• Smazaný účet

    Plánuji koupi Camelbaku Slip Stream www.e-kola.cz/…p-stream.htm a měl bych dotaz. Myslím že 1,5 litru jako objem vaku stačí, ale kdybych do budoucnosti chtěl vak třeba 2 litrový, šel by nacpat do stávajícího batohu? Díky předem za odpovědi. P.S. Ostatní batohy od Camelbaku jsou moc drahý, nelíbí se nebo mají malej úložnej prostor. A nebo zase moc velkej. 1 litr je na lékarničku, peněženku, klíče a telefon snad dostatečnej. Z hlediska designu je Slip Stream dokonalej. M.U.L.E. ani Lobo se mi vzhledově nezamlouvají.

    0 0
    • KubaBajk  

      no jak chceš,já mám MULE a i ten je mi už malý objemem,to,co chceš koupit ty,bych si určitě nepořídil,krom toho,Camelbak není jediný,kdo vyrábí batohy,že jo..když se ti další nelíbí. Jinak MULE má kapsu v zádech na třílitorvý vak a větší bych tam nenarval – plný rozhodně ne,plný navíc zabírá hodně z prostoru pro náklad..na druhou stranu ho nikdy neplní celý,tři litry vody ve vaku netahám,hospoda se semtam najde a pivo je lepší než voda :-))

      0 0
      • KubaBajk  

        ..neplním..

        0 0
        • Smazaný účet  

          no me vždycky na 50 kilákový výlety stačila 1,5 litrová petka v báglu. Tak i ten camel by měl postačit. Příde mi, že ostatní značky nemaj tak pěkně vyřešenej vak, a hlavně náústek jak je taky psáno v jinejch threadech. Prostě mě začalo vadit tahat velkej bagl na krátký vyjížďky a tak potřebuju malej, lehkej bagl s vakem. To že bych chtěl narvat větší vak do stejnýho baglu mi přišlo do hlavy po tom co sem v ruce držel Classica

          0 0
          • KubaBajk  

            myslím,že ten vak stačit bude,mně vyjdou dva litry i na sto km…říkám,hospody semtam jsou a když dojde voda,naplníš si v té hospodě.. já jsem jen zjistil,že vozím čím dál víc věcí a MULE začíná být čím dél tím víc menší.. náústek na Camelu je fakt dobrý,výborně se z něj pije

            0 0
            • Smazaný účet  

              me totiž nepřijde rozdíl 2 litry vs. 1,5 až tak nebetyčnej. Jenom jednou jsem táhl s sebou dvě petky na nějakejch 54 kiláků a celou cestu sem táhl jeden a půl kila zbytečně. Z toho vycházím u toho camelu. Ted zrovna koukam na Hydrapaky a nepřijde mi ze by byly nějak lepší než camelbak. Možná ta cena, ale vzhled určitě ne. Pořád jsem neviděl systém zavírání vaku u hydrapaku. Neměl bys odkaz nebo něco?

              0 0
              • KubaBajk  

                odkaz nemám,mám Google a ten ví všechno:-))..zadej Hydrapak a uvidíš.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  to bych řek že Camelbak má to zavírání vyřešeno líp podle obrázků. Jináč nemíním s sebou tahat nějak moc věcí. Lékárničku(po zkušenostech hlavně lékárničku:-)) telefon, peníze a klíče. Na to 1 litr stačí snad.

                  0 0
                  • djano  

                    A kde nosis naradie, lepenie, rezervnu dusu ?

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      nenosim.....na tohle mam stesti(tuk tuk)…za 6 let sem ani jednou nepichnul ani necvaknul…

                      0 0
                      • djano  

                        Mythos je sice dobry plast, ale uz som nejaky ten defet na nom lepil.

                        0 0
                      • lootza  

                        to myslíš, že když jsi ještě za šest let nepíchl, tak tě to už nikdy nepotká ;) co když si koupíš tenhle minivak, pak píchneš 30 km od domova a rozhodneš se vozit nářadí? kam ho dáš?

                        0 0
                      • pepek  

                        Prosím Tě a kde jezdíš? To jsem častěji píchl(cvaknul) na hladké čisté silnici, o terénu ani nemluvě.

                        0 0
                  • GF  

                    Způsob uzavirani vaku u Hydrapaku je asi takovyto. Asi tak tři cm od vrchu jsou našitý suchý zipy a ve stejné úrovni i vak má takovou pružnou umělou hmotu, které když zmáčkneš po straně, tak se otevře. Když jej naplníš, tak sroluleš převyšující vak (nad suchými zipy) a přilepíš suché zipy. Přijde mi to docela praktické, dobře se do toho dostává a nemyslím si, že by z toho mohla voda unikat. Nevím, jestli to umí Camel, ale Hydrapak můžeš napustit i bez připevněné hadičky, otvorem pro ní voda neteče, otevře se až po nasazení hadičky. Mám jej asi měsíc a s náústkem spokojenost.

