• tom@s

    ale i jiny pohyb v prirode. Poradite nekdo, nic o tom nevim. Takze co by to melo nebo nemelo umet + konkretni tip. Nejakou zlatou, stredni cestu. Diky!!!

    0 0
    • RadaR  

      moc na vyber nemas, u nas snad jen Garmin dela nejake ty navigace pro turisty/cyklisty. Nepocitam reseni typu mobil ci PDA + nejaky ten soft, nebo ruzne autonavigace, podle me nevhodne, navigace do prirody ma byt robusni, vodeodolna a vydrzet aspon cely den v provozu na beterii i s podsvicenim. Protoze tu neni zadna konkurence jsou Garminy pekne drahe a zadny velky vyvoj porad neni videt. Zalezi taky kolik do toho chces investovat…

      0 0
    • Matony  

      Tak asi nejlepší v současný době je Garmin 60csx, ale bohužel u nás strašně drahý, levnější varianta by mohla být eTrex legend HCx, nebo etrex Vista HCx. Co by to mělo mít? Asi by to měl být mapový přístroj s podporou SD karet a podporou routingu, dobrá věc je i barometrický výškoměr, kde zaznamenávám výškový profil trasy. Asi bych koukal i po čipu ty s novějším čipem SifrIII mají daleko lepší příjem signálu.

      0 0
    • MlokCZ  

      60CSxko nebo Vistu HCx. Vista HCx je za celkem solidní prachy už i u nás (kolem 8500tis. včetně Topo Czech mapy). 60CSxko už u nás také trošku kleslo, ale pořád je relativně drahý. Tam to chce dovoz z US, kde pak vyjde ještě levněji než Vista HCx u nás.

      Obě jsou to výborné GPSky, hlavní rozdíly jsou v podstatě jen dva. A to menší displej na Vistě HCx (díky tomu je i menší) a pak horší ovládání na Vistě HCx. Vista HCx má nějaký nový chip přímo od Garminu a dle testů je minimálně stejně tak dobrá s příjmem signálu jako 60CSx nebo možná dokonce o chlup lepší a to i přes integrovanou anténu.

      Sám si nejsem jistý, kterou z těch variant bych v tuhle chvíli zvolil (máme doma dvě 60CSxka, jednu vozím já, druhou manželka a spokojenost; obě dovezé z US, takže za slušný peníz; druhá kupovaná ještě pár měsíců před dostupností Visty HCx, takže nebylo v té době co řešit).

      0 0
    • esko  

      Jde koupit držák na PŘEDSTAVEC ne na řidítka na etrex Vistu hcx? Mám origo na řidiítka, no je to dělaný na menší průměr.

      0 0
      • t29  

        o držáku na představec nevím.. leda odřezat, opilovat a provrtat objímku na řidítka a přitáhnout ji k představci elektrikářškýma páskama

        0 0
    • bikerp1  

      Já používám GPS integrovanou v mobilu (SE C702) + software Trekbuddy a naprostá spokojenost. Myslím, že z pohledu cena/výkon/uni­verzálnost je to ideální.

      0 0
    • romachain  

      Když už tady ten dotaz je, tak co v dnešní době? Garmin Oregon? Máte někdo srovnání verze 300 a 400? 550 by měla být 400 s foťákem, kterej nechcu…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.