Vymi  

              hm… dneska to moje slavne kolo trochu ozivim.. :-)) jinak ale jak rikas… u nas zase pocasi… napred hezky pak mraky pak zase hezky a zase mraky uz jsme z toho byli jaksi mimo… :-)))

              0 0
            • dav33  

              o nic jsi nepřišel ,místama poprchávalo , moc dobře se mi nejelo , raději jsem se vrátil na pivo :-) Co dnes , pokud nebude pršet ?

              0 0
              • Vymi  

                hm… mozna na dve hodky bych jel ale nevim… mam kolecko trochu servisovat… :-)))

                0 0
                • Stancek  

                  Stejne budes mit vercajk u sebe, tak jak skoncime, sednem na pivko, ty budes servisovat a my budem popijet a kybicovat Ti do toho ;-)

                  0 0
              • Stancek  

                Na pivo? :-D To bych urcite sel… :-D Dnes by mi to snad vyslo, asi se zasprajcuju a pojedu. Tak predbezne 16:30 u Tebe? Kdybych uz se sem nedostal, tak Ti zas napisu kolem ctvrte jestli muzu nebo ne.

                0 0
                • luke777  

                  dnes pojedu na kolo okolo 16 30 sem ready pokud najdu ten trn!!:(

                  0 0
                • dav33  

                  ok 16.30 u mě , pokud zas nebude pršet . vymimu napíšem ve které jsme hospě , ať si to tam přijede zeservisovat :-) to luki: pojedeme od výstaviště ,kam ještě asi nevíme.

                  0 0
                  • Vymi  

                    sakra to zrocna koncim… :-( budu moct tak v pet vyjet… kdyz hodim bobek na kolo…a udelam servis az v patek… :-) to prezije… jeste radi… :-)) co takhle na veslicko az za osek a do lipnika a pak na pivko Jadran…atd… domu na koleno na viktorku… :-))))

                    0 0
                    • dav33  

                      jsem pro každou „srandu“ , nechápu to domů na koleno na viktorku :-))))

                      0 0
                      • Vymi  

                        no moja dneska toci na viktorce to je u tenis. kurtu jedna hospudka blizko kasaren… takze jak dojedu jdu na koleno s kamosem na viktorku

                        0 0
                  • luke777  

                    takze dojedu domu a pojedu k vystavisti, vyrazime nekam smr veselicko??

                    0 0
                    • Stancek  

                      Padim dom, takze v 16:30 sraz u davida na vystavisti… ± …Pockame nebo zajedem pro Vymiho a jedeeeeeem :-)

                      0 0
                      • dav33  

                        super , když tak opozdilci musí být na telefonu .

                        0 0
                        • Vymi  

                          panove stale za computerem… :-))) ale o pul pate konec… takze v 17 nekde kde vas chytnu…

                          0 0
                          • dav33  

                            no uvažujeme kde budem ---stejně zmokneme , když tak volej

                            0 0
                            • Stancek  

                              Nezmokli :-) … teda az na ten zaverecnej spurt dom…Jinak to bylo vynikajici, i s tim jak jsem metal kozelce :-D Kufa ja su rad ze muzu s vama jezdit, jednak nemam bobka sebou nekde lehce seknout a jednak ty cesticky kama jezdime vubec neznam. tak sam bych se placatil kdovi kde a tak si to neuzil. Dik kluci, uz se tesim az zas vyrazime. Jo, Vymi, doufam se Ti povedlo vyzehlit pozdni navrat ;-)

                              0 0
                              • dav33  

                                Jo , to jsem jsem taky zvědavý jak jsi to včera žehlil :-) . Jinak o tom to je , když jedu sám možná najedu víc kilometrů , ale určitě s menší intenzitou (protože se sám nehecnu) , poznám nové cesty (ne všude mě napadne zajet) , dovolím si přejet či sjet víc (aspoň vím,že v případě průseru nejsem sám někde v lese).Proto taky mě baví bikování ve více lidech , když se jede trochu pořádně . Doufám , že budem pokračovat ......

                                0 0
                              • Vymi  

                                v pohode akorat jsem dojel domu a uz sli s tim mojim kamosem na to koleno tak jsem jen krikl at to objedna a za 10 minut jsem pak uz sedel v hospe… a dlabal…kvasnicak a koleno to je moje… ale jen vyjimecne… no pak doma jeste mensi debata ale byl jsem totalne unaven takze jsem usnul… :-) jinak trasa se mi taky moc libila, hlavne brutalni vyskok (mozna preskok) Stani v jednom vyjezdu… jednu chvili jsem si opravdu myslel ze to chces prezkocit… :-))

                                0 0
                                • luke777  

                                  Cauky vcera to super, krasna vyjizdka kopecky, to ja rad,koukam vyzehleno, me taky pritelkyne neco brblala ze sem se ji neozval pri psani sms usnul:) rano se me do mostenice do prace jelo fajn probral se az v prerove:) dnes budu odpocivat. stana byl v tom krpalu super jede a najednou se preklapi

                                  0 0
                                  • Stancek  

                                    Jak preklapi??? To byl kotoul vzad… :-D :-D :-D

                                    0 0
                                    • dav33  

                                      Příště si ven integrálku na hlavu :-)

                                      0 0
                                      • Stancek  

                                        No ja se valim furt, tak by se mi mozna vyplatila, jeste paterak, chranice na lokty, kolena… kua budu jak hokejista :-D

                                        0 0
                                        • luke777  

                                          nebude jednodussi ukrast zelve krunyr? se ti pak ten kotoul povede lip:)

                                          0 0
    • Liamorhea  

      Rozhodně Šela, v případě Mamuta za své peníze neužiješ v porovnání s Šelou nic. Rovinatá trať, hrozné zázemí. 2 stejné okruhy, tedy pokud myslíš bikovou verzi.

