• Cerberos

    Tak děcka který s těch to dvou hrbů ??? M.U.L.E. nebo MAYHEM ???

    Anketa: Který je lepší bo se vám víc líbí ???

    8x
    44%
    10x
    56%
    0 0
    • Manas  

      Mayhem, pac ho mam. Mensi MULE bych uz nechtel. Takhle do toho dam co potrebuju a je to pohodicka.

      0 0
      • Cerberos  

        a jak drží na zádech ??? eni zas moc velkej ?

        0 0
        • Manas  

          Neni velkej. Je presne akorat na naradi, dusi, tycinky, svetla, vetrovku a fotak :-) A jeste misto je. Fakt dobra volba. Ale vyplati se na nej prijit podivat pro sichr.

          0 0
    • pitos  

      Rozhodně Mayhem,má více prostoru,uchycení na chrániče případně něco jiného. Ale stejně bych raději vybral Havoc.

      0 0
      • Cerberos  

        to nevim ten se mi zas už zdá až moc velkej …

        0 0
        • pitos  

          Záleží v jakých lokalitách se pohybuješ,já a vlastně věčina známých nevozí batohy pod 15l. Osobně mám 20l.Kvalitní batoh ti na zádech sedí pohodlně a že o něm vlastně ani nevíš.Příští bude pravděpodobně kolem 23l. Tady di bude hodně lidí radit že jim stačí jen mini batůžek a vlastně mají pravdu.Jenže se s ním až na vyjímky nepohybují vysoko v horách. Navíc větší batoh využiješ i na dva dny a při jednodenním nepřekáží. Ten Havoc má kamarád a je s ním hodně spokojen,jen na dva dny je to už horší.Mě se také zamlouvá a moc velký rozhodně není.

          0 0
          • pitos  

            Vidím že bydlíš u Prahy tak to ti bude možná stačit ten Mayhem.

            0 0
            • Cerberos  

              sice bydlim u prahy ale tady mám všechno sježděný takže vyjíždíme vždycky s lidma někam pryč .. minimálně třeba vlakem pryč od prahy a vrácime se k nám .. takže to využiju hlavně na delší … před rokem sem kupoval Camelback Siren … je to v podstatě jen vak a nic víc .. a zjistil sem že to byla hovadina .. teď vozim vak hozenej v 12 litrovim báglu a docela pohoda .. až na to že na to ten bágl neni dělanej takže se tam vak různě hejbe a tak což mi docela vadí při jízdě … jediný co se mi zdá že ten Havoc je víc vystouplej než ten mayhem … což bych nerad .. ještě uvidim hodil s dobrýho brouka … už se rozhoduju mezi třema … fakt moc dík !!!! :-)

              0 0
              • pitos  

                Má stahovací popruhy tak bych se toho určitě nebál.

                0 0
    • george.n  

      Mam Mule 2006, je vybornej ale vozim ho porad skoro uplne narvanej a ocenil bych 1 litr prostoru navic v hlavni kapse.:-/

      0 0
    • MlokCZ  

      Tenhle výběr je pouze o osobní preferencích a není žádný z nich lepší. Já jezdím hodně často na celodenní výlety a MULE mi velikostí stačí a co se tam nevejde není potřeba :-) Pumpičku mám ale na rámu a nářadí s duší v malé podsedlovce.

      0 0
      • Auditor  

        Souhals. Mam ji taky.. verzi 2005. Nosim ji sem tam i „civilne“, a taham v ni v brasne Panasonica FZ50 .. a vejde se… a jeste zustane misto.. :o)

        0 0
    • treatt  

      Mám letošní Mulku a zatím čiré nadšení. Nářadí v pohodě všechno, i když je pravda, že pumpička je geniálně skladná (Crank Bros). Vše i s peněženkou a mobilem mám v přední kapse, drobnosti zvenku, pláštěnku do mezikapsové části a do hlavní kapsy je to tak akorát na dvě trika, rukavice a pár detailů. Velo se tam přesně vejde :-) Jinými slovy, přesně, co potřebuju, zároveň krásně skladný, dobře členěný. A má rozumnou velikost, že jde i na silničku, aniž bych měl pocit, že mám padák. Ale teď jsem sám zvědavý. Školení záchrany lidského života mě donutilo se rozhoupat a skutečně pořídit lékarničku do batohu, tak uvidím, jak se mi tam vše vměstná.....

      0 0
      • Tušnak  

        tak tenhle Thread mi přesně sednu a utvrdil mě v rozhodnutí… právě mezi těmito dvěma kousky se rozhoduju a tak nějak u mě vyhrál Mayhem :-)

        0 0
    • Troll  

      Koupil jsem nedavno MULE. Prijde na to, co chces. MULE je uplne genialni, ale maly.

      Ja osobne mam jeste jeden batuzek, ktery vozim na „ferove vylety“ typu 10h na kole v terenu atd. Jinak na bezne vyjizdky na odpoledne nema chybu. Koupil jsem si schvalne mensi, protoze pak clovek alespon nevozi blbosti. :-)

      0 0
      • pitos  

        A tady Troll to napsal přesně:) Běžnou vyjížďku mám jako ten férový 10h.výlet. Tekové vyjetí na 2h. do lesa za barák je jen takové příjemné spestření čekání než se dostanu na hory:) A na takové ježdění mám taky jeden asi 3l.pidi batůžek.

        0 0
    • rb  

      Eště sem uvažoval nad CHAOSem,tež vypada fajně..Ale pro mě sou tam zbytečne ty pasky na chrániče,ale zas neni problem je šmiknout,že…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.