• rdk402

Ahoj,

Mohli by jste mi prosim poradit jakou koupit redukci na 203 mm kotouč. Chci přehodit 180 mm kotouč na 203 mm, tak jsem si objednal kotouč na internetu a jelikož jsem si nebyl jistý jakou redukci objednat, tak jsem zašel do cykloobchodu s představou, že mi odborný personál poradí a prodá tu správnou. Jenže to byl omyl :D, odborný personál mi prodal špatnou. Sice bylo na redukci napsáno 203 mm, ale patrně z 160 mm. Dneska když jsem kotouč a třmen instaloval, zjistil jsem že to nějak nesedí :D Mohli by jste mi prosim poradit jakou redukci koupit. Jde o vidlici Fox 36 a třmen SLX br-m7000.

Děkuji

0 0
    • novas752  

Shimano SM-MA-F203P/PM

0 0
    • kubad  

personál nevěděl že máš vidlici už přímo na 180mm kotouč – předpokládám žes jim to neřekl a odkaz na adapter máš už nade mnou

0 0
      • rdk402  

Personál to věděl. Řikal jsem že potřebuju redukci 180–203 mm a že to je na Fox 36, což by mohl vědět. Ale v pohodě, ráno jsem si zajel pro správnou redukci. Teď už mám nasazeno a zajeto.

0 0
      • Edwin  

Hele, mě se stalo to samý v jednom poměrně vyhlášeným obchodě, když jsem jim tam i nejdřív volal, jestli mají opravdu ten správný adaptér. Tak jsem tam přijel a samo mi dali ten špatný a strašně se divili, proč by měl být jiný.

0 0
    • david25  

Mozna za nima skoc vysvetli jim ze vidle uz je 180 a mozna ti to vymeni a nemusis kupovat novy.precejenom kde sem prisel vysypali redukce z krabice a vybirali jsme.

0 0
    • Tomcat  

Tak „cyklobchod“ je i Decatlon nebo některé frančízi velkoobchodu a výrobců kde jsou podavači ne prodavači :)

Ta redukce podle fotky vypadá ohnutá a zlomená?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.