• PsychoSX

    Uvažuju o koupi výše uvedené outdoorové navigace, nějaké thready jsem tu našel, ale jsou trochu staršího data. Prosím uživatele o všechny jejich názory, co se týče univerzálního použití – bike, hike, (teoreticky i auto), bike-geocaching atd., pro i proti, vychytávky, zkušenosti, postřehy. Díky všem.

    0 0
    • ALEX007  

      ahoj, přiživím se. Mám zájem o stejnou navigaci. Více méně jsem rozhodnut, trochu váhám kvuli tvrzení ze není videt displej za slunečného počasí…ale to asi vydejchám.

      mám jiný dotaz – mapy. Mám možnost přímého dovozu z USA, možná tam pojedu osobně.

      sehnal jsem na webu velmi dobré ceny – mám však problém s mapami, rád bych mel tu pro 3 mapu nebo jak se jmenuje. Oficiální cena této mapy na webu dosahuje až 4 tisíce za tzv. plnou verzi což smaže skoro celou cenovou výhodu nákupu z USA – máte někdo prosím představu, kde se dá sehnat tato mapa? za kolik? díky.

      0 0
      • tomfree  

        Mám oregona 450,dá se koupit třeba http://obchod.sunnysoft.cz/…crosd-1.html

        kupoval jsem ho bez map a pokud si trochu rozumíš s počítačem tak mapy nebudou až takový problém,používám to i jako autonavigaci,je pravda,že to není ono,ale vždycky jsem úspěšně dojel do cíle a co se týče slunečného počasí,tak je pravda,že to není úplně ono,ale vidět to je.

        0 0
    • PsychoSX  

      Copak, nikdo nehledá kešky na biku? Nebo nemá tuhle hračku?

      0 0
      • MirkoCarver  

        Kešky nehledám, viditelnost na kole je v pohodě. V autě se občas leskne, ale běžně ji používám. Nemluví, jen před křižovatkou pípne.

        0 0
    • Tehu  

      takova mozna blba otazka pro majitele. Jak by se chovala na riditkach pri kraveni typu dlouhych kamenitych sjezdu plnych skoku a sutru ??? Je schopny aby to drzak udrzel bez sebemensi sance to ztratit, nebo se uvolnit a nasledne znicit… ? Ptam se proto ze asi vyrobce nepredpokladal ze si na takovyhle kraveni budu brat navi.. :-DDD

      0 0
      • MirkoCarver  

        Zvládne to bez problémů, hlavně nesmíš moc padat :-)

        0 0
      • lodyh  

        přežil se mnou rychleby na ht, a moc jsem to nešetřil. chce to dobejčit ty sichrpásky a určitě na představec.

        urazil jsem ho dvakrát, vždycky při pádu, jinak ne. pár škrábanců, funguje ok

        0 0
        • Tehu  

          na rychlebach jsem urazil tachometr na riditkach, proto jsem ho radsi nacpal na predstavec, tak tam uz ne :-D ale docela me tesi ze to tak drzi .

          0 0
        • MaPa  

          Já bych teda s tím dotahováním zippásek byl opatrnější. Moje zkušenost je taková že je lepší když se při pádu a nárazu citlivé zařízení radší pohne než ulomí – pokud je natvrdo. Proti protážení tam dávám pod držák oboustranku.

          0 0
          • lodyh  

            jj to neni spatny napad s tou oboustrankou. ja to vzdycky dorvu sikama na krev a drzi. a svete div se, vzdycky kdyz sem to utrh tak tim ze ty pasky popraskaly. a to jsem na to jednou slapnul:) asi maj v garminu nejakej crashtest system na max pevnost pasek v tahu – drzi kdyz maji a povoli kdyz je potreba:)

            0 0
      • hmm  

        Navi bude držet vždy neboj, pokud ale nedostane ránu palicí

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.