Tipy ny bike weekend na Slovensku

6 nepřečtených
  • Žanek

    Zdravím!

    Nemáte někdo tip na nějaké pěkné bikové trasy v horách na Slovensku? Třeba na Malé Fatře(na tom ale netrvám)… Je to kousek, přemýšlím, jak využít prvomájového volna.. Pokud víte o nějakých lincích na mapy, popisy tras tak je sem prosím hoďte!

    Děkuju!

    Honza

    0 0
    • hribik A1  

      nejake trasy su tu. okolie prievidze a ziliny je tam celkom dobre spracovane, teda je tam odtial vela tras

      0 0
      • Žanek  

        Děkuju, přesně něco takového jsem hledal.

        Ještě dotaz – jak je to u vás s legislativou co se pohybu na biku v přírodě týká? Prý máte nějaký zákon, který bikerům zakazuje jezdit po lesních cestách..

        Díky

        0 0
        • Smazaný účet  

          Zatial je to v pohode. Nepocul som o ziadnom incidente. Teda pokial jazdis mimo chranenych uzemi a po beznych lesnych cestach. Nepredpokladam, ze budes sa za tie tri dni pokusat o vytvorenie noveho singltracku. :-))) Podla mna je ta legislativa pripravena pre pripad potreby ale zatial sa nechava spat.

          0 0
        • hribik A1  

          ten zakon zakazuje jazdit po lesnych chodnikoch pod 4 metre sirky, resp. povoluje len po „lesnych cestach“, ktore su definovane prave tou sirkou, a „znacenych trasach“ (zatial sa nikdy nikto nezhodol na tom, co to znamena „znacena trasa“, ci tam spada len cykloznacenie, alebo aj turisticke). ale ako pisal pista1, zatial sa to moc nekontroluje. ja tiez nejazdim s meracim pasmom a nemeram sirku toho, po com chcem ist a ostatni asi tiez nie

          0 0
    • Karkulka  

      mně se moc líbilo v okolí Liptovské Mary, kde jsme byli na cyklodovči před dvěma lety…V Chočských vrších je spousta fajn tras a míst, akorát nevim, kolik z nich je plně jetelných po nových zákonech:(  tip: Prosiecká dolina, Demenovské ladové jaskyně-parráda

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.