• Kubizon

    Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem treter na MTB v cenové hadině tak do 2500 korun. Momentálně se mi zamlouvají Specialized nebo Diadora, máte s nima někdo zkušenost? Popřípadě nevíte kde je koupit v Brně (velikost tak 47, žádný dětský)? dík

    0 0
    • blue  

      s diadorama zkusenosti mam, zatim jenom dobry… ale kde je koupis v Brne, to ti neporadim

      0 0
    • Jester  

      Obě značky mají v HaPe.

      0 0
    • Volf  

      Mám Geka k plný spokojenosti. V Brně bych asi zašel ke Svoradovi na Špitálku.

      0 0
      • HROOLI  

        Dobrý den,promiňte ,že obnovuji x let staré téma,ale řeším podobný problém a nechci kvůli tomu zakládat nové téma.Mě se zamlouvají SCOTTy za ca 1700,– .Také jezdím mtb,ale abych pavdu řekl,vybíral jsem dle nejnišší ceny a z vybraných kusů,pak dle designu.Vím,že to asi nebude až taková top kvalita,ale přeci boty za tolik peněz musí něco vydržet ne?.. Zatím ještě nějak na nákup nespěchám,spíše si pročítám různé reference apod.

        0 0
        • K2  

          U bot vybírej hlavně podle toho jestli ti sedí. Někdy se stane, že tvůj vysněný favorit propadne právě kvůli střihu. Vyzkoušej toho více a kup si co ti sedne…

          0 0
          • HROOLI  

            No já zatím jen tak pokukuji po e-shopech.Na samotný nákup zajdu do kamenného obchodu.Obsvláště u bot bych nikdy nenakupoval přes net.Spíše mě zajímalo,jestli se i za takovou cenu dají koupit kvalitní boty.

            0 0
            • jIrI___  

              Doporučuju nakupovat ve výprodejích na konci sezóny. Člověk občas narazí na zajímavé ceny (já takhle koupil svoje tretry s 50% slevou), ale musí hodně hledat. Můžeš tak najít boty minimálně o třídu vyšší než jsi původně plánoval. Pak už to je jen o štěstí narazit na vyhovující velikost a typ.

              0 0
              • HROOLI  

                Určitě no,ve slevě to je nejlepší koupit.Dají se sehnat celé sady ? (tretry + spd)

                0 0
                • jIrI___  

                  Nevím o tom. SPD pak můžeš koupit třeba osvědčené a levné M520

                  0 0
                  • HROOLI  

                    Tak ty jsou fakt super.Ještě kdybych našel ve ty tretry,tak bych to za těch 2500 dát mohl si myslím.Když ti vyhlídlé stojí sedumnáctset.No ale vše bude záviset na tom,jak mi budou sedět.

                    0 0
            • maraMTBO  

              určitě za takovou cenu dají koupit kvalitní boty. Nebudou mít třeba karbonovou podrážku a mikropřezky… Každopádně, jak tu už bylo řečeno, chce to hlavně zkoušet a zkoušet. Bota musí hlavně perfektně sedět. Jinak všeobecně platí, že pro cyklistiku by měla být tretra trošku těsnější, když v ní šlápneš na zem. Je to kvůli tome, že při šlapání se ti noha tolik "neroztahuje jako při chůzi, takže by ti pak na kole noha v botě trochu lítala a to není příjemný.

              0 0
        • Oupicz  

          Ještě než si půjdeš zkoušet boty, rozvaž, zda-li v nich budeš chtít i chodit nebo ne. Já třeba na kole nesnesu chodící podrážku, protože mě z toho bolí při delší jízdě chodidlo. Ale ujít v botách 200m je pro mě utrpení.

          Ps. Na design kašli, ten nejezdí.

          0 0
    • martin7  

      jedna (i když možná notoricky známá)rada. Při zkoušení bot buď v nich delší dobu. Některý dobrý prodavači v dobrým obchodě říkají: zkus si je v obchodě, projdi se v nich, a doma v nich buď minimálně 2 hodiny. Pokud ti pak nesednou, tak ti je vyměníme za jinou velikost nebo typ.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.