                    Mám 3 litrový, ale nevozím jej plný. Myslím, že na 50 km by měl stačit i menší.

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      diky za presny popis…jen si porad myslim ze uzaver jako ma camel je lepsi nez nejaky rolovani. budi vetsi duveru. nerikam ze je hydrapak spatnej to ne, ale uz mam vybrano:-P

                      0 0
    • motylekmodry  

      …sam se rozhoduji mezi Lobo a Velocity…pripadne pripominky k temto modelum si rad prectu :o)

      0 0
      • Smazaný účet  

        není u Velocity trochu zbytečná „odnímatelná podsedlová brašníčka středního rozměru“? neprodražuje ho zbytečně? jinak je docela pěknej ale drahej :8(

        0 0
        • motylekmodry  

          naopak to mi prijde jako + , naradi nekam na cestu musis sbalit. nic se mi nebude plandat pod sedlem a pokud budu chtit vyjet nalehko /bez baglu/ odejmu brasnu pripnu k sedlu a frcim…odpada tim pripadne prendavani naradi do klasicke podsedlovky. aspon tak to vidim.

          0 0
          • Smazaný účet  

            jo vidis…to me nenapadlo a vidim to az ted......je to prakticky ale stejne.....ja potrebuju misto jen na lekarnu a piti, naradi nevozim takze pro me by to bylo zbytecny

            0 0
            • indet  

              Já mám H.A.W.G. a musím říct že si sice někdy připadám jak „pašíř“ (výraz převzat z loňského Vela), ale jsem rád že mám takovou rezervu na oblečení, mapy, telefon, nářadí, foťák, duši apod… .Kamarád má M.U.L.E., ale ten je pro mě moc maléj.

              0 0
            • motylekmodry  

              ulozny prostor 1,5 l . akorat na to hodit si tam pripadnou vetrovku fotak a neco na zub. 2 l na pitivo je tak akorat. a ze jezdis bez naradi, chlape ti nevim co budes delat kdyz bude kolo „zranene“, ja u sebe mam lepeni, dusi, imbusy a nytovac. pro vsechny pripady :o)

              0 0
              • indet  

                U oblečení mě často jen větrovka nestačí. Stává že se celkem rychle ochladí a je třeba se do oblíknout (jaro, podzim). A když zas jedeš v létě na výlet do zapadlejch končin, muže se ti stát že ti ani ty 2 litry nebudou stačit.

                0 0
                • motylekmodry  

                  :o) nevidel bych to tak cerne. CR je huste obydlena oblast kdyz bych do sebe napumpoval 2l , jiste nepojdu zizni nez nekam dojedu :o) /aniz bych se vyznamne dehydratoval/

                  0 0
                  • motylekmodry  

                    ael jak rikam, me se ten tip camelu zamlouva, nemam s tim skusenost / bude to muj prvni camel/. prinejhorsim koupim vetsi verzi.nejsou nijak drahe :o)

                    0 0
    • Smazaný účet  

      chtěl bych si ten camelbak objednat na BikeZone.cz.....po precteni zkusenosti jsem opravdu rozhozeny…jaky sou zkusenosti s timto shopem dnes?

      0 0
      • KubaBajk  

        no,já jsem si objednal před měsícem náhradní silikonový ventil a titanové upínaky a2z a…nic. Napsal jsem jim ohledně této věci…a nic. Den nato jsem jim psal ohledně jiné věci a to odpověděli…tak nevím. asi ty upínáky a ventil budu muset objednat jinde..proč si ho nenecháš poslat z ProgressCyclu?U nich ať jsem objednal,co chtěl,všechno přišlo do dvou dnů.

        0 0
        • Smazaný účet  

          protoze je tam levnejsi…

          0 0
          • motylekmodry  

            kup ho na bagbike a dej jim odkaz na stranku kde je dany produkt levnejsi. daji ti jeste slevu z te levnejsi ceny..mam to ozkousene. koupil sem tak prilbu Uvex supersonic misto za 2650,– jen za 2300,–

            0 0
            • Smazaný účet  

              no tak to je husty.....to jim musim napsat email nebo zavolat nebo to jde primo pres stranky? jinak diky

              0 0
              • motylekmodry  

                pres stranky..najedes na camel ktery chces koupit a kliknes na " dojednejte si lepsi cenu " …

