• pee.tr

    Mám trochu složitější dotaz. Chci si koupit kola FRM 5 a zvažuju, zda si stará kola nenechat bokem třeba na zimu (i když je otázka, zda je budu střídat ;-) ) a z toho pramení dotaz, zda si k FRM 5 koupit i nový kotouče (a jaký?), aby tak ty dosavadní zůstaly na starých kolech, která by tak byla případně hned použitelná.

    Problém navíc je, že zvolna uvažuju, že za rok za dva bych pořídil celý nový kolo, na který by pak ty FRM 5 asi přešly. Z toho pramení dotaz, jestli lze mít tytéž kotouče (a jaké?) jak na nynější Hayes MX2, tak případně v budoucnu na nějakých hydraulikách. Vím, víc otázek, než faktů, ale kdyby někdo měl cokoliv, sem s tím. Dík. :-)

    0 0
    • BigKarel2  

      Když budeš mít kotouče se stejnejma průměrama na obou kolech tak bude všechno ok, stačí přehodit kola…maximalne budes muset vystredit trmeny kdyby skrtaly…jinak kotouce doporucuju nejaky Shimano na ALU unaseci…

      0 0
      • pee.tr  

        Jo, to jsem nanapsal, 160mm počítám všechny. 6 děr. Myslel jsem, jestli na konkrétní brzdy nejsou doporučeny i konkrétní kotouče, nebo aspoň jejich tvar, provedení, aby brzdily naplno.

        0 0
    • pee.tr  

      Prosím ještě nějaká rada? Pořád váhám s objednávkou (kupkolo). Zda koupit nové kotouče nebo ne. Aby seděly na stávající brzdy a do budoucna případně i na jiný. Nebo na tom nezáleží? Jasný je mi, že průměr dodržím, ale co třeba tvar (vlnovky) nebo šířka przdnéplochy kotouče vs. destiček. Dík.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.