Freeride kolo pro začátečníka z bazáču

31 nepřečtených
  • eltuto

    Zdravim, prosím o pomoc při výběru kola, zatím jenom bazarového a levného. Časem bych investoval více, ale pro začátek tak do 10 tis. max. Chtěl bych kolo používat na trať se skokánkama, konkrétně zde : http://www.youtube.com/watch…

    Poprosil bych někoho aby mě dal email a já bych mu poslal tři inzeráty co jsem našel. Veškeré rady a kritiku beru.

    Díky

    0 0
    • fredy.k6  

      Hoď ty inzeráty sem.

      0 0
    • eltuto  

      Ok. Fotky jsou v příloze.

      1.inzerát :

      Kolo je téměř nejeté mam 2 to druhé je v podstate to samé jen je celé černé a je popsané vyrobcem tzn. na rámu jsou loga vyrobce s texty 4 ever – No respect , je na něm uplně nová nejetá vidlice značky Epicon se zdvihem 180, což je dost vysoká pružná vidlice vhodná pro Downhill , freeride , freestyle i Trial bike . Vidlice je regulovatelná vzduchem , pokud vam prijde vidlice prilis měkká stačí vytahnout pumpičku a skrze klasický autoventil lze dotlakovat či upustit . Velmi kvalitní pneu značky WTB ,Vysoce oddolné ráfky vůči osmicím a narazům – REMERX JUMBO , obe brzdy kotoučové mechanické , což je vyhodou oproti kapalinové , s tého duvodu že se nemuze roztrhnout lanko a kapalina vytéci .( Kapalinove kotoučovky nedoporučuji . ) Hřídel WTB , sedlo WTB , naboje kol WTB , rukojetě WTB , na druhem kole je to same jen jiné barevne provedení , a kvalitnější řídítka s hrazdou ! KOLO JE VELMI KVALITNÍ JE VYROBENO Z LEHKÉ TITANOVÉ SLITINY A JE VELMI VHODNÉ PRO NADŠENCE EXTRÉMNÍCH SPORTŮ !!!

      Cena : aukce od 7tis, ale asi by to za 7 nechal

      2.inzerát :

      Prodám kolo AUTHOR A-GANG 6mm, plně funkční, kotoučové brzdy vpředu i vzadu, odpružená přední vidlice, dobrý vzorek pneu .. Na přáni zašlu podrobnější info mailem, na internetu se dá kolo také najít. Původní cena nového kola byla 16 tisíc, nyní ke sehnání za 10 tisíc nové .. Moje prodám za 6.000 Kč !!! + přilba (možnost odepnutí kšiltu)! + rukavice! .. Důvod prodeje: Nástup do zaměstnání a málo času na kolo, zbytečně mi leží doma :( ..

      0 0
      • rb  

        To máš špatný thread.Ten prvni inzerat rozhodně patři do threadu „Inzeraty na kola k smichu“…

        0 0
        • mr.antik  

          No inzerát k smíchu to je, ale ve skutečnosti by to nemuselo bejt uplně zlý kolo, chtělo by to s někým zkušeným omrknout v reálu, protože v tom inzerátu jsou hrozný kecy a vůbec není jasný o čem tam píše…

          Ten A gang nevypadá zle, ale za ty prachy by musel bejt jako novej. A navíc bude potřeba vyměnit vidli a brzdy, aby to k něčemu bylo. Plus nějakej napínák, rockring, ale to všechno se dá taky koupit jetý za dobrou cenu.

          0 0
      • fredy.k6  

        Nebral bych ani jedno z nich. Přišetřil bych na 10–12 tis. a to už se dá sehnat slušný kolo na začátky, který něco vydrží. Chce to sledovat inzeráty. Majitel prvního kola je asi slušnej vykuk, píše samý nesmysly. Vidlice Epicon není vůbec vhodná na DH a FR, nedělá se se zdvihem 180 mm a ani rám by tenhle zdvih nevzal. S těma brzdama je to taky kravina, ale nejvíc mě dostal rám z titanové slitiny :-))

        0 0
        • Pedro404  

          Toho Epicona sem taky nepobral, navíc na fotkách je na obou těch bajkách Gila.

          0 0
      • Tomcat  

        Budu hnusnej a netolerantní. Kolo za 10 pokud nebude od dobrého kamaráda bude šrot před rozpadem.

        Sehnat univerzální kolo dh, fr, 4×, dirt, trial je nemožné ,protože každy je na něco specifický.

