• dua  

      Výbavou určitě Canyon!

      0 0
    • funkatron  

      akoze si z toho chces jeden kupit?

      ak zozenies tn canyon v tej istej cene ako ostatne tie biky, tak by som bral jednoznacne ten

      0 0
      • Patt  

        teď stojí 3099eur., pak už bude za klasických 3499eur. A bohužel mně to tak potrvá ještě týden, než-li dám ty prachy do kupy, takže pro mě asi Canyon vypadává ze hry. :-( Ale myslím, že i ostatní adepti, nejsou zas tak špatní.:-)

        0 0
      • Patt  

        jj, chci.

        Teď ten Canyon stojí 3099eur, od pondělí už klasických 3499eur. No a mně to potrvá ještě tak týden, než-li zeženu prachy, možná dýl…a navíc 3499eur prostě do kupy nedám. Takže Canyon tak trochu vypadává ze hry:-(, ale myslím si, že ostatní adepti na tom nejsou zase tolik špatně.:-)

        0 0
    • eagle.f1  

      nevím, jakou máš velikost, ale tohle by se mohlo hodit: http://www.mall.cz/…-d-test-2009?…

      0 0
    • Smazaný účet  

      připojím se. byť nejsem canyonovej fanda, tak za srovnatelný love s ostatníma bych ho bral.

      0 0
    • Skicross  

      Co tenhle Scott Spark 35?

      0 0
    • prcek2  

      Omylem jsem hlasoval pro Sintesi. Jinak se mi moc líbí KTM. Nevim ale jestli bych do něj šel v tomhle případě..

      0 0
      • Patt  

        Proč by jsi nešel v tomhle případě zrovna do KTM? Jinak děkuji všem ostatním za hlasování, ale i za ostatní typy. Spark pěknej…jen ta výbava šedivej průměr oproti ostatním a Merida v akci super…jen já jsem trochu vyrostl…mám 193cm, takže smolík. Ale fakt moc díky za další typy.:-)

        0 0
        • funkatron  

          ja by som po Canyone napriklad ako druhy bike bral prave to KTM

          0 0
        • prcek2  

          Blbě jsem to jen napsal. Včera jsem už byl před vypnutím pc, mrknul na tohle vlakno a omylem hlasoval. Na rychlo jsem to sem napsal, ale myšleno to nebylo nijak špatně proti KTM. Teď taky nemůžu pořádně kouknout na ty kola, protože píšu z mobilu. Do toho KTM bych nešel jen kdyby mi neseděla výbava (což by se asi s prodejcem dalo v určité míře řešit), cena, nebo by mě nakonec přesvědčil jinej kousek z mého užšího výběru. Ten ale v tuhle chvíli nemám co se chrtích fullů týče. Jsem po koupