• Otas1957

Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit s propojením navigace Garmin Edge 520 plus a notebooku. Při propojení přes originální kabel Garmin aplikace Garmin Express kterou používám nedokáže navigaci nalézt. Na přístroji se objeví pouze ikona nabíjení ale ne datového přenosu. vystřídal jsem všechny USB porty i jiný notebook , vyčistil port v přístroji a stále nic. Nějaká rada? Díky za pomoc. Ota

0 0
    • pawouk56  

zkus jinej kabel, třeba tohle nebude datovej

0 0
    • BB  

mě to kdysi taky dělalo a bylo to tím, že mi tam chyběly Garmin USB drivery. Napadá mě otázka, zda máš na notebooku nainstalovaný nějaký Garmin SW. Garmin Express nebo web updater? Asi blbá otázka, co ?

0 0
    • Espen  

Máme doma dva noťasy. Na obou nainstalován garmin Express. A jeden není schopen najít ani jedno zařízení garmin, které k němu připojím a druhý najde všechny.

0 0
    • Jirina  

Uz roky rokouci vlastnim tohle zarizeni, ale moc jsem ho nepouzival. Prisly deti a na kolo i na tento pristroj padal jen léta prach (obrazne receno- Garmin byl doma v supliku).

Nicmene, vzal jsem ho nedavno na 5denni, 600km dlouho vyjizdku a zklamal.

Prvni den navigoval tak, jak se od nej ocekavalo, ale druhy den uz se nechytal. Jen vibroval, kdyz jsem uhnul z trasy. 3 den uz nedelal ani to, jen hlasil nejake nesmysly, ze jsem uplne nekde jinde.

Je chyba v pristroji nebo to jen proste nezvlada takovou porci km a nasledne opetovne nacitani prubezne behem trasy? Je lepsi to pri dalsim takovem vylete rozdelit na etapy a jednotlive dny? ..ja totiz kolikrat nevim, kolik toho ten den ujedu a nahravat to vcelku by mne vyhovovalo vic.

Jak si v tomhle vedou nove vyssi rady od Garminu nebo jinych znacek?

Ma smysl zainvestovat do noveho?

Prece jen i baterka uz toho moc nevydrzi a prijde mi, ze i ty udaje, jako teplota nebo rychlost jsou casto nesmyslne. Ja nevim, treba slapu do kopce konstantni rychlosti a chvili mi to ukazuje 5km/hod a pak zas 11km/hod., sklon to chvili ukazuje, pak zas vubec..

Blbnou tak i nove Garminy?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.