      0 0
      • petryk  

        Přesně tak, Šela = nesrovnatelně lepší a zajímavější trať, zázemí, atmosféra. Mamuta jsem jel 2× bike a 2× to stálo za prd

        0 0
        • Stancek  

          Tak vidim ze drtiva vetsina mi doporucuje selu, tak je teda rozhodnuty, 6. na startu ;-) Sice kolo moc nefunguje, nozicky jsem vcera zjistil taky nic moc… ale nejak se to prezije…

          0 0
          • dav33  

            Ne.er , máš trochu najeto , že včera jsi měl krizi nic neznamená(já ji měl den před tím). Šela je výživnější , pokud bude počasí tak jedu taky . Jinak můj názor na závody znáš.

            0 0
            • Vymi  

              presne tak zadne omlouvani ale hezky pojedes… bude prdel… a vecer po zavode trochu zaparime… :-))a nejaky to pivo dame… Sela to proste jisti… :-)

              0 0
              • luke777  

                no ja nevim po 90km na sele jeste parit? max padnu do postele:)

                0 0
                • dav33  

                  Já bych i zapařil ,ale budu muset řídit domů :-( .

                  0 0
                  • Stancek  

                    Taky bych zaparil, ale taky asi budu ridit, sice mozna se mnou pojede zenuska, ale moc nejezdi a prez mesto jet asi nebude chtit… tak leda by jsme zaparili den dopredu… preventivne :-D

                    0 0
                    • dav33  

                      Jo a budem blít ještě než dojedem do Hlinska :-)…navrhni jiný termín pařby , možná ani nemusíme jezdit do Týna.

                      0 0
                      • Vymi  

                        presne tak… v den zavodu blit to se mi opravdu nechce… :-)))) ja taky nerikam poradne ale trochu hodit tanec…

                        0 0
                        • Stancek  

                          Tak parbu vymyslime jindy, kdy dame zas kolo? Ja se toten tyden uz ven asi nedostanu, ale co pristi tyden?

                          0 0
                • Martinkaa  

                  Taky chci vzdycky po zavode zustat na koncert, ale jeste nikdy se mi to nepodarilo :-). Dam si po zavode pivo a gulas a sotva se dokutalim k autu :-))

                  0 0
                  • Medunka  

                    to se staci rozjet z kopecka a jsi doma ne? BTW – dik za mail

                    0 0
                    • dav33  

                      A z Helfštýna to půjde dobře :-)

                      0 0
                      • luke777  

                        no ja nevim zustat na helfsytyne si tam nekde rovnou ustelu, po zavode kopnu tomodre piti a pak usnu na pritelkyni:)) dnes chlapci odpocivam, stve me to vikendove pocasi jinak se na selu tesim a kdo nejede dlouhou at tam radsi ani nejezdi:)))

                        0 0
                        • Stancek  

                          Taky bych tam usnul na nejake pritelkyni, ale me si tam bude hlidat ta moje pravoplatna :-D

                          0 0
                          • grafik  

                            nejsi sam :) , ale ja tam budu mit jeste dalsi 2 baby :)

                            0 0
                        • Medunka  

                          ja jedu kratkou, ne ze bych nezvladla dlouhou, ale se docela hodne bojim toho spuntu hned za startam a nez tam trcet pul hodiny, tak to radsi kratkou ;-)

                          0 0
                          • luke777  

                            spunt? a kde? vim jen malem spuntu za lomem u hlinska a jinak v pohode, znami me poradil vystrc lokty a jede to samo:)) max doapadnes jak ja v orlickych horach chrt me predjizdel hodil predemnou tlamu v kopci sem ho prejel:) osud:))

                            0 0
                            • Medunka  

                              no ten spunt myslim, se svym tempem a neschopnosti se prorazit loktama bych dopadla spatne a na hrad bych se vydrapala az po zapadu ;-(

                              0 0
                              • Medunka  

                                A jeste by hrozilo, ze nekdo spis sejme loktem me

                                0 0
                                • grafik  

                                  si zenska – na tebe si nikdo netroufne a kdyz zakricis ‚jedu vlevo‘ tak spravny gentleman te natuti pusti ;)

                                  0 0
                                  • Medunka  

                                    To tech gentlemanu znam opravdu malo, vas v tom konci asi prevychovala Martinka, ale v nekteych zakouti chlap zenskou nepusti ;-( A taky budu mit na Sele „rodice“ tak nemusi videt, jak se huntuji na zavodech

                                    0 0
                                    • petryk  

                                      Jo, my chlapci na Moravě jsme ohledupní:)

