• pidan

    Cau.Ma nekdo zkusenosti s k.brzdami SH-445?Jsou to asi levne zakladnejsi typy.Jsou SH i ty levnejsi v pohode,ucinnosti i za mokra,piskani a pod.??Kterym se spise vyvarovat?Hodne tu lidi nadavaj na nizssi Elixiry…??

    0 0
    • Luk02  

      Za dobrou cenu jsou v pohodě, pískání může být i v nečem jiném než v brzdách (desky, špatně ofrézovaný navářky, seřízení apod..)

      0 0
    • Kamikaze 591  

      Ta účinost je tam nic moc jak za sucha tak mokra. Připlatil bych a koupil nové deore, nebo se podíval na bazar. Jinak kdyby si chtěl, napiš mi email mám doma 446+505.

      0 0
      • pidan  

        Nemam zatim zadne.Pokukuji po nejakem celobrku,konkretne GT-Force 3 2012 a hledam co je na nem vsechno slabsi a treba na vymenu kdynych do nej sel.Zas tak moc se v komponentech konkratne nevyznam,ale zas nemusim jen XT a XTR.Jde mi hlavne o funkcnost a zivotnost.

        0 0
        • Azmir  

          Neboj ty brzdy brzdí a fungujou slušně, ano jsou lepší, ale v rámci ceny jsou úplně v pohodě, nebál bych se jich.

          0 0
          • Kamikaze 591  

            V rámci ceny jo, ale jestli to chce na fulla, no, já bych si brzdama nenechal kazit dojem z kola.

            0 0
            • Azmir  

              Ale taky to musíš brát v rámci možností, na kole kolem 33tis se nedají čekat asi XT brzdy, bohužel. Pokud to gt koupí a brzdy mu nebudou stačit nebo vyhovovat, tak vymění, ale rozhodně nejsou žádná tragédie co by nebrzdila, taky záleží co jezdí a kolik váží.

              0 0
              • pidan  

                Vazim ted uz bohuzel 80kg a lety to moc sestupnou tendenci nema.Na vejlety mam stare HTcko a fula jsem chtel na blbnuti kdyz jedem s klukama treba na singl-Smrk atd.Mrknete jeste co je na tom kole za shit.Jasne ze 2 nebo 1 by byly lepsi,ale bile kolo asi ne a 1 uz je dost draha…

                0 0
            • goofy  

              Zas z toho nedelej nejakou tragu… Brzdi slusne, a pred par lety by byly nadprumer. A ejhle, i tehdy se dalo na kolech jezdit? Toz jak je to mozne?

              0 0
              • Kamikaze 591  

                Kdysi kdysi…to je jedno, ale jak dole píše kubiczech, to nechápu. Já mám doma přesně ty samé brzdy sundané z fulla. Na mých 75kg pro mě nevyhovující.

                0 0
                • goofy  

                  No hele.. Vozim uz 6 roku (mozna i vic) stare shimana, a nemyslim si, zeby me nejak nestihaly zastavit. To jsem celkem tezky pasik, a prstiky taky nemam nejak vymakane… Jasne, ze novejsi brzdy jsou co do vykonu vymakanejsi, a casem prejdu na novejsi kotvy, ale pokud to brzdi solidne a je to spolehlive, tak neni co resit.

                  0 0
                  • Kamikaze 591  

                    Chápu. Proto tady nikoho nepřesvědčuju že 445 jsou na hovno. Prostě mě nevyhovují, tak si budu vozit nové XTčka. Těm co vyhovují, tak je přece nebude přesvědčovat o něčem jíném.

                    0 0
                    • goofy  

                      Tak ono kdyz se bavime o kole za par tisicovek, tak nemuzes cekat, ze tam budou XT-cka, ktere jsou imho hodne dobre (nejspis moje budouci brzdy :o)). Proste treba srovnavat srovnatelne a stojim si za tim, ze brzdi solidne.

                      0 0
                    • Kubiczech  

                      XTčka mám na jiném kole, takže mohu porovnat, a brzdí to znatelně lépe. Na druhou stranu – tak propastné rozdíly mezi brzdou za litr (kupoval jsem ty low Shimana jako bazarovky) a za čtyři litry nevidím.

                      0 0
              • pidan  

                No ta 2 2011 je lepe osazena to jo a snad uz i v tom roce mela prekopany ty vrzajici loziska,akorat se me nelibej ty bily komponenty a doplnky(sorry ja vim ze barva nejezdi) a stale resim jestli nebude na presunech vadit dvojprevodnik a mene zubu.Nekdo tvrdi ze ne a nekdo zas opak??? Chtel jsem taky Gianta Tranceho-2 2012 i kdyz je drazssi,ale v M uz prakticky neni k sehnani.Merim 175.

