• venaCZ

    Mám dotaz a zárověň zkušenost, která by se mohla hodit zájemci o Holux M-1200E.

    Pěknou řádku dní jsem hledal řešení, kterak přesně mapovat projetou trasu a sledovat základní hodnoty, beru to jako motivaci e zlepšovat. Mimo klasický tachometr s barometrem vozím mobil s GPS, starou hrůzu LG OO, no a jelikož má celkem problém udržet signál GPS v lese, doplnil jsem to ještě o zmíněný Holux. Po dvou dnech jej vracím, neb to co mi naměřil je opravdu příšernost. Přikládám foto aktuální testovací jízdy, ne moc dlouhé, ale na otestování až až. Třeba dodat,že mimo 5–12 byla cesta stejná, pouze jsem se otočil a jel po stejné cestě. Den předtím jsem měl úplně stejnou zkušenost na jiné trase.

    Paradoxně LG OO mi podobnou nepřesnost nikdy nenaměřil, čili Holuxem jsem si vlastně výrazně pohoršil, výsledky jsou nepoužitelné, alespoň jako vylepšení GPS signálu pro mobil.

    Máte někdo tip na kvalitní a hlavně přesný GPS datalogger, či navigaci, kde nebudou odchylky v rámci desítek až stovek metrů? Nevím jak si stojí Garmin, je v tomto směru spolehlivější? Nechci náhodou po jakékoli GPS mašince moc?

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.