• Llupo01

Ahoj, poradíte mi prosim jaké horské kolo si vybrat? Bylo by to na ježdění do práce (15 km tam a 15 km zpět po silnici, občas mírný terén jako nezpevněná cesta) a jinak na nějakou tu projížďku. Občas plánuji výlety i kolem 80 km denně. Počítám ale, že více jak 4000 km za sezonu nenajedu.

Měřím 192 cm, 90 kg.

Děkuju

0 0
    • pocestny  

Vím, že chceš horské. Ale za sebe bych ti doporučil spíše crossové kolo bez odpružené vidly, a osadit ho rychlými plášti, blatníky a světly, na cestu do práce tedy mnohem vhodnější varianta (lehčí a rychlejší). V lehkém terénu (polní cesty) se taky neztratí.

0 0
    • novas752  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • stumpík  

Na ježdění do práce stačí nějaké kolo za 5000 Kč, na výlety kolem 80km je ale třeba něco lepšího, lehké kvalitně osazené kolo alespoň od 20 000 Kč.

0 0
    •  

Nebo uplne jednoduse , jestli nevyberes crossove kolo , kup si horske a druhou sadu kol se slikama. Jezdil jsem to takhle taky do prace 15km, tri roky a udrzis se s prehledem i za dobrym na silnicce. Akorat jsem mel problem foukat mtb duse na 8atm. Dalo praci nez se mi podarilo koupit co ten tlak udrzeli. Na druhou stranu za 15 sezenes solidni cross ale horsky nejlepe na bazaru nebo vychytat slevu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.