                                      0 0
                                      • Vymi  

                                        tak tak svata pravda… :-) mimochodem jsem taky zvedavej jak to bude odsejpat… jinak se uz se tesim na ty tvoje kamaradky Grafiku… ale je fakt ze ja tam taky budu mit hlidani… od svoji!! :-)) ale jak rikam kdyz tak trochu zaparime… :-)

                                        0 0
                                        • grafik  

                                          vymi, po zavode jedu zrejme hned domu, bigbos nezustavam :)

                                          0 0
                                    • luke777  

                                      me nikdo neprevychovaval:) pamatuji ze na mojem druhem zavode v zivote na mamutovi 2004 sem pomahal slecne po vyjeti brodu s brzdama spadla mela to nejake pohasene, stacilo dvakrat kopnout a bylo spraveno, slecna pak stala na bedne ve svoji kategorii na 2 miste mam pocit, cloveka to potesi.

                                      0 0
                                      • TheIF  

                                        :-) Dobrej „opravář“

                                        0 0
                                      • Medunka  

                                        Hele, nechces jet Selu, ze by si to zopakoval a ja stala na bedne? ;-)

                                        0 0
                                        • luke777  

                                          :)) ze ja cekal neco podobneho:) no muzem jet mel sem to posledne za 6h 42minut:)) pojedem v haku predjedem korinka a spol:)) a pojedem na bednu:) jestli nebude lepsi koupit novej saltr:))

                                          0 0
                                          • Medunka  

                                            Ja jedu kratkou ;-(

                                            0 0
                                          • Medunka  

                                            se desne tesim na cestu z Pekla

                                            0 0
                                            • luke777  

                                              jo z pekla je cesta dlouha, musis se chovat slusne ab si tam neskoncila, pamatuji minuly rok ze to holka vyjizdela bez sedla slapala od pekla do cile ve stoje:( jinak peklo slapu do pulky pak jdu peso:)) a tesim se na obcerstvovacku na slavkove se tam potkame:)) na rybarich byvam po 14h mam pocit aspon minulej rok, v pekle budes mit tak 30km za sebou minimalne takze si myslim pohodka

                                              0 0
                                              • Medunka  

                                                No jo, clovek si musi maknout aby se z pekla dostal. Sem tam loni byla, sla jsem proti smeru z kopce a desny krpal. Slecnu bez sedla jsem nepotkala, pouze ji znam z fotek, fakt slusny vykon. Ja bych Peklo hrozne rada dala cele, proto mozna i jedu tu kratkou, abych na to mela silu. By tam mohla byt nejaka premie, kdo to vyjede bez slapnuti. Jinak Slavkov – hm, luxus, za to stoji vyjet ten kopec

                                                0 0
                                              • Medunka  

                                                No jo, clovek si musi maknout aby se z pekla dostal. Sem tam loni byla, sla jsem proti smeru z kopce a desny krpal. Slecnu bez sedla jsem nepotkala, pouze ji znam z fotek, fakt slusny vykon. Ja bych Peklo hrozne rada dala cele, proto mozna i jedu tu kratkou, abych na to mela silu. By tam mohla byt nejaka premie, kdo to vyjede bez slapnuti. Jinak Slavkov – hm, luxus, za to stoji vyjet ten kopec

                                                0 0
                                      • Stancek  

                                        Zdarec, porad mi blbne ten saltr, kopnes mi do neho nekdy pristy tyden, jestli se zas domluvime na vyjizdce? ;-)

                                        0 0
                                      • Stancek  

                                        Nebo me napadlo jeste neco… :-D jestli nestala na bedne ze ji to po nakopnuti nebrzdilo… kdo brzdi nevyhrava :-D

                                        0 0
                                        • Vymi  

                                          takze nakonec Luke bude kazdeho nakopavat aby byli vysledky :-))) ja snad letos Selu zajedu lepsi v case… vloni to bylo za 6:20:20 jen pocasi aby se umoudrilo…

                                          0 0
                                          • luke777  

                                            tak je potreba cloveka popohnat:) psychika dela opravdu hodne clovek muze mit najeto ale pokud si ta hromada co ma clovek v hlave usmysli ne ne a ne:) tak je to v haji:)) letos selu planuji za 6h, pocasi sem objednal na start 15c max denni teplota 25c takze si myslim ok, kvapem se na to blizi jiz dalsi vikend toto uteklo

                                            0 0
                                            • Stancek  

                                              Za to pocasi rucis jo? tak ja se teda jdu dnes prihlasit a zaplatit… az uz o tom nemusim premyslet.

