• Coca

Hledal jsem v historii, ale nenaše. Tak tedy, jaký nejlehčí-x-nejlepší kotouč 160mm? Díval jsem se na Hope, Goldfren atp, ale u Hope jsem nikde nenašel váhu. Je to vubec velký rozdíl v tom jestli je celý z kovu, nebo jestli má duralový unašeč? Jsou v tom nějaké nevýhody? Nebo jaký jiný klasický? Děkuji mnohokrát za odpověď.

Anketa: Jaký?

0x
    0%
    0x
    0%
    1x
    13%
    7x
    88%
    0 0
    • Neil100  

Čau nic lehčího než od notubes není,jen na něj zakazují použít sintrované destičky

http://www.notubes.com/…ducts_id/109

Váha hope floating ve 160 je cca 95g.

Myslím, že dvoudílné, plovoucí kotouče mají výhodu při chladnutí, že se díky nýtům nekřivý a cinkají podstatně méně než jejich pevné obdoby.

0 0
      • MlokCZ  

Jsem ten příspěvek nejdřív přečetl jen letmo a přehlídnul jsem to sintrované :-)

0 0
      • Tomcat  

*NOT USE Sinterd Pads! *Not Recommended for Riders 170lbs or higher. *Not recommended for Trials competition

Myslí že to bych schrnul Not for use

0 0
        • Neil100  

Nevim čemu se divíš, jako každá extrémně špičková věc,má úzké možnosti svého využití a proto si to najde jen pár lidí,co se k tomu tak budou chovat a myslim si,že ani pro ty by tam tyhle poznamky bejt nemusely.

Po enzu taky nebudeš chtít Truck Trial,ne??

0 0
        • kubad  

a ještě to celkem na prd brzdí

0 0
          • Tomcat  

LOL

ale to je úžasné Horste A a to se vyplatí. Objednávejte ještě d.......

0 0
      • McBlacky  

některý A2Z v nabídce cykloprofi maj taky pod 100gr a za mnohem lepší ceny.

jinak floatingy od goldfrenu cinkaj příšerně :/ hope nevim

0 0
        • keo  

koupil jsem floatinga 180 do předu od goldfrenu 08 a vůbec necinká brzdy XT-08 a prodavač mi tvrdil,že na tom jsou nějaké jiné nýty než na loňském modelu.

0 0
          • jIrI___  

A oproti obycejnemu kotouci citis nejake vyrazne zmeny?

0 0
            • keo  

Měl jsem před tím 160 shimano a potom 160 avid a chtěl jsem 180 a bál se toho cinkání a proto jsem zkusil ten floatink,takže se mi to špatně srovnává a zatím jsem neměl možnost mu dát delší sjezd s 30 stupni ve stínu,ale zatím se jeví OK.

0 0
          • McBlacky  

možný to je, kámoš se kterým jezdím skoro každý týden má ty 07 a na ultimatech to fakt seřídit nejde. A on je hračička i technik, takže rukama to nebude

0 0
    • roud  

Co třeba tyhle ? http://www.light-bikes.de/…shima-aro-08

0 0
    • honza.biker  

Jestli ti nezalezi na cene tak nejlehci budou asi karbonovy…

0 0
    • qasko  

Metalmatrix aluminium rotor..160mm..56g

http://www.scrubcomponents.com/…m_rotor.html

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.