• Smazaný účet

    Možná ne úplně na tlusťocha, ale bohužel mám postavu absolutně neodpovídající aktuálním cyklotrendům.

    Mám těsně pod metrák, velký stehna a metr v pase. Sice nejsem morbidně obézní prase s pivním pupkem, ale nadváhu samozřejmě mám.

    Rád bych letos ještě trochu najezdil, když je pěkně jako dneska, ale v kraťasech to už nejde.

    Dlouhý kalhoty jsou asi stokrát náročnější na střih co se pohodlí týká, a fakt nevím kde hledat. Koukal jsem co nabízí Endura (zatím mám sice jen normálního pevňáka, ale s trailákem příští rok se něco sjezdovějšího bude hodit), ale když jsem u jedný řady narazil na speciálně vypíchnutej „contemporary slim fit“, usoudil jsem, že tady asi nemám šanci.

    Obyč kapsáče do lesa řešení nejsou, protože moc široký nohavice na spodní straně, a hlavně na kole docela profouknou, a když je ještě propotím, je to spíš trest.

    Ví někdo o nějaký značce, která dělá střihy i na mohutnější lidi?

    0 0
    • Velomiwookie  

      cyklodresy.cz Ti upravi cokoliv na miru za minimalni priplatek, kupuju tam vse

      0 0
      • milan.v  

        Spokojenost musí být a u tak atypických proporcí ten standard těžko oblékne, resp. bude hledat a nakonec utratí víc, než by musel…

        0 0
        • Smazaný účet  

          Tak pokud to upraví, neměl by to být problém, ne? Teda jestli to chápu správně, sami jsou výrobci, takže za příplatek něco ušijou trochu jinak, ne?

          0 0
          • milan.v  

            Vojtíšek ti poradí, on má s nimi zkušenost.

            0 0
            • Velomiwookie  

              vyberes co chces, posles jim miry a oni to udelaji presne na Tebe, priplatek je do stovky, jen to bude tak 14 dni trvat…

              ad kalhoty – vozim https://www.cyklodresy.cz/…lhoty-dlouhe bez vystelky, rube se slemi s dodelanym nowindem na kolenou (priplatek asi 3 stovky), v teplote –5 – 5 ideal, vozim je tak do 10, pak uz normal behaci leginy.

              kolem nuly jsou must have kratasy pres jinak mrzne rozkrok :)

              pod to vnitrni kratasy z tohoto modelu – https://www.cyklodresy.cz/…-prodlouzene stoji do petistovky

              0 0
              • Smazaný účet  

                Koukal jsem do sekce zakázková výroba a dobrý, akorát že to jsou úplně jiný kusy než co mají v eshopu. Předpokládám ale, že by asi udělali custom verzi všeho co nabízí.

                0 0
                • Velomiwookie  

                  jo, vybirej na eshopu normalne. zakazkova vyroba je nad 5ks

                  0 0
                • Smazaný účet  

                  Dobrý den,

                  Zakázková výroby je při objednání 5ks od výrobku ve vlastním designu.

                  Oblečení z e-shopu můžete objednat na míru – poznačte do POZNÁMKY Vaše míry – VP,obvod hrudníku,obvod pasu,obvod boků,případně obvod ruky – bicepsy.

                  Pokud se jedná o větší úpravu tak je příplatek cca 150 – 200kč.

                  Ty vole, proč jsem na tuhle firmu nenarazil už před deseti lety??? To skoro zní až moc dobře, aby to byla pravda :D

                  0 0
                  • Velomiwookie  

                    je to super, a i teda maji dobry materialy a je to funkcni pekne a cena pomerne lidova

                    i ta zakazkova je fajn, cenove to vychazi i o malinko lepe nez ty veci na eshopu, jen tech 5ks

                    0 0
                  • mr.antik  

                    Taky jsem si od nich nechal šít, i přítelkyně, ideální by bylo to nějak vyzkoušet nebo odpíchnout se od stávající velikosti, já to zadával ve stylu že v pas šířkuju potřebuju M, délku S

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      Showroom mají v Brně, to je ode mě hrozná dálka, tak asi zariskuju, naslepo ojebám, a uvidím co přijde. Teoreticky by to mělo být neprůstřelný, když pošlu všechny zásadní míry…