                                              0 0
                                            • grafik  

                                              planuju cas kolem 5:30–6:00 ;)

                                              0 0
                                              • Vymi  

                                                optimista… :-))) chci se taky ale videt za kolik to dam… :-))

                                                0 0
                                                • Vladim73  

                                                  Já ho dal loni za 7:09 a letos chci jít na 6:40 tak sem zvědavej. jenom nesmím zase 2× píchnout. :-(

                                                  0 0
                                              • petryk  

                                                nápodobně:)

                                                0 0
                                                • grafik  

                                                  ok dalsi do haku, to uz jsme 3 – v tom pripade ten cas neni nerealnej : ))

                                                  0 0
                                                  • petryk  

                                                    No, ja nevim, jestli to nedopadne opacne:) Vloni jsem jel 5:45, takze jsem presne uprostred toho tveho rozmezi…

                                                    0 0
                                                  • vlk  

                                                    tak to máte dobrý, já doufám, že vůbec dojedu do cíle :o)

                                                    0 0
                                            • grafik  

                                              muzem jet v haku :)

                                              0 0
                                              • luke777  

                                                chcije a chcije sleduju ze to bude pekne bahnitej zavod

                                                0 0
                                                • Martinkaa  

                                                  To uschne ;-)

                                                  0 0
                                                  • Stancek  

                                                    Myslis? Prestavam to videt optimisticky, na suchu mi to nejde a v blate totalni katastrofa … To zas bude drstaku :-( au au au

                                                    0 0
                                                  • Martinkaa  

                                                    Nadeje umira posledni :-)

                                                    0 0
                                                  • Stancek  

                                                    No tak ja stejne pojedu, at je jak je… jenom to bude vic bolet, jak me, tak kolo. Zlata zima a snih, to se padalo do mekyho a kolo se nemuselo tak pracne cistit.

                                                    0 0
                                                  • Vladim73  

                                                    právě jsem ji pohřbil :-(

                                                    0 0
                                                  • Splinter  

                                                    Teďka bude už jenom hezky.. Žádný blato nebude:)

                                                    0 0
                                                  • Martinkaa  

                                                    Moje rec :-).Vecer uz u nas byly suche cesty :-)

                                                    0 0
                                                  • Stancek  

                                                    Nooo nevim jestli nebude, mistama jsem se boril za Helfem po naboje a v jednom miste seriozne po kolena do kaluze :-D To bude maso........

                                                    0 0
                                                  • grafik  

                                                    nejsme preci z cukru ;)

                                                    0 0
                                                  • Splinter  

                                                    Myslím, že horší než to bylo v Kuřimi předevčírem už to nebude… Lilo jak z konve, blata po kolena, a 3 stupně pana Celsia k tomu:)

                                                    0 0
                                                  • dav33  

                                                    Zato v Praze od neděle od rána nepršelo a v pondělí bylo nádherné počasí...... hold si to umí zařídit pepani :-))

                                                    0 0
                                                  • Vymi  

                                                    Marti vcera jsem se dival na DVD Sely 2005 vzpominky jsou kraasne uz ted se tesim… :-)) dneska se jedu projet.. kdo pojede semnou?

                                                    0 0
                                                  • grafik  

                                                    sem to dvd vcera sjel taky : )) – vsim sem si ze sou tam Pekacci :)

                                                    0 0
                                                  • Martinkaa  

                                                    Jo jo :-). Mam ho naklonovaneho :-))

                                                    0 0
                                                  • grafik  

                                                    pokud mluvime o klonu pk, tak polozim vtiravou otazku – jak poznas ktery jen ten pravy? :o)

                                                    0 0
                                                  • Martinkaa  

                                                    Jeste jsem se nespletla :-))

                                                    0 0
                                                  • Vladim73  

                                                    Ptal sem se v Šelasportu jestli letos bude taky placka s filmem. Mám loňskou i předloňskou a občas na to koukám kvůli motivaci. Od pana Procházky jsem se dozvěděl,že natáčet to budou,ale zájemci si to musí objednat v obchodě a bude se to platit. Slíbil mi,že cena bude jen symbolická.

                                                    0 0
                                                  • Splinter  

                                                    To snad ne:( Doufám, že aji poštou…

                                                    0 0
                                                  • Vymi  

                                                    moc hezké… :-))))))) symbolická…

                                                    0 0
                                                  • Splinter  

                                                    Psal jsem mu mail.. Prý kilčo…

                                                    0 0
                                                  • Vymi  

                                                    no to jde…

                                                    0 0
                                                  • Martinkaa  

                                                    Ale aji tak, mohlo to byt v cene ;-)

                                                    0 0
                                                  • Vymi  

                                                    presne tak Marti… :-))

                                                    0 0
                                                  • grafik  

                                                    decka klid, furt byste jen remcali …

                                                    0 0
                                                  • dav33  

                                                    jsem pro ? v kolik ? stačí mezi 16.30– 17.00 ?

                                                    0 0
                                                  • Stancek  

                                                    Taky jsem pro, pokud mi stihnou uschnout po vcerejsku tretry a hadry, tak ocistim brzdovy spalky, maznu retez a jedu. Potom uz se na kolo nedostanu do konce tydne. Jenom pojedu v patek po praci lazo-plazo na favousi do Lipnika na prezentacku. Dave, mel bys v patek taky, v sobotu uz se na dlouhou neprihlasis a prece nepojedes kratkou…

                                                    0 0
                                                  • dav33  

                                                    Asi se přihlásím během týdne v prodejně (doufám , že to jde) a odprezentuju se v sobotu ráno .

                                                    0 0
                                                  • Stancek  

                                                    V sele mi vrele doporucili se jet prezentovat uz v patek, pry tam bude v sobotu naval a zmatky. Tak sem si rikal po praci sednu na „priblizovadlo do prace“ a zajedu tam.

