Cyklonavigace - pomoc s výběrem

4 nepřečtené
  • Venca23

    Ahoj chystám se koupit navigaci na kolo, protože mě nebaví neustále tahat mobil z báglu a řešit kam přesně mám odbočit a kam jet když se ztratím atd. Jezdím zejména po turistických trasách ale i po cyklostezkách. Spíše převažují turistické trasy. V mobilu jsem si oblíbil mapové podklady mapy.cz, jelikož obsahují vše jak turistické tak cykloturistické trasy. Je nějaká navigace (Garmin, Teasi, Polar, atd.) do které se dají nahrát mapy.cz případně mají podobné? Určitě bych chtěl využít import gpx. Moc díky za rady a tipy

    0 0
    • Alojs01  

      Resilo se to tu uz mnohokrat… zkus hledat.

      Porid si drzak na mobil na riditka, dle meho, nejjednodussi, nejpraktictejsi a nejlevnejsi reseni…

      0 0
    • Beekeeper  

      Řešil jsem to celkem dlouho… měl jsem garmina, mobil v kapse, pak kupoval ruzne drzaky… a zase je vracel.

      Teď mám řešení se kterým jsem najel cca 300 km, a super.

      Koupil jsem velkej levnej mobil jen pro navigaci s „hrubým“ displejem s malymi ramecky, velkou baterií, ochranny plast. pouzdro a sklo, drahej quad lock držák+nálepku na mobil. Celkem cca 6000. Mám to horizonálně nad řidítky.

      Jako ta appka mapy.cz není úplně ideální na horizontální používání páč má tendenci dělat velké horizontální stavové pruhy. Ale nepoužívám stopaře, ani aktivní navigaci… mám mapu fullscreen. Displej při jízdě mám spíš vypnutý, když potřebuju tak jedním tlačítkem zapnu (poklepání na displej se neosvědčilo). Mám nastavou dlouhou dobu rozsvícení… ve výsledku super.

      Mohu jen doporučit.

      0 0
      • jirkous3  

        Já to dělám podobně, jen používám starý mobil, kterých se už doma povaluje spousta takže i kdyby přišel k úrazu tak je mi to jedno. APPku Locus, doma se mobil připojí k WiFi a odešle trasu automaticky na Stravu.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.