• kolo?uk

    máte někdo zkušenosti s Duratec Canner O7, konkrétně s karbonovou planžetou? co si o tom myslíte? dík.

    0 0
    • maxtor  

      Nikoho takového tady nenajdeš. Je to přece jen novinka a divil bych se, kdyby se už nějaký Canner dostal mezi české bikery. Určitě to bude bomba a pokud chceš investovat do kvalitního HT pohodlného rámu a jsi ochotný za to ty prachy dát, vřele doporučuji. Pokud si jej ale objednáš, tak počítej s tím, že dřív než na podzim jej mín nebudeš – v Duratecu si s péčí o zákazníky, slušným jednáním ani lhůtami hlavu nelámou…

      0 0
      • pegal  

        dodaci lhuta ramu je 3 az 4 tydny a zakaznikovi vychazeji hodne vstric .. nevim jak jsi prisel na takovej blabol....... sis ho objednaval nebo jak to vis?

        0 0
        • maxtor  

          To ti řekli??? Tak si pozorně přečti, to, co tady píšu (píšu to průběžně a původně jsem to sem vůbec nechtěl dávat – na tvé bláhové představy ale musím reagovat):

          Čtvrtek 14.12.2006 ob­jednávám přes Trinnity rám Rass CC1. Pátek 15.12.2006 je objednávka potvrzena a stanoven termín dodání na konec března 2007 (byť je jako doba dodání deklarována 2 týdny) – podotýkám, že nechci žádnou spec. velikost nebo jiné nadstandardy – pouze jméno na rámu. Zrovna objednávku platím, abych dostal 5% slevu (je to přece jen přes litr, což není zanedbatelné).

          Během ledna tohoto roku se několikrát ozývám na Trinniny, jestli je vše v pořádku (přece jen jsem do toho vrazil nemalé prachy a jako potvrzení mám jen výpis z účtu). Ujišťují mě, že vše je v pořádku. Středa 15.3. – je mi po urgenci z Trinnity sděleno, že termín dodání je firmou Duratec upřesněn na 25.3.

          Když se nic neděje, volám 30.3. do Trinniny – je mi sděleno, že rám dojde každým dnem.

          5.4. volám znovu a viditelně naštvaný prodávající, kterého evidentně stále jen otravuji, mě sděluje, že oni termín dodání rámu nemůžou ovlivnit a odkazuje mě přímo na Duratec, kde stejný den volám. Tam je mi sděleno, že rám jde do výroby a expedice je naplánována na další týden (tedy ve dnech 10.-14.4.). V pátek 14.4. tedy volám, kdy rám odešel. Je mi sděleno, že rám je v pořadníku, nějaká paní se mi moc omlouvá a ujišťuje mě, že nyní už je vše v pořádku a rám bude určitě zaslán nejpozději v pátek 21.4.

          14 dní trpělivě čekám a v pátek 21.4. opět volám do Duratecu. Znovu zjišťuji, že rám není hotov a mám se ozvat koncem dalšího týdne. Pán na lince doplňuje, že dostanu nikoliv CC1 ale CC2 – je mi to celkem jedno…

          Volám znovu v pátek 28.4. Paní, která bere telefon, vůbec neví, o čem to mluvím a říká, ať jí na sebe nechám kontakt. Že se mi někdo kompetentní ozve. Asi za hodinu se skutečně ozývá nějaká po hlase příjemná slečna s tím, že rám je hotov, ale čeká na lak. Důvod zdržení je prý problém s dodavatelem karbonu. Další týden v pondělí mají v Duratecu dovolenou a v úterý (1.5.) je státní svátek. Volám té samé slečně ve středu 2.5. Ta mi s radostí sděluje, že rám je v lakovně a druhý den (3.5.) bude s konečnou platností expedován.

          Pondělí 7.5. volám do Trinnity. Ti mi sdělují, že nic nedorazilo a ani nemají echo, že by se tak mělo stát. V Duratecu je opět dovolená (v úterý 8.5. je opět státní svátek – tak proč by si neprodloužili víkend, když mají všechno hotovo), tak volám na mobil té slečně, se kterou v poslední době komunikuji. Ta nechápe – rám podle ní určitě z firmy odešel a doručen měl být během 24 hodin…

          Co bude dál netuším. Pořád doufám, že konec dobrý – všechno dobré, ale jsem v podstatě odhodlaný, že pokud rám do konce tohoto týdne nebude aspoň v Trinnity, objednávku ruším. Jediný důvod takového jednání Duratecu vidím v tom že se mi podařilo vychytat nabídku verze CC1, když už se tento nevyráběl a ve výrobě byl jen dražší CC2. Musí mi tak udělat CC2 za cenu CC1 – to se jim evidentně nelíbí…

          Tak co, pořád si myslíš to, cos napsal výš??