                                                    0 0
                                                  • dav33  

                                                    V pátek musím jet domů , nemůžu čekat do cca 16 na začátek prezentace , takže v sobotu ráno , nebo mě budeš muset prezentnout v pátek ty.

                                                    0 0
                                                  • Vymi  

                                                    cas je v pohode panove takze treba 16:45… ale mozna domluvit si auto… (ja ho mam zatim pase :-(( ) a jed do uhrinova a jet ten zbytek… a hlavne peklo… :-)))

                                                    0 0
                                                  • luke777  

                                                    ZMĚNA jídla v cíli: místo guláše bude kuřecí řízek s bramborovým salátem bez majonézy, popř. chlebem. Nepodařilo se nám zapůjčit polní kuchyni, která je nezbytná pro výdej guláše v požadované kvalitě. Výdej jídel ve velkoprostorovém stanu Zubr na louce před hradem (u bývalého praku). to nemysli vazne ja chci gulas

                                                    0 0
                                                  • Vymi  

                                                    nech to plavat lepsi je rizek… :-)) a zase to bude klasika jako minule… ze si vezmu testoviny… :-))

                                                    0 0
                                                  • luke777  

                                                    no ja se tesil na gulasek:( chipli nekdy drubezarny tak se toho chtej zbavit, nasel sem na startovni listine holky se stejnym prijmenim andrea dlouha:)) a jede taky dlouhou, nema tam cislo:((

                                                    0 0
                                                  • Stancek  

                                                    Taky jsem pro auto, klidne vemu, ono uz je to po 5. jak jsem jel vcera narychlo se tam dopravovat kolmo, vyslo mi to vcera 80km, ale z toho tak 25 po lese a zbytek hoooneeeeem dom nez bude tma. Jo a Luke, tak vemem kotlik a gulas si uvarime na louce sami ne? :-D

                                                    0 0
                                                  • luke777  

                                                    nerikej dvakrat, kotlik bych splasil:) nejakou zverinu taky najdem:) jestli nekdo sejme srnku, nebo nejakeho hafanka:) zajicka v nouzi kocku ale je sladka:( nebo nastrouhat burt:) no uz vidim jak budem od bahna sedet na louce a delat gulas:))

                                                    0 0
                                                  • Stancek  

                                                    :-D kocku jsem jeste nejedl, spis bych to videl na ten burt… Ale vis jak by nam vsichni zavideli? Kotlik mam, profesionalni kucharku taky, jenom ji presvedcit a prijedem k hotovymu…

                                                    0 0
                                                  • grafik  

                                                    taky bych si dal po zavode opeceneho burta nad ohnem : )

                                                    0 0
                                                  • petryk  

                                                    Jo a Martinka by zatim nez dojedem mohla ty dve hodiny udrzovat ohen:)

                                                    0 0
                                                  • Stancek  

                                                    Joo, tal doufam tam bude dreva dost, na me budete cekat dyl ;-) Jinak to fakt neni problem vzit do termotasky par burtiku… Jak to teda bude dnes? Pojedem? Musel bych dat dom befeeel (no, spis pekne poprosit) at mi vyhodi hadry na slunko at uschnou.

                                                    0 0
                                                  • Vymi  

                                                    urcite dneska pojedeme :-) chci jet jen kolik nas bude a kdo vsechno bere auto… jinak rikam nasednout v uhrinove a jet… :-)))

                                                    0 0
                                                  • dav33  

                                                    Já jedu ,auto mám , ale jen jeden nosič plus kolo dovnitř , možná dvě …

                                                    0 0
                                                  • Stancek  

                                                    OK, ja dal moji instrukce at se snazi mi hadry ususit a jedu taky. Pokud nebudou tretry uplne, tak to neva, stejny by byly suchy prvnich par kilaku, horsi plinka… uvidim. Dve kola bys dovnitr mozna dostal, mas deleny zadni sedacky? Pokud by jsme jeli 3, tak bych se prifaril k tobe, pokud nas pojede vic, muzu vzit sebe a jednoho, nosic porad nemam. Za chvilku povalim dom, jak budu vedet jak na tom jsem, zavolam Ti.

                                                    0 0
                                                  • luke777  

                                                    nedrazdi hada bosou nohou nebo ti to obleceni vyhodi doopravdy ja dnes cekam na moji ma onecne praci a dnes tam je poprve tak sem zvedav,chlapci mam chut na gulas, za 6h sme v cili jak na koni:)) nebudu brzdit z kopce:))

                                                    0 0
                                                  • Vymi  

                                                    hm… safra to by opravdu nebylo spatne neco takoveho po zavode si dat… co na to lesni sprava a zakladani ohnu v rezervaci… :-))))))

                                                    0 0
                                                  • luke777  

                                                    sak sme chranena zver ne? moc nas neni

                                                    0 0
                                                  • Martinkaa  

                                                    Ze bych se taky podivala? …tak jo, jdu se divat :-)

                                                    0 0
                          • Martinkaa  

                            Taky z toho spuntu mam blby pocit, ale nakonec to vzdycky nejak dopadne… Zas takova hruza to neni. No a aspon se clovek neuzene hned na zacatku ;-) Jestli jeste nejsi prihlasena, doporucuju dlouhou :-)

