dlouhé zimní kalhoty s vložkou a windstop membránou

52 nepřečtených
  • jaykay

    Nemáte nějaký tip za rozumný peníz?

    Příp. zkušenosti s těmito?

    https://www.kupkolo.cz/…rne_z100888/

    https://www.kupkolo.cz/…dre_z103621/

    0 0
    • scalar  

      Mám v těch černo- žlutých odjeté dvě zimy a spokojenost, je to řada z italských materiálů, úplně něco jiného než standardní Force kalhoty. Pozor na velikost, doporučuji vyzkoušet.

      0 0
    • Cen da H  

      sice to přesně nerespektuje zadání, ale já to vyřešil tak, že vozím dlouhý kalhoty Craft s wind-stopperem co jsem si kdysi pořídil na běžky a pod ně bezešvé trenýrky od Klimatexu. Vložku v zimě napostrádám, ale chápu že ji někdo potřebuje.

      Kdybych vložku potřeboval tak bych asi šel cestou krátkých letních s vložkou a přes ně nějaký zimní neprofuk s laclem bez vložky. Ty dlouhé zimní gatě pak lze použít na více způsobů, nejen na kolo např. na běžky což je můj případ.

      0 0
      • deh  

        Tuto cestu jsem zkousel a ty letni jsou z chladiveho materialu a studi to i kdyz pres ne mam zateplene dlouhe kalhoty..to by musely byt jedine nejake kratke zateplene..

        0 0
    • Cavendish  

      Škoda že trváš na vložce. To se dá řešit tím, že si pod dlouhé bez vložky vezmeš krátké s vložkou.

      V tom případě tohle Mají ochranou vrstvu Windster.

      0 0
      • vt  

        Mate s temi Silvini nekdo zkusenost?

        Pripadne jake jine zimni kalhoty, fakt do zimy, idealne se zesilenymi koleny. Vlozka neni uplne nutna. Dobre by byly i nejake trvanlive reflexni prvky, pripadne ne-cerna barva.

        Donicil jsem prastare Biemme, ktere repredu maji nejaky windstop material a zdvojena kolena, to byl uplne ideal, i za nejvetsich mrazu bez problemu.

        S dobrymi referencemi jsem zatim objevil tohle:

        Atex: https://eshop.atexsport.cz/…y-voyta.html?…

        Endura: https://www.mojekolo.cz/…i-s-vlozkou/

        … ale ani jedny jsem nevidel v realu.

        0 0
        • žvejk  

          Ty endury jsou super, ale nemají uplně membránu, je to spíš taková impregnace… DWR.

          Ale jsou dost zateplené a dojí se i do větší zimy…

          Super jsou podle mě Kalas, ty mají membránu a jsou s vložkou i bez. Vypadají dobře,

          jsou dost dlouhé, a reflexní prvky mají.

          0 0
          • Smazaný účet  

            Tak ty od Kalaše rozhodně do velký zimy nejsou. Max –5, membrána jen vepředu, ani bedra nejsou extra zateplený. Otázka je, jak kdo definuje velkou zimu. Ve větší zimě pod mě beru ještě jedny dlouhý. Zimní asi lepší bez vložky, daji se pak líp kombinovat.

            0 0
            • žvejk  

              Drtiče mrazu jsou crafty, mám ty novější s membránou na celé přední straně a jsou odolné i normálnímu, lehčímu dešti. A Bez vložky určitě, dají se kombinovat a nemusíš je hned prát, můžeš je vzít víckrát a treba na běžky. Do riflí si taky nenasijes trencle…

              0 0
        • Skalv  

          Voyty můžu vřele doporučit. Koupil jsem si je asi před rokem. Vozím je na kolo i běžky. Mají neprofuk předek a bedra a jsou super teplé. Včera jsem v nich jel v pohodě bez podvlíkaček (2°C). Akorát mi v nich trochu mrzly boční strany pozadí, ale dalo se. Ještě mi v nich bylo horko na zateplená bedra, ale to je o vnímání chladu. Celkově je vozím tak cca 5°C a míň. Při vyšších už se docela potím.

