• Glum

    Na rozdil od probihajici diskuse nevidim idealni reseni v navlekach, novinach, pohorkach ci alobalu, chci investovat do zimnich treter. Pouzivam neopreny a funkcni ponozky, vetsinou i v mrazu je to sice OK, ale v hlubsim snehu se navleky nacpavaji snehem zespodu, na suchu je zase vcelku brzo potrham nebo prosoupu. Nechci na zimu odmontovavat SPD, prilis jsem si na to zvykl. Mate nekdo zkusenosti se zimnimi tretrami? Jake a s jakymi? Jezdi nekdo Gaerne Polar Comp?

    0 0
    • Vojtíšek  

      Lake MZX ci jak to je. Nohy v nich mrznou o trochu méně než v letních. Ideální jsou v kombinaci s prodyšnými návleky, tedy ne neoprenovými.

      0 0
      • Jurij  

        Chci je letos zkusit, koupím asi o číslo větší. Vyzkoušel jsem skoro všechno a vždycky rozmrazuju nohy. tak doufám, že to bude znát a ta investice se vyplatí. Doufám, když navlíknu ještě no wind návleky a dovnitř slabou fční ponožku a tlustou, že to bude lepší než letní.

        0 0
    • bubo  

      Psal jsem to uz v diskusi o návlecích, ale sem to možná bude pasovat líp: minulou sobotu jsem byl v Praze v Adidasu na Zahradním městě a měli tam v akci za necelých 1100 tretry El Moro Mid. Jsou vyšší než klasické tretry (zhruba ke kotníku) a mají nějakou voděodolnou úpravu. Nevím, jestli to bude zrovna na zimu to pravé (koupil jsem si tam své první SPD – klasický El Mora, takže zatím nemám zkušenosti), ale vypadali docela teple. Kdybych měl pro ně využití, tak bych je za tu cenu bral.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.