Gravel z triban rc500 nebo focus izalco

1 nepřečtený
  • Dave1988

    Ahoj,

    na základě rad od Vas jsem se rozhodl si pořídit gravel kolo, nicméně mám nic moc rozpočet takže skvělé tipy jako author ronin, nebo aura xr si nedopreju. Všiml jsem si, že se zde hodně opakuje doporučení na silnicku triban rc500 z decathlonu – https://www.decathlon.cz/…8518726.html a proto zvažuji její koupi s tím, že na to hodím jiné pláště.

    Nicméně nějak se mi nepodařilo dohledat, proč je k úpravě na „gravel“ doporučován zrovna ten rc500 (a pak ještě např rc520 myslím, který je pro mě už ale drahý) a ne nějaká jiná silnicka. Tedy vlastně vím, že jde o to, zda se do toho rámu vleze větší plášť, ale říkal jsem si, jestli to je jediné na co se ohlížet, nebo zda hraje roli např i něco jiného, třeba pevnost rámu, aby se mi nerozpadl když se pustím terénem

    Protože jsem narazil např na tento inzerát – https://www.cyklobazar.cz/…a-model-2018 kde ta silnicka vypadá lépe vybavená než ten triban a tak si říkám, jestli jediné co mě zajímá je, zda se tam vleze větší plášť, nebo mě má trápit i něco dalšího.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.