                      0 0
                      • Velomiwookie  

                        jojo, neboj se toho, me trefili skoro vzdycky a kdyz ne (jen u navleku), tak jsem to poslal zpet a oni obratem upravili :)

                        0 0
    • Lopish  

      Zdar, mam taky bezne jatecni miry 187cm/102kg/ a peknych 101cm v pase a da se vybrat. Ted jsem kupoval kalhoty od Kalase ve velikosti 6. Od Specialized mam mam kalhoty XXL, takze da se. jo a od Endury mam klasickou velikost XL. Horsi je to pak treba s Castelli, kdy spodek mam XXL, ale do vrsku jsem se nedokazal ani navleknout, natoz zapnout :-)

      0 0
      • AussigBiker  

        +1 Kalas ja zimni se slema, staci se omerit, koupit dle rozmeru a bude to sedet.

        Nebo nejaky Silvini, Craft. Od Crafta jsem kdysi koupil kalhoty – stehna volny, lejtka vic elasticky, aby se nemotali do retezu a prevodniku.

        0 0
      • Smazaný účet  

        Já jsem na tom hůř, mám jen 176cm :D Ty jsi k tomu aspoň vysokej, ale třeba bundy jsou pro mě peklo, protože se širokýma ramenama a o něco objemnějšíma rukama než je standard jsou mi rukávy, do kterých se nasoukám, tak dlouhý, že by je mohl v pohodě nosit orangutan :D

        0 0
    • Smazaný účet  

      Kalas nebo Čína Racmer. Sehnat se dá. Já jsem tlustej a dlouhej. Takže i XXL věci jsou mi krátké ale vybrat se da. U obyčejných věcí je to pro mě horší. Trika musím brát XXL a i tak jsou na mě dost volná.

      0 0
    • zdenal8  

      A co prostě ty kraťasy co máš a pod to dlouhý zateplený návleky. Do nuly a takových těch ranních mrazíků se to dá v pohodě.

      0 0
      • Smazaný účet  

        To byl bylo super, kdyby mi přes stehna nebyly na hranici nositelnosti :( Mohl jsem tehdy koupit XL, ale ty zase byly obrovský v pase a celkově blbě seděly. Mohutný stehna jsou peklo. Paradoxně k nim ani nemám obří prdel :D

        0 0
        • zdenal8  

          V pase? Psal jsem návleky, ty se nenatahujou až do pasu.

          0 0
          • Smazaný účet  

            Pokud pouziva podvazky, tak netreba az k pasu.

            0 0
          • Esi  

            taky píše že je na hraně přes stehna, to si umím představit, mám obvod stehna 5cm nad kolenem 56cm tak že pokud jsou nějaké kalhoty slim tak to fakt nehrozí :-)

            0 0
            • Smazaný účet  

              To jsme na tom úplně stejně. A v nejširším místě jsem na nějakých 66cm, a jestli budu dřepovat dál se stejnou intenzitou, do příští rok ty kraťasy můžu rovnou vyhodit :D

              0 0
    • Esi  

      Já to před lety vyřešil pomocí nějakých běžeckých kalhot z Lidlu provizorně a nakonec u toho zůstal beru krátké spodní s vložkou a přes ně natáhnu tohle, už to tak mám asi 4 sezony a zatím se to nerozpadlo, kalhoty asi za 3 kila, zima mi není, záleží kolik toho najezdíš.

      Mám 191cm 105 kg a taky ten metr v pase

      0 0
    • Smazaný účet  

      Jdeš na to zezadu. Nejdrive musis prizpusobit postavu cyklotrendum, abys byl trendy a potom nakupovat hadry, včetně přilby. Nic složitého.

      0 0
      • Smazaný účet  

        To abych se vypral na 1940 :D

        0 0
      • Esi  

        a nebo se vykašlat na modní policii, to přenechat Hipsterům a podobně orientovaným a koupit pro začátek, nějaké obyčejné běžecké kalhoty, pod ně dáš vnitřní kraťasy s vložkou z volných MTB kraťasů a můžeš jezdit. Pokud najezdíš za zimu 3000km tak to asi není ideální, pokud 300km tak je to plně dostačující, mám takhle naježděno asi 4 000km a zatím jsou ty běžecké kalhoty úplně v pohodě, za zimu najezdím kolem 1000km vyjížďky když je kolem nuly tak max 2 hodiny potom už je mi zima na nohy protože mám jen letní tretry a silnější návleky

