Lúčanská Malá Fatra - pěšky

5 nepřečtených
  • wbiker

    Ahoj. Hledám tipy na trasu a ubytování v oblasti Lúčanská Malá Fatra. Chystáme se tam v termínu 28. – 30.9., s plánem hlavního výletu v sobotu – celodenní výšlap, něčeho menšího pak v pátek a v neděli – to vše pěšky, biky tentokrát necháme doma. Ubytování ideálně na chatě/v penzionu. Brouzdám různě po netu a je tam toho tolik, že je těžko vybrat něco na tři (v podstatě jeden) den aby to stálo za to. Určitě nechceme přechod na víc dní, ale vždy návrat zpět na chatu. Poradíte někdo? Díky.:-)

    Anketa: Bude hezky?

    0x
    0%
    0x
    0%
    0x
    0%
    0x
    0%
    0 0
    • notobi  

      V létě sem byl ve Vrátnej dolině ve Štefanovej Penzion pod Skalným mestom a dobrý, jen teda nevim jestli Lůčanská část neni někde uplně jinde

      0 0
    • nitraq  

      Proč Lúčanská a ne Krivánská?:) V srpnu jsem v Krivánský byl na týden, bydlel jsem v Terchový a můžu jen doporučit. Na pátek máš kratší výlet na Sokolie, to je tak na cca 4 hodiny celkem, v sobotu vylezeš přes Jánošikovy diery na Malý a Velký Rozsutec a nakonec se svezeš na koloběžkách ze Štefanové. A v neděli dojedeš autem do Vrátné a přes Poludňový grúň a Chleb se podíváš na Velký Kriváň a abys ušetřil čas a hlavně nohy se dolů svezeš lanovkou za tři eura.

      0 0
    • blatofilka  

      Ahoj. Zrovna teďko o víkendu jsme šli přechod Lúčanské z Fačkovského sedla na Strečno a ubytováni jsme byli zde v Grandhotelu Partizan, mohu jen doporučit: http://www.treking.cz/…a-utulna.htm ;)))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.