• Martinaa

    Ahoj. Prosila bych o radu. Nutně potřebuju koupit zimní kalhoty, ale nemůžu žádný sehnat – všechny jsou moc dlouhý a většinou maj i dole zip, tak to nejde ani zkrátit a navíc jak maj ochranu proti větru na koleni, tak já ji mám pod kolenem. Nevíte o nějakejch katatech, který by nebyly tak dlouhý?

    0 0
    • kali222  

      ja si myslim,ze nic jako doamy na kole nejezdi,takze se ani damske kalhoty nevyrabeji :D

      0 0
    • Jane  

      no ja nevim, mam 164cm, kratky nohy a vozim kalhoty Axon Storm do pasu – bez laclu, membranou je vybavenej celej predni dil, ne jen kolena, coz je dle me opt. reseni, zipy dole samozrejme jsou a vse v poho:) www.vojtechkulhanek.cz/…Oble%E8en%ED

      0 0
    • Luka  

      ja mam nowind od kellyse. damsky nevim jestli jsou, ale kazdopadne mi jsuo akorat :))

      0 0
    • Honza729  

      Ja jsem v nadpisu threadu cetl „zimni damske kalhotky“, tak jsem chtel psat, ze jedine s chlupem dovnitr…ale rec je o kalhotech: Moje mila vozi na kolo chlapsky,dlouhy capaky,koupila si o cislo vetsi a trochu si je upravila. Pry „jsou v pohode“…ted na mne krici z koupelny :-)

      0 0
    • jecnak  

      Muzes zkusit v neco od Senzoru – k vyzkouseni v www.cykloexpert.cz/

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Dámský nabízí i Kalas, ale nemám s nimi zkušenosti. Vozím pánský – mám při výběru spíš problém s tím, že jsou na vyhovující šířku krátký.

      0 0
    • Lenka.05  

      Nekoukal jste někdo na kalhoty od Senzoru Wind barier race? Dělaj se dámský i pánský… no wind na kolenou, za patnáct stováků. Nikde jsem je neviděla „in natura“ ale nevypadaj věru zle. I když celej přední díl z no windu by byl asi lepší. www.sensorstore.cz/…-pasu-damske?…

      0 0
      • Jane  

        no prave… za tu cenu muzu mit v poho Stormy od Axonu s nowindem na celym prednim dilu… treba mne nejak nowind jen na kolenou moc pocitove a strihove nesedl a myslim, ze to prave byli nejaky kalhoty od Sensoru

        0 0
    • Martinaa  

      tak všem děkuju za rady, zkusim ještě zapátrat

      0 0
    • Lenka.05  

      Opráším téma. Potřebovala bych nějaké zimní kalhoty nejlépe s membránou min. na kolena. Zkoušela jsem si Gore, jsou fakt top, střih, materiál…ovšem mentálně jsem zatím do elasťáků za 3,5tis nedospěla :)

      Měl byste někdo nějaký zajímavý tip? Nutně asi nemusí být zrovna dámské. Nechci s kšandama a nechci cyklo vložku. Nějak nemůžu na nic šikovného přijít.

      0 0
      • mr.antik  

        nemáš doma třeba 3/4 volný kalhoty? Pod to koupíš elasťáky z rubaixu, myslim že cyklodresy.cz by ušili. To mi přijde na zimu ideální kombinace, pokud nevozíš chrániče,pak by stačily kraťasy.

        0 0
      • Dumbíček  

        Satčí jen vybrat dle barevné preference a teploty do které chceš jezdit.

        http://kalas.cz/…louhe-damske?…

        0 0
        • Lenka.05  

          Díky, ty Ambition X nevypadají zle. Chci se právě vyhnout nějakému vrstvení kalhot, jsem pak jak pumpa a komfort nic moc, zatím mám lehce zateplené elasťáky, které beru i na běhání a s cyklospodkama OK, ale do větší zimy to není, potřebuji právě vyřešit hlavně kolena. Rvát na to ještě třeba 3/4 od Endury už je moc.

          0 0
          • ˘Ö˘ Krab  

            Mám doma několik různých sestav oblečení, vrstvení bývá v teplotách nad 0°C nejlepší. Na kolena napatlám hřejivou mast, natáhnu Force návleky, k tomu podkolenky a normální kraťasy, přes to tenké běžecké tepláky. Dokud moc neprší, tak membrány neřeším.

            0 0
            • MlokCZ  

              Každému sedí něco jiného. Uvedené by bylo pro mě noční můra v tom jezdit.

              Podkolenky vozím k doplnění teplých 3/4. Ale brát si návleky a ještě něco přes to, tak to bych na to kolo raději nešel vůbec (nemám rád vůbec návleky na nohy a ještě to kombinovat s něčím na to…).

              Oproti tomu prostě vzít roubaix čapáky a je vyřešeno a pro mě pohodlné (pokud už kolem nuly a mimo terén, kde se pojede rychleji, tak varianta s membárnou vepředu, jinak bez membrány). Problém by byl jedině, kdyby teplota kolísala hodně a mělo být i přes cca 8–10°, kde by to už bylo moc.

              0 0
          • Dumbíček  

            Manželce jsem koupi ty Ambition X a je spokojená. Je zmrzlina, ale pod nulou jí na kolo stejně nedostanu. :-)

            0 0
      • Toman  

        Koupil jsem manželce kalhoty Sensor Profi.

        Po té jsem se je pořídil také.

        Jsou zateplené, v přední části s memránou proti větru, jsou střečové, takže netáhnou ani při jízdě na kole, příjemný materiál na tělo. Používáme je na kolo, na tůry ale i na běžné chození. Stály kolem tisícovky, moje dvanáctset. U Sensoru je prodávali dráž.

        Ale nevím, jaké jsou tvé skutečné představy.

        http://www.boardmania.cz/…erne-13-2013

        0 0
      • -b-n-x-  

        Jeden kamarad lyzar si na kolenech na spodkach nechal prisit kozisky a tvrdi ze je to super :-)

        0 0
    • Alojs01  

      Zkus oblečení Dexter, délku dresu mi upravili na míru v ceně, tak by mohli třeba i kalhoty. A jsou kousek od Prahy.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.