                            0 0
                            • Medunka  

                              no to je mozna jedina vyhoda. Uz prihlasena jsem, na kratkou, a fakt nejak neuvazuji o zmene na dlouhou, nemam tak najeto, bude to asi muj prvni maraton sezony, pokud v pondeli nepojedu MTB Posazavim, tak to nechci prehnat a zkazit si naladu ;-( Doufam, ze se tam nekde potkame

                              0 0
                              • Martinkaa  

                                Tak treba pristi rok ;-) Jo jo, slizt se tam nekde muzeme. Treba v cili u gulase :-)

                                0 0
                                • Medunka  

                                  Pristi rok uz snad budu mit na to jezdit dlouhe ;-) Nejak se tam nekde na nadvori po zavode potkame

                                  0 0
                                • luke777  

                                  jo gulasek na ten se budu tesit v loucce jak si to budu svistet po asfalte a pak pod hradem jak budu potit krev uz se me budou sbihat sliny, v cili budu zase jako pokazdem zavode chtit hrat sachy:)) jo mamuta opet pojedu kratkou

                                  0 0
                  • Vladim73  

                    Tak to taky znám. Všichni říkají" zůstaň bude sranda" ale já už to potom fakt nedávám. :-)

                    0 0
    • dav33  

      Jo v pohodě dám , tak kdo dnes jede ?

      0 0
      • dav33  

        trochu blbě zařazeno , ale aspoň se to dá přečíst :-)

        0 0
        • Stancek  

          Uz to bylo stejne neprehledny :-) na pristi vyjizdku musime udelat novy vlakno…

          0 0
      • Stancek  

        Ja :-) v kolik? Pred 5 u Tebe?

        0 0
      • Vymi  

        vypada to ze budeme jen tri… Luke nevim jestli jede…

        0 0
        • Stancek  

          3 jsou porad lepsi nez sam… jeste sem mrknu z domu a jedeeeeem :-)

          0 0
        • dav33  

          tak v kolik ? mě je to jedno , po 16.30 . Kam pojedem ?ať si vezmu mapu .

          0 0
          • Vymi  

            Dave tak o te pul pate jsem u tebe na stavenisti… :-) a jel bych uhrinov z obcerstovacky… :) co vy na to panove…

            0 0
            • luke777  

              chlapci rad bych s vama ale musim byt v 17 30 na nadrazi, pritelkyne jde z prace, dnes byla poprve v praci po roku. takze az zitra to me muze zabit ale jedu se projet

              0 0
            • dav33  

              budeme brát auto ?

              0 0
              • Vymi  

                toz pojedeme tvojim ne???

                0 0
              • dav33  

                dobrá ,jdu hodit nosič na střechu

                0 0
                • Vymi  

                  bezva tu mapu vezmes… myslim ze by to nebylo spatne jet z toho uhrinova… ikdyz ted me napada… nechat auto pod kopcem… vyjet si kopec… :-))) a pak hura jedeme…

                  0 0
                  • dav33  

                    No a nenecháme ho v lipníku a nedáme celou krátkou ? nevím sice , jak peklo , zda se může jet i přes týden , max. to zkrátíme ze slavkova po cestě…

                    0 0
                    • Vymi  

                      ok jak rikas… pojedeme kratkou… :-)))

                      0 0
                    • Vymi  

                      mapu mam i ja takze o pul jsem tam… :-)

                      0 0
                      • luke777  

                        tak co kluci byli jste se projet? sem tise trpel a zavidel vam zitra jedu urcite pritelkyni sem to nahlasil,jaka je trat? dojmy?

                        0 0
                        • Martinkaa  

                          S klukama jsem nejela. Jela jsem solo, ale asi to same co oni, protoze jsem v tunach bahna videla stopy nejakych tri ubozaku :-)). Tak spinava uz jsem dlouho nebyla. Dva kyble vody na bajka nestacily. Tak doufam, ze to trosku uschne. Nejhorsi je usek mezi Rybarema a Milenovem – kola se prestavaji tocit :-). Zbytek trati ujde ;-)

                          0 0
                          • luke777  

                            polnacka, takze sem usetril meho milacka marastu jojo dav33 stana a vymi to byli oni, to budou zitra hlasky ale je to nemile zjisteni nechci videt zacatek trati, za lomem, u helfstyna sjezd za helfstynem a vyjezd a pak teplice milevsko sjezd do pekla a pak sjezd od slavkova a u bohuslavek

                            0 0
                            • grafik  

                              bude sucho

                              0 0
                              • luke777  

                                a odbornik no nevim martinka bydli hned vedle a ja ji verim a pokud rekne je tam bahna jak… tak to bude bohuzel fakt, jo cece jak sem tak sedel a premyslel asi prvni koupim zbytek kola a vidli nakonec pohon razeni riditka sedlo celkem sem se sesel na 12 az 13tisic plus vidle 6000 takze do 20 se vejdu:))

                                0 0
                          • Stancek  

                            Tak ja uz jsem po ociste :-) kolo pujdu jenom oplachnout a zbytek zitra. Tomu bahnu pred Milenovem jsme se vyhnuli ( nechtic… zase jednou jsem vybiral cestu ;-) ) Nestihli jsme to cely, ale po sjezdu z Pekla na asfalt uz jsme to supajdili primo do Lipnika. Mokro mistama bylo, ale nic tragickyho, vcera ta prvni cast byla daleko blativejsi. Mel jsem celkem dost po vcerejsku, tak jsem byl docela rad ze uz se nevalilo na Slavkov, jenom Vymi nemel dost a ze jeste pojede po svych do Prerova, chrt jeden ;-)

                            0 0
                            • grafik  

                              luke ctes to – vidis, prece jen bude sucho : ) to stancek: a co ten sjezd k te asfaltce do slovkova – da se ?