        0 0
    • Jarunak  

      Poslal jsem ti zpravu

      0 0
    • Tom-T45  

      Jak psal výše Esi, taky jsem to vyřešil tak, že vozím kraťasy s kšandama a vložkou a přes ně mám přetažené zateplené kalhoty na běžky, konkrétně něco v tomto stylu: https://www.sportisimo.cz/…-man/305099/?…

      0 0
    • Smazaný účet  

      Tak jsem Sýkoru/Cyklodrey prolezl důkladně, a i když jsem omylem našel bundu, na kterou jsem podle všeho půl života čekal, kalhoty co bych si představoval tam nemají :D Teda nic proti legínoidnímu stylu, není to na běžný ježdění úplně blbý, ale hledám spíš volný, řekněme sjezdový, kalhoty, ve kterých se můžu vyflákat a ony to vydrží. A samozřejmě aby se pod ně vešly nějaký lehký chrániče.

      Volný mají jen kraťasy a prodloužený kraťasy (který si, pokud jsou pevný, asi stejně koupím, ale aktuálně to není to co hledám), ale i ty jsou s nějakou vložkou, což nechci. Párkrát jsem to zkoušel, a je mi to nepohodlný.

      0 0
      • mastihuba  

        Pokud jezdíš do Brna, tak ze zastav v Atexu jsou schopni ti zkrátit vetsi velikost na tvoji výšku. Mam od nich zimní kalhoty.

        0 0
    • AussigBiker  

      Tak mrkni na dookie, zookie, oneal.cz, Troy Lee. Třeba od pondělí bude možný osobně vyzkoušet.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Sice to nesouvisí s kalhotama, ale když na to přišla řeč přímo ve vláknu, proč nedat report sem.

      Dneska mi dorazila bunda od Sýkory. Na míru. Žena mě měřila nadvakrát, aby to bylo správně.

      To co mi poslali je absolutní paskvil, kterej sedí hůř než krám z Decathlonu (teda kromě délky rukávů, tam se trefili). Netuším kde se stala chyba, ale na straně měření snad ne – to by nebyl takovej rozdíl. Šířka ramen je tak o 5cm+ menší než potřebuju, krk škrtí, přes ruce je mi to těsný (a to jsem jim psal+meřil, že mám velkej obvod).

      Ty vole, absolutní Mordor.

      Teď už se svojí smůlou jen čekám, že mě odbydou, že to ušili přesně jak jsem chtěl, a že jsem se blbě změřil :(

      0 0
      • AussigBiker  

        To je smutný teda. Snad uspěješ. Člověk by čekal trochu kvalitu u věcí na míru.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Jako kvalita zpracování je perfektní, tam nemám námitek, ale podle mě tam buď neumí šít (teda nad rámec kopírování jednoho střihu a čtyř konkrétních opakujících se velikostí, nebo byl někdo zhulenej, nebo sakra vůbec netuším. Každopádně aby mi to nesedělo prakticky nikde, to je fakt úlet. Pak sem napíšu, jak to dopadlo. Jsem zvědavej, jak to dopadme.

          0 0
          • Velomiwookie  

            Nasere, ale tak stane se no.. Kazdopadne bych se nebal, urcite Ti to presiojou k Tve spokojenosti.

            0 0
          • mastihuba  

            Pokud nedoresis Sýkory, doprucim navštívit Atex tam si te sami omeri, domluvi se co ti bude vyhovovat a odpadne dohadování kdo to spatne změřil…

            0 0
      • Smazaný účet  

        Dneska jsem jim volal a fakt mě překvapili. Paní mi řekla (ne doslova samozřejmě), že ten střih úplně posrali, bunda byla v nabídce jen krátce a pořád nebyla doladěná, že ji stahujou z prodeje a vrátí mi peníze. A doporučila jinej model, kterej je typově volnější.

        0 0
        • Velomiwookie  

          tak by na nej jeste mohli dat nejakou slevicku za ten projebanej cas :) Hod info o jakou bundu se jednalo a co doporucili

          0 0
        • Smazaný účet  

          Nová bunda dorazila, a i když ji nejspíš pošlu zpátky na nějaký drobný zmenšení, střih je fakt příjemně volnej a sedí pohodlně.

          Takže Sýkoru můžu nakonec rozhodně doporučit.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.