          0 0
    • Velomiwookie  

      Co tohle? Ja mam stejne podzimni s nowindem jen na kolenou, kterej sem si tam nechal na objednavku dosit a kolem 0 jsou v pohode, na kolena ultra teplo tak verim ze kdyz bude nowind na celym predku tak to bude pohoda

      0 0
    • Smazaný účet  

      Já na doporučení miťa pořídil tyto od Sýkory – https://www.cyklodresy.cz/…skr-447.html

      Trpím často na záněty močáku, takže jsem potřeboval něco, co opravdu zahřeje. Kalhoty jako takové jsou super, ale nyní jsem si pořídil trencle Sensor DoubleFace, protože mi přeci jen stále na třísla trochu zima je, ale jsem odjakživa zimomřivý. Tak uvidím, jestli to pomůže. Do teď jsem pod to vozil klasické trenýrky a to je k ničemu.

      0 0
      • Velomiwookie  

        na ty jsem presne odkazoval v prispevku nad Tebou, jen jsem tam zapomel na mobilu dat link :D

        0 0
      • Smazaný účet  

        Nejsou to kalhoty, ale pořídil jsem k tomu ještě tyto rukavice – https://www.cyklodresy.cz/…ice-606.html a tento kulich – https://www.cyklodresy.cz/…mni-379.html

        Rukavice jsou teplé, ale jak jsem psal, jsem zimomřivý, takže bych u teplot kolem nuly snesl ještě silnější, protože mi po čtvrt hodině mrznou konečky prstů. To kulich je super. Zahřeje, vršek se dá stahovat tkaničkou, takže se dá použít i jako silnější čelenka nebo dobře odvádí pot. Je až pod uši a vcelku i tlumí okolní hluk. Když je pořádně nasazený, tak skoro neslyším ani vítr, který okolo fouká. Pořád je ale slyšet provoz okolo.

        Trencle jsem pořídil tyto – https://www.kupkolo.cz/…cerna_z2958/ Vyzkouším dnes večer cestou do práce, ale jsou lepší teploty, tak spíš budu moudrý až ráno. Poznám to vcelku hned, jestli to k něčemu je nebo ne.

        0 0
      • detoxy  

        Mám je taky a spokojenost. Letos jsem k nim dokoupil ještě spodní prádlo s vložkou a s jeho použitím se mi posunula teplotní využitelnost až do –1 st. V nižších teplotách přidávám podvlíkačky a takto mám odzkoušeno do –8 st. Pár poznatků. Mají dost velký rozdíl mezi zateplením zepředu a zezadu hodně dýchají, díky tomu při nižší intenzitě pohybu zezadu pocit chladu. Asi jediné co bych vytkl, je šev že zadní strany pod kolenem. Na holou kůži je dost nepříjemný.

        0 0
        • Velomiwookie  

          ja jezdim ty podzimni (s membranou jen na kolenou) a v –5 jsem v nich v pohode, teda s kratasama s vlozkou pod a s mtb kratasama pres :)

          0 0
    • Smazaný účet  

      Jinak kolega z práce, který má nájezd kolem 6tis/rok vozí třeba pod kalhoty se šlemi jégrovky s ionty stříbra, co používají motorkáři a říkal, že je to taky dobrá věc. Že mu není pak zima, prádlo hned nesmrdí.

      0 0
    • deh  

      Potrebuji zimni kalhoty ktere budou mit membranu krome klasiky na predku a zadni dil roubaix, ale i na vnitrni strane stehen a rozkroku..mam dvoje a oboje maji membranu jen takhle do pulky a to je naprd – stehna a vajca vzdy zmrzly…

      Na jizdu na silnici tzn. ve vetru a v teplotach –10 az treba +5..

      Mate neco osvedceneho co resi tento problem???

      Diky za tipy a odkazy

      0 0
    • well  

      Už pět let provozuji Endury Equipe a pořád je v nich dobře. Jako druhé mám nějaký levný tenký Shimana, zateplení je špatný, ale překvapivě je v nich dobře do teplot nad nulu. Jen zipy jsou horší, ale teplotní rozsah je bomba a cena byla do litru. Rád bych dlouhé kalhoty od Pedaled, ale teď v akci jsou jen malé velikosti. Jinak Pedaled je moje asi nejmilejší značka hadrů na kolo. Až na ceny a spodní prádlo jsou hodně dobrý.

      0 0
    • Smazaný účet  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.