        Kdo má už na něco naježdíno dokáže najít pro sebe trochu optimální stroj.

        K těm inzerátům, popis je lživej a dělá z kupujících ******.

        0 0
    • De.Fly  

      a-ganga jsem mel 7mm, a sel po roce hned pryc. tu vidli jsem hned vymenil, pokud bude trochu chladno tak ta Gila zatuhne, jinak to neni spatny kolo pro zacatek, ale mozna bych jeste neco posetril a sledoval jiny inzeraty…

      treba za peknou cenu je http://www.frbikes.cz/index.php… ale nezkousel jsem…

      0 0
    • eltuto  

      A já si myslel že to první je dobrý. No kdyby někdo náhodou našel nějakej dobrej inzerát okolo 10tis tak dejte vědět. Jinak díky moc za odpovědi

      0 0
      • Tomcat  

        Kolo bez investice neseženeš za 9 az 11.

        Než marně hledat něco co nenajdeš , hledej radši brygádu a pak kolo za 15.

        0 0
        • Mr.Duck  

          No když bude mít kliku – já třeba koupil tady přes fórum toho mýho spešla, teď sem vyměnil kliky, těsnění na vidlici (měnil sme i pouzdra, ale to spíš preventivně, když už tam byla, takže vidle je jak nová) a se všema investicema sem pod 10, za brzdy je sice potřeba zabrat, neřikám že je nebudu měnit hned jak na ně bude, každopádně to kolo je velice použitelný a nešetřim ho :-)

          Chce to asi dost kliku, ale netvrdil bych že se nedá sehnat něco co poslouží.

          0 0
          • Tomcat  

            A? Kde tedy je to FR kolo za 10? FR to totiž neni.

            0 0
            • Mr.Duck  

              To neni, ale XC na tom nejezdim, kolo drží a lítá, neskočim s tim 5m drop, ale myslim že by mě podržel, když skočim 2m a vemu o hranu a neni problém )

              Ukaž mi, kde za ty love koupim FR kolo který bude držet víc

              0 0
              • mr.antik  

                Cokoliv na jetým ocelovým rámu Black Horse nebo Franta.

                Ale fakt jsem viděl, co kluci (mladí a lehký) dávali na starejch poctivejch XC ocelákách (žádný lehký trubky) a vydrží to opravdu dost, ale většinou to nesnese vidli nad 10cm

                0 0
      • mr.antik  

        Kluci u nás jezděj na tomhle http://www.i-bazar.cz/…rass-1–2009/

        Nevypadá to až tak zle za ty prachy. Jenže problém levnejch kol je, že můžou bejt třeba po dvou letech totálně odepsaný

        0 0
      • pepino  

        Buď v klidu, já koupil skoro nejetýho Marina Northside Trail 2009 za 7500kč, jen jsem vyměnil vidli (je to teda odolnější kolo, ale ne FR).

        0 0
    • jipík  

      A co tohle http://boyinvpoho.rajce.idnes.cz/brave-machine/ teď je sice ve stavu foto č.5, ale můžu ti ho osadit jak budeš chtít.

      0 0
      • Mr.Duck  

        Sice nevim, jak to bude osazený a za kolik, ale musim doporučit to zkusit se poptat, sice nejsme na aukru abych uděloval ňáký pozitivní komentáře, ale tady od Jipiho mám toho svýho spešla, a myslim že za ty prachy bych líp rozhodně nesehnal, a pěkně seřízený, ve stavu že sem to hned moh vzít na kopec a lítat :) A domluva a přístup taky bezkonkurenční :P

        Pak maj(nebo aspoň před cca tejdnem měli) taky u kraba pěknou Konu Stuff, myslim že trochu větší rám, jinak to nebylo zle osazený, stálo 5–6k ale na Včkách, jestli byly náby na kotouče nevim, ale minimálně kuli možnosti upgradu by to chtělo aspoň ve předu nábu na kotouč, abys za to nedal do budoucna milion.

        0 0
      • jipík  

        http://www.cyklobazar.cz/…-machine-22/ jestli jseš z Vel. Mezu tak to máš za 2t.Kč sice to chtěl kluk vyměnit za DH rám ale už se neozval.

        0 0
    • Black knives  

      Já prodám svoje bývalé DH kolo. Koukni na vlákno Race bike. Je hned nahoře. Stárnu, a chci XC.

      0 0
    • Kubiczech  

      Franta

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.