                              0 0
                              • Martinkaa  

                                Ten sjezd je OK :-). Ale zda se mi cim dal vice vydreny…

                                0 0
                                • Stancek  

                                  Jo, tam je to v pohode, jenom dost hluboka strouha vymleta od vody. Kluci to sjeli bez problemu, ja vletel do te strouhy, ale se stestim ustal. Tezsi mi to pripadlo pred tim, jak se sjizdi do Pekla.

                                  0 0
                            • Martinkaa  

                              Tak to ty stopy byly asi nekoho jineho :-) Este, ze jste tam nejeli. Je tam takove to blaticko, co vyzouva boty :-)) Jeste na Uhrinove mi z plastu strilelo bahno :-))

                              0 0
                              • dav33  

                                Jo blátíčko na začátku krátké je „super“, ale pokud nebude pršet tak to půjde. Sjezd z Uhřínova je kamenitý a Vymi včera oral ródlama ....., do Pekla trochu nepříjemný těma výmolama a sjezd pod Slavkov je asi o pláštích a troše techniky-jednou už jsem se viděl dole (doufám,že v sobotu to projedu taky).Potkali jsme dva kluky , co jeli od Slavkova dál a říkali , že tam je to stále potok (jako v podstatě celý rok).V kolik jsi jela ?

                                0 0
                                • Martinkaa  

                                  Za Slavkovem byl potok i minuly tyden v tech parakach. Tak po pate jsem se napojila za Slavicem a jela jsem to az ke Slavkovu. Pak po asfaltu do Loucky a jeste po Gabrielce na Rybare a domu :-)

                                  0 0
                                  • Stancek  

                                    Tos slapala pul hodky pred nama… jeste ze jsme Te nedohnali, kazdej by se predvadel a to by byly tlamy :-D

                                    0 0
                                    • Martinkaa  

                                      A ja jsem myslela, ze budete spise prede mnou :-) Jsem spatny stopar :-)

                                      0 0
                                      • Stancek  

                                        Ja zas navigator :-D , kdyz jsme minuli to bahno, ale aspon Davovi vydrzelo kolo o trosicku dyl tak krasne nalesteny ;-)

                                        0 0
                                        • luke777  

                                          tak ***** ted me nasrali a pak se ma clovek uklidnit pred zavodem, v patek do 18h a pujdu jeste v nedeli do prace mam chut to tu podpalit:(

                                          0 0
                                      • Stancek  

                                        Nejela Jsi vcera kolem 17h kolem letiste v Bochori? Jestli ne, tak tu u nas mas dvojnici, malinkatej cervenej vizlik a modra helma…

                                        0 0
                                        • dav33  

                                          Tak ty jezdíš bez nás a okukuješ cyklistky(bikerky) ,jo :-) . Hele včera pěkná 50 s Lukem cca po trase Mamuta , ale to kolo ....., já už to nemyju , mě to nebaví být každý den jako prase . Jo a ten brod , kam jsem vás chtěl vzít minulý týden (jak jsi pak dělal to salto) , ten jsme vzdali , ač oba už mokří z toho předešlého , měli jsme strach , že to nedáme a vrátili jsme se.....:-(

                                          0 0
                                          • Vymi  

                                            dave cislo mam ulozeny a opraveny ale nechapu mam te sice ulozenyho ale vzdy se mi ukazalo jen cislo a ne cele jmeno atd… no a proc jsem porad kecal o autu… protoze jsem psal kamaradovi ohodne mojeho auta a jak si spustil ze mas to auto atd… tak jsem byl jak z lesa… :-))) jinak dneska to jdu umyt ikdyz jsem si rikal ze bych mohl jit na kolo… :-))) ale nic se nema prehanet.. jinak v patek jedu do Lipnika na prezencku… kdo chce muze jet se mnou na kole ze samo…asi kolem 16 hodiny… ale jedu jen pro veci nic dalsiho… :-))))

                                            0 0
                                            • dav33  

                                              Staňa říkal ,že pojede taky . Zkus te mě odprezentovat někdo už v pátek,prosím . V sobotu ráno přijedu do Přerova , takže na start vás můžu vzít někoho autem.

