• pee.tr

    Poradíte mi, v čem na MTB nezebe a dá se to dobře oblékat a případně i omývat (prát)? Díky

    http://www.kupkolo.cz/…st-xxl_z908/

    http://www.kupkolo.cz/…t-xxl_z1702/

    http://www.kupkolo.cz/…-xxl_z89782/

    0 0
    • Seky  

      Z levnejch návleků jsem už dávno vyrost. Ty levný se roztrhnou po pár metrech chůze a o první kámen na kterej šlápneš. Životnost stěží jedna sezóna. Pokud chceš jezdit v zimě hodně, zainvestuj zimní tretry, s návleky se to prostě nedá srovnat. Jinak o né moc dražší návleky jsou Endura MT500 který vydržej, né sice všechno, ale docela hodně moc.

      0 0
    • Josse  

      Ty poslední Force v podstatě vyhrály test v posledním Velu, testovali asi 15 párů od různých výrobců. Vozím jejich starší verzi a spokojenost, akorát už jsem je asi po 4 letech roztrhal a letos je to jejich poslední sezóna.

      0 0
    • couffy  

      Levný je dvakrát placený,ale pokud trváš na svém výběru tak bych bral ty Force hot,nedávno je testovali ve Velu a dopadly co se týče izolace velmi dobře.

      0 0
    • blisterexist  

      force hot mám, odolné jsem nejvíc že všech forců se mi zdá, ale nijkak extra vedro v nich není

      0 0
    • zdsamct  

      asi zalezi v jakych teplotach chces jezdit,

      ja mam tu tvoji druhou moznost

      http://www.kupkolo.cz/…t-xxl_z1702/

      podle rady jsem udelal sablonu podrazky z papiru, prenesl na starou dusi, vystrihl, nalepil ze vnitr i z venku a chozeni nedela diry

      jezdil jsem v minus 3 – 4 stupnic a v pohode, vic nevim protoze v mensi teplote na to kaslu

      0 0
    • campijozo  

      Mám ty prostřední.. a po pár vyjíždkách mám už roztrhlou špičku :(

      0 0
    • alexandr  

      Ty prostredni (neopren 2mm) jsem mel. Vydrzely necelou jednu sezonu, nazouvaly se dobre, zima mi v nich moc nebyla. Ale musel jsem uplatnit lidovou tvorivost – nesedel mi vyrez na kufry (musel jsem prostrihnout vetsi, takze se to pak vic trhalo) a rozepinaly se mi ty bocni zipy (musel jsem tam nasit na konec suchy zip, jako maji ty ostatni navleky). Umyvat to slo docela dobre.

      0 0
      • pee.tr  

        Díky všem za rady. Zvážím tedy ještě i ty zimní tretry. Včera jsem taky uplatnil lidovou tvořivost a omotal si letní tretry zepředu potravinářskou fólií. Extra teplo to nepřineslo, ale nemít to, tak mi nohy za ty 4 hodiny v terénu umrzly po dřívějších zkušenostech. Takhle se to dalo. :-)

        0 0
    • mr.nikdo  

      Mam tyto a celkem pohoda, stejne neresi halvni problem – zimu od kufru ⇒ stejne ti bude kosa…

      Ale je fakt, ze loni jsem s nima najezdil dost i v kose a jsou Ok. I kdyz ted tam mam nejake 2–3 diry od padu/sutru… Ale nejsou skrz, takze to jen nejak zalepim Duck Tape :-D

      0 0
    • scota  

      Mám Endura Road a jsou skoro stejné jako MT500 až na tu gumu. Zatím spokojenost, ale pod –5°C to asi na dlouho dobu není. Výhodou je že nemusím čistit bláto z treter, ale hodím návleky do škopku ;-)

      0 0
    • nooski  

      Nejlepší jsou zimní tretry. Jenže mají svoje ale. Pokud člověk jezdí v mokrém sněhu a šlápne do něj, tak pak už pedál nenašlápne. Momentálně se u nás na silnici jezdit nedá a poslední dny byly mnohem lepší pro platformy. Návleky kombinují nevýhody všeho a v terénu bych je nikdy nevozil.

      0 0
    • blisterexist  

      no force hot vyšli nejlépe teda

      https://www.facebook.com/media/set/…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.