                0 0
                • Smazaný účet  

                  to je hezky no:-D daj slevu 1 procento:-D:-D ale podle vseho je to nejlepsi obchod no…

                  0 0
                  • motylekmodry  

                    lepsi nez dratem do oka, porad jej budes mit levnejsi jak kdekoli jinde na CZ netu…a dorazi ti do dvou pracovnich dnu..nakupuji vyhradne u Bagbike . davaji i zakaznickou slevu. registruj se pred nakupem at ti nabihaji bodiky :o))))

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      jo lepsi nez dratem do oka…ale zajimalo by me jestli mi to vemou…co myslis? www.lyze-shop.cz/…ream-417.php

                      0 0
                      • motylekmodry  

                        by nemel byt problem, je to bezna prodejni cena v tom eshopu, zadna akce. nevidim v tom problem.

                        0 0
                        • Smazaný účet  

                          az ted sem si vsiml ze hned po registraci mam slevu 1 procento…cili kdyz mi daj na ten bagl slevu 1 procento za tu lepsi cenu + 1 procento za registraci bude to stat 961…to je opravdu luxusni eshop…diky ti…a kruci.....ted diky tem slevam premejslim o Velocity…myslis ze jim muzu poslat druhej formular?? :-(

                          0 0
                          • motylekmodry  

                            ty uz si koupil jinej nez velocity? jestli ano zkus do poznamky ke koupi napsat ze predchozi koupi rusis, ze ses rozhodl jinak… myslim ze ti vyjdou vstric, me vyhoveli vzdy… pristi tyden si tam koupim tez camel velocity a nove plaste,,,,

                            0 0
                            • Smazaný účet  

                              nikde preci neni napsano ze je zadost o nejnizsi cenu zavazna objednavka nebo ne? ja sem to poslal pro Slip Stream, ale se ted rozhoduju mezi velocity a rogue…a jak na ty dva porad tak koukam tak mi prijdou naprosto stejny do prvni poloviny tela…pak je u rogue kapsa a u velocity ta tasticka…tak nevim…radsi usetrit kdyz sou u tehle dvou ty vaky na vodu stejne velky…

                              0 0
                              • motylekmodry  

                                jo tak..ja te spatne pochopil…zadost o cenu to nic, to je v poho oni ti napisi svou nabidku a je na tobe jak se rozhodnes. klidne jim napis zadost na ten dalsi camel a pak si vyber jej. nekdy mi to hned necvakne sorry :o)))

                                0 0
                                • Smazaný účet  

                                  to neva…takze tu pracne sesmolenou poznamku muzu smazat:-D jinak ted sou svatky takze stejne v bagbiku nebudou…

                                  0 0
                              • motylekmodry  

                                jak sem psal uz vcera, ta odjimatelna kapsa mi prijde jako +, odpada tim prendavani naradi, kdyz se rozhodnu jet na lehko bez baglu…jen vezmu kapsu a pripnu ji na bike :o)) velikost jak „nadrze“ tak baglu mi prijde dostacujici.

                                0 0
                                • Smazaný účet  

                                  ja nerikam ze neni plus ta kapsa…ale kdyz ji budu chtit pod sedlo tak si koupim asi od Fi'zi:ku..ty se mi libi hodne moc…tak a sem pevne rozhodnutej pro Rogue…cene 1100 se opravdu asi odolat neda…jen jak to spocitaj u bagbiku…takze budu holt muset cekat…

                                  0 0
                                  • motylekmodry  

                                    hlavne ze budes spokojen, ja spis jak na vzhled dam na funkcnost ;o)

                                    0 0
                                    • Smazaný účet  

                                      tak myslim ze funkcni budou vsechny, ale ja beru v potaz i design, objem vaku i batohu a hlavne cenu

                                      0 0
                                      • motylekmodry  

                                        jiste, ale co opravdu potrebujem zjistime az kdyz to nemame :o)

                                        0 0
                                        • Smazaný účet  

                                          tohle mi nejak nedocvaklo.....ale jestli to myslis obecne tak mas pravdu…protoze ja na tohle prisel predevcirem na vyjizdce kdyz sem tahnul ve velkym baglu dve tycinky, klice, telefon…to sem si rek k***a proc nemam malej bagl…:8)

                                          0 0
                                          • motylekmodry  

                                            myslim to obecne…

                                            0 0
                                            • Smazaný účet  

                                              jo to je pravda…i kdyz…por­sche taky nemam a neda se rict ze bych ho potreboval

                                              0 0
                                              • motylekmodry  

                                                mno spis asi tak: kdyz si tebas vyjedes a neco se pokaka rikas si proc nemam tamto ci ono, ci proc je to tak ci onak. ze jsem radeji nekoupil tamten s vetsim tankem na vodu, ci ten s vice kapsama a tak podobne…proste zakon schvalnosti funguje kdyz to zrovna nechcem :o))