                                              0 0
                                            • Stancek  

                                              Ja pojedu… ale kama pojedes? Bud pojedu na silnicce, nebo na favousovi z prace, bika jeste lestim ;-)

                                              0 0
                                              • Vymi  

                                                toz asi klasika kolem becvy… se jeste domluvime… moja se mnou nechce jet… :-))

                                                0 0
                                          • Stancek  

                                            Ja nejel na kole… :-( jinak bych pozdravil a zkusil se udrzet v haku ;-) Jel jsem autem jeste do strojiren makat :-(

                                            0 0
                                            • luke777  

                                              nepovidej:)) nekdy se tam podivam rikal si okolo bochore?? martinka 2?:))

                                              0 0
                                          • luke777  

                                            cauky jojo vcera to bylo super si jel jak drak, bohuzel na me bylo znat 4 dny bez kole jinak super jizda doma sem zbastil kure na paprice 6 kendlicku, dal si sumak s vitaminy a sel spat:))

                                            0 0
                                            • dav33  

                                              Koupání dobré což ? Ještě , že jsme neriskli to druhé… A jak jsem se chlubil , že mi nové Velo drží vazbu , tak to není pravda.....v noci taky odešla = salátové vydání.

                                              0 0
                                        • Martinkaa  

                                          V Bochori jsem nikdy nebyla :-) Asi mam dvojnici :-)

                                          0 0
                          • Vymi  

                            a jela si tunelem… :-))) my jo Dave mel sice svetlo ale stejne jsme svitili ocima… :-))))

                            0 0
                            • Martinkaa  

                              Nejela. On uz je otevreny? My jsme se tam chodili bat jako male decka. Bylo to super :-))

                              0 0
                              • Vymi  

                                tak tak… ale zadna hruza… :-)))

                                0 0
                                • dav33  

                                  Vymi , sorry za ten včerejší telefonát , omyl , spletl jsem si čísla a než nám to oběma došlo ......:-))

                                  0 0
                                  • Vymi  

                                    ok nech to plavat :-)

                                    0 0
                                    • Stancek  

                                      Plavat budem asi v sobotu… to je bourka jak prase…

                                      0 0
                                      • petryk  

                                        Okolo páté jsem jel do Přerova spinningovat a ani se mi nechtělo z auta, jak chrstalo… no, kolo v sobotu asi moc bile na konci nebude… :)

                                        0 0
                                    • dav33  

                                      Přesně tak , takže určitě se prášit nebude !!! My budem jak prasata . Jo , a slicky sebou , jak někteří uvažují :-))

                                      0 0
                                      • luke777  

                                        hmm, bude to mazec jak chcije tak to brzo neuschne s davem sme projizdeli mamuta a stalo to za to, beru blatnik :))

                                        0 0
                                        • Martinkaa  

                                          U nas jen tak mrholi – okraj bourky. Myslim, ze to bude jen prehanka. Ale slajky si teda neberu :-))

                                          0 0
                                          • Vymi  

                                            blatnik nebrat je na prd… jsem videl Dejva jak se mu ten jeho blatnik natocil bud na levou nebo pravou stranu takze byl skoro stejne spinany jak ja… :-)))

                                            0 0
                                            • Martinkaa  

                                              Blatniky taky nemam rada. Ale ma to jednu vyhodu – kdyz to vytoci do praveho uhlu, muze tim kosit soupere, ktere bude predjizdet :-D

                                              0 0
                                              • Stancek  

                                                Ja blatnik sundam… vse nepotrebny z kola pryc… abych ty kopce vubec vyjel… Vymi, dnes jdu pro tu kladku, uvidime jakto bude fungovat…

                                                0 0
                                                • Vymi  

                                                  jo dej vedet… jinak mozna dneska jdu na kolo jeste uvidim… musim to trochu oservisovat… jinak to vidim na sobotu na dlouhe kalhoty… protoze padu si myslim taky budu mit a tak nechci litat po doktorech ze mam rizlou nohu nebo tak… a je to pohodlnejsi… ale uvidim podle pocasi

                                                  0 0
                                                • dav33  

                                                  Taky to tak vidím,včera jsem vyjel v krátkých a pak se stejně oblíkal , protože byla zima na kolena .Jedete v pátek na tu prezentaci ?

                                                  0 0
                                                  • Stancek  

                                                    Zdarec, vemu oboje a rano uvidim… Na tu prezentaci asi pojedu, ale jsem tu autem, musim jeste na nakupy … grrrrr, jak ja to nakupovani nesnasim… Tak asi pofrcim do Pilnika na otocku autem, pojedu po 2h od nemocnice kdyby se chtel nekdo svist, pak mam praci a pred vecerem dam aspon par kilacku jestli kolo funguje jak ma. Vymi, kladka nebyla, snad dnes, ale nalesteny to mam skoro jak David ;-)

                                                    0 0
                                                  • dav33  

                                                    Prezentni mě , prosím tě , vem mi číslo a ty věci k tomu , mailem ti pošlu doklad o zaplacení startovného , kdyby to nevyšlo , tak zavolej a musel bych vyjet ráno dřív. Díky

                                                    0 0
                                                  • Stancek  

                                                    Jo, jde to, vcera jsem se pro jistotu ptal v sele. Sakra zmena planu, se divam ze zacatek prezentace je az v 16h… tak to pojedu z prace maknout dom a pred vecerem tam fouknu a zavolam nebo smsknu ze to mas nebo nemas zarizeny.

                                                    0 0
    •  

      Zdravíme pozemšťany!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.