                0 0
                • goofy  

                  Mno barvicky, to uz si musis psychicky vyresit ty, ale kdyz neni penez nazbyt, tak si clovek musi vybrat. Ale vymena spotrebaku plus predstavce zase tak narocna neni, kdyz uz :o)

                  A s tema zubama jsem to nejak nepobral cos tim chtel rict, ale uz 8 let jezdim dvoupilu, a zeby mi nekdy chybely prevody? Pocitej s tim, ze se 150/150 fullem to na nejake extra chrceni zas tak nebude, a kolikrat clovek vyuzije 44z pilu..?

                  0 0
        • Luk02  

          Na Force Ti budou stačit, kdyžtak dáš větší kotouče, vůbec neřeš. Na druhém kole mám již delší dobou starý LX a výkon je uplně v pohodě.

          0 0
          • pidan  

            Tech typu a cisel je az moc a nevim ktera 445 455 atd je srovnatelna s Deore ci LX-SLX?? je jasny ze vse od SLX vejs je naprosto o.k. a taky necekam ze bejk v tyhle cene tam bude mit XT,jak nekdo neznacuje kujva..Ty dvoj prevodniky se delaj na vetsim s 38zubama a na HT mam na pile samo vic takze i kdyz na 150zdvihu nebudu sustit 90km na asfaltu,pri prejezdu Jizerek napr.nepojedu jen po lese a nebude na me nekde cekat auto…ze??Chci kolo jezdivy a stacilo by me i 120zd.Me se jen proste ten Force zalibil.Na jeho vlakne ho kluci celkem chvalej.Noo to sem se rozkecal kurna fix..

            0 0
            • Luk02  

              Srovnatelný to bude spíš s těma sterýma LX, SLX(ale taky ty starší) co mám na sjezďáku brzdí trochu lépe. Jinak na Forcovi se dá ujet i 100km výlet, záleží co máš za pláště, jak máš nastavený posed apod. Je to takový dobrý universál s velkým zdvihem. Kdyby si ctěhl věděl bych o jednom jetém Forcu 2.0 na prodej. Víc kdyžtak na mail co mám v profilu…

              0 0
    • White2146  

      Kdysi byli brzdy pouze ráfkove a stačilo to takže ti budou stačit i ty tvoje kotoučovky ;)

      A navíc: Kdo nebrzdí vyhráva ;)

      0 0
    • hctr  

      Jsou vklidu, ja je kupoval za 600 na sjezdaka a ubrzdily me vsude, sice jsem je pokazde upek, ze trmeny byly az modre, ale za ty kacky… :D vazim asi 81kg.

      0 0
      • Kubiczech  

        Asi tak. Mám kombinaci Shiman 446+505 na blbnoucím pevňáku a metrák to zastaví celkem spolehlivě. Za ty prachy se nic lepšího koupit nedá.

        0 0
        • hctr  

          Tuhle kombinaci jsem vozil aj na xc lehka a spolehliva varianta a na tak jednoduche brzde se ani nic nevysere :) oproti zakladnim avidum jsou super :)

          0 0
    • svec32  

      Ahoj. Ja mam na kole sh 446, coz bude obdobne. Jsou jednoduche a spolehlive, mi osobne nepiskaji ani nevyluzuji zadne zvuky. Zadni dostacujici, predni mene, musim zabrat vice za paku. Ale kdyz chci,zastavi spolehlive. Ted bych bral bud deore nebo slx. Ale to jen proto, ze se mi libi.

      0 0
      • White2146  

        Mně divné zvuky na kole dělaly kotouče, vymněnil jsem je a už žádné zvuky.

        0 0
        • goofy  

          U mne divne zvuky na kole dela jezdec… Nekdy je to nadsenim, nekdy zdesenim

          0 0
          • Smazaný účet  

            uaaakurvakurva­kurvapicoooo…ne­jak tak?:)

            0 0
            • goofy  

              Vetsinou stihnu jenom picooo ;-)

              0 0
              • W.Muchov  

                neprovoláváte maminku ?

                0 0
              • Smazaný účet  

                ja se snazim byt apson trochu kreativni…ale pravda ze jak jsme byli na BF vylete kolem bunkru (asi jsi se neucastnil), tak jsme v jednom miste letel trochu rychleji a pri predjizdeni jsem vletel do vymleteho koryta…zdvihu bylo najednou malo, kolo litalo a kurvy s hackama taky:)

                0 0
                • goofy  

                  Na tom vylete jsem enbyl no…

                  Jinak ja moc kreativni nejak nestiham byt, pac kdyz vletim do nejake sutrove nebo korenove pasaze a najednou mi to uchcije, tak si maximalne obcas trochu ustne ulevim, ale vetsinou mam co delat, at si nerozbiju drzku :o)))

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.