trenažér, nebo válce a když tak jaké

5 nepřečtených
  • jakub

    Ahojte, dovoluji si zde založit dotaz ohledně toho na čem doma v zimě jezdíte a v čem vidíte své výhody. Po novém roce bychom si se ženou rádi koupili nějaký trenažér, dnes mi ale dal kamarád do hlavy brouka s tím, že válce jsou taky dobré. Moje představa je taková, že letos bychom si koupili něco fakt obyč (hluk není až tak problém, máme dům – zatím) a příští rok bychom se eventuelně rozhodli, jestli má smysl investovat do nějakého fakt pořádného. Zároveň také uvítám typ na nějaké spolehlivé a levné zařízení tohoto typu. Děkuji za rady. Opět zdvořile poprosím rejpaly a blbce, aby na tento thread nereagovali pokud nechtějí přispět něčím smysluplným, nudí mne pročítat nesmysly a připomínky, které nejsou k tématu, legrace mne baví, urážky a prudění už fakt méně…děkuji.

    0 0
    • Kubiczech  

      Uvažoval jsem stejně a díval se po levnějších válcích. Nakonec to dopadlo na Tacx Antares a jsem rád, že jsem do toho nedal více peněz. Chce to vypnout všechno kromě nohou a tupě dupat, žádná velká zábava. Jediné plus je to, že mě moje válce spolehlivě drží venku tak dlouho, jak to jen jde.

      0 0
    • JakeF  

      Taky by mě to zajímalo, akorát bych chtěl vědět, jakej je co nejtišší v rozumný cenový hladině (dejme tomu 4–5 tisíc)? Případně kdyby se někdo zbavoval nějakýho tichýho použitýho, tak by to bylo ideální :).

      0 0
    • Chiquita-kno  

      loni jsem poridil Elite Voltare mag alu a zatim v poradku, jen pod pojmem tichy jsem si predstatoval neco jineho, je to srovnatelne hlukem s Tacx Satori, vyhoda renazeru oproti valcum je, ze se nemusis tak soustredit a muzes koukat na TV bez obav z toho ze sletis. Vytahnu ho ze sklepa v prubehu zimnich prazdnin

      0 0
    • Naxyl  

      Zdravím,

      protože nechci prasit fórum dalším tématem, hodím to sem. Nedávno jsem pořídil 29" kolo. Dočetl jsem se zde o válcích, tak jsem si je od kamaráda půjčil http://www.kola-cykloshop.cz/…es/d-348106/ Jenže i při maximálním roztažení jsou moc krátké, takže mám přední náboj asi 10cm před válcem a jezdit se na nich tedy nedá. Začal jsem na nich trénovat na staré 26" a chtěl bych si koupit válce vlastní, ale aby na ně šlo dát 29" kolo s rozvorem 111,6 cm. Našel jsem tyto stránky http://www.valce-dusek.ic.cz/ , kde by mi snad mohly udělat válce na zakázku, ale zase nevím, jak by se pak řešil náhradní řemen, takže bych asi radši nějakou sériovku tak do 4 tisíc. Nevíte někdo o něčem takovém? Dík

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.