                                                0 0
      • malko  

        No já přidám taky jednu zkušenost z bikezone. Objednával jsem si tam odpruženou sedlovku. Během měsíce jsem se tak průběžně a informativně ptal, kdy asi dorazí. To bylo vždycky: příští týden by měla dojít. Když už jsem se ptal asi potřetí během 4 týdnů, tak se chlápek jal telefonovat dodavateli a pak mi říká, že mám počítat s min. dalšími 3 týdny. Tak jsem to zrušil, zašel do RK cyklos a ještě ten samej den koupil odpruženou sedlovku Suntour.

        0 0
    • malko  

      S tím objemem pro vodu mám asi takový zkušennosti. Mám camel MULE (3l) a nikdy ho neplním na max. Jako né že by se nedaly spotřebovat 3 litry ale: Zkoušel jsem ten vak naplnit na max. a bez nějakýho násilí se mi tam vlezlo tak 2,5l. No a když už je vak plnej, tak ten objem pro ostatní věci je dost omezenej a navíc máš na zádech jakousi bakuli, což mi taky nepřijde pohodlný. U těch menších objemů bych měl právě strach, že to ze stejných důvodů taky nebudu plnit na max. a z nějakejch 2 litrů se stane treba ani ne 1,5 litru, což už by mě přišlo málo.

      0 0
      • KubaBajk  

        jo,ta bakule mně tam vadí asi nejvíc..na pohodlí má špatný vliv..proto plním,jak říkáš.

        0 0
      • MlokCZ  

        S tím zabráním místa v MULE to tak opravdu je a taky většinou vozím jen 2–2,5l. Ale ty 3l tam jdou naprosto bez problémů bez jakéhokoliv násilí. Pokud tomu pomůžeš tak tam jde naopak mnohem víc, já zkoušel 4l a někdo tu kdysi psal něco dokonce o 5,5l.

        0 0
        • Smazaný účet  

          ja vim jak tam dat treba 10…udelas dospod diru a pak lejes lejes lejes.........

          0 0
        • malko  

          No schválně to můžu ješte jednou vyzkoušet, ale o těch 4 litrech dost pochybuju. Já jsem to normálně naplnil tak, jak mi to běžně u umyvadla šlo. Když už je to hodně plný, tak to jde blbě zavřít aby se ti nic nevylilo, ale budiž. No a pak jsem to odlíval do litrové odměrky a 3 litry tam zdaleka nebyli. Už je to teda dlouho, zkoušel jsem to, když byl vak novej, ale co si pamatuju, tak tam bylo snad něco kolem těch 2,5l. Je teda možný, že pozdější modely už mají vak trochu jinej.

          0 0
          • Smazaný účet  

            stjene se mi zda jako blbost narvat do 3 litrovyho vaku 5,5 litru…nezlobte se na me ale tomu neverim.....

            0 0
        • cabbage  

          sem byl já.. konkrétně 5,5kg tedy asi tak 5,5l. a to sem ještě tak 0,5L preventivně ze strachu odpustil.. ******* je to plnění – musíš dobře zavřít uzávěr a pak sundat náústek(připravit aby byl po ruce) – odmontovat koncovku sprcha a obě hadice proti sobě silou držet(počítat a vedlejšímy účinky jako vytopená koupelna a pod.) pustit vodu(nejlíp nohou:-D), když se kejml začně nafukovat až podezřele moc, pokus zastavíme a rychle nasadíme náústek(tlak vydrží), překvapiolo mě, že se to vejde do batohu, ale kdo se s tim má tahat…

          0 0
    • Smazaný účet  

      Tak sem se nakonec od Slip Streamu pres Rogue dostal az k Lobo a sem velice spokojenej. Hlavne ale s Bagbikem diky supr rychlymu jednani.

      0 0
    • Dzordano_Bruno1  

      Objem vaku si opravdu rozmysli, protože někdy není sranda sehnat vodu. Já jsem toho názoru, že čím větší, tím lepší, protože při objemu 3litry si tam natankuješ i 1.5 litru, ale z 1.5 litrovýho vaku 3l neuděláš:)

      A i na Šumavě se dá dostat při opravdu horkém dni do situace, kdy vody není nazbyt a musí se šetřit. Stalo se mi to s přítelkyní a proto bych vybíral batohy s možností uskladnění větších vaků.

      A pokud koupíš dobrý batoh, tak onen 3L rezervoár na zádech ani neucítíš.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.