          0 0
          • pegal  

            no ono uz jenom to ze je to z trinnity je docela pochybny .. ja ho objednaval s duratec centra (po republice jich je asi 6) a bez jedineho problemu ..

            jeste jsem to probiral primo s clovekem s duratec centra a ten rikal, ze to na trinnity je nejaky hodne divny, zvlaste ty ceny ..

            0 0
            • maxtor  

              Kdyby sis to přečetl pořádně, tak se dočtěš, že komunikuji přímo s Duratecem. Trinnity pouze zadala objednávku jako bych ji zadal já. Fakt je to kolikrát o nervy se s nima bavit. Produkce Duratecu je supr – většina lidí tam jsou fakt… raději tuhle větu nebudu dokončovat.

              0 0
              • pegal  

                jo cetl jsem to cely .. je mi to divny .. podle me to bude asi vyjimka

                ja snima nemel nejmensi problemy

                0 0
                • maxtor  

                  Ono asi skutečně budou mít problémy s dodavatelem toho carbonu, ale prostě se mi nelíbí, že to pořád o týden oddalují a oddalují. Prostě řeknu bude to za 2 měsíce – trváte na objednávce – a ne pořád omýlat stejnou pohádku. Nehledě na to, že pořádně nemám v současnosti na čem jezdit. Navíc ta ochota… Narazil jsem tam na jednu slušnou slečnu – ostatní jsou protivní už po hlase.

                  Kéž bych mohl říct to, co říkáš ty. Doufám, že ten výsledek bude stát za to.

                  Ať ti to jezdí!!!

                  0 0
                  • pegal  

                    ja myslim ze ten dodavatel jim rika to samy co tobe :), ale to tebe nemusi vubec zajimat ..

                    vysledek urcite stat za to bude, preju velkou trpelivost :)

                    a diky, Tobe taky ..

                    0 0
          • raceman  

            taky si myslim ze nejlepsi by bylo objednat rám primo pres duratec a ne pres dalsiho prostrednika, a obdivuji tvou trpělivost…

            0 0
            • maxtor  

              Kdyby mi řekli hned, že to bude za půl roku, tak se s nimi ani nebavím. Chyba asi je, že jsem to kvůli slevě zaplatil předem. Jinak bych to už dávno zrušil. Nepřál bych ti slyšet otrávené hlasy zaměstnanců Duratecu, když se jich asi po desáté ptáš jaktože to, co ti řekli minulý týden, zase neplatí.

              0 0
    • přišlapávač  

      ale jo dočkáš se, já se taky dočkal!! :-) …a jinak Canner už mezi českými bikery jezdí, už jsem ho viděl v bílé barvě, je to pěknej rám, ale ta plažentka, no nevim nevim, ale tak zase Duratec asi ví co dělá…jen bch nerad někde na maratonu čtyřicet kiláků od cíle nerad zjistil, že se ten kousek rozbil jak cikánský hračky, to by mě asi trošku naštvalo :-) ......jinak Rasse bych Ti taky doporučil- perfektní!! :-)

      0 0
      • maxtor  

        Mám pocit, že jsem někde četl, že těch planžet je několik druhů lišících se tuhostí. Jen nevím, jestli dostaneš jen jednu nebo více a hlavně, jak složité je ty planžety měnit. To by nebylo špatné – na závod přitvrdit a při lehších projížďkách tam hodit nějakou pohodlnější…

        0 0
        • přišlapávač  

          Hmm to by bylo pěkné, kdyby se to dalo mněnit jako ponožky, jenže ta cena planžety asi nebude stejná jako cena ponožek ;-) …jinak když ti to někde prdne, pochybju že si někdo v dresu, bude vozit náhradní skobu :-)

          0 0
          • maxtor  

            Když máš na ten rám, tak si myslím, že budeš mít i na „lepší ponožky“:-))) Myslím, že s tím praskáním to navíc nijak hžavé nebude – když ti nerupne Rass?? Minimálně tomu spoji spodní rámovka / hlavová trubka u Rasse moc nevěřím…

            Snad do pátku budu sedlat to samé, co ty…

            0 0
        • kolo?uk  

          Jo byla na to recenze tuším v předposlední velu, ale chtěl jsem znát nějaké praktické zkušenosti. Údajně to lze měnit velmi rychle, je jen na imbus.

          0 0
          • maxtor  

            V detailu bylo vidět, že to drží na 2 šroubech vespod. To by neměl být problém…

            0 0
      • Beeda  

        vozi ho Fabisovsky…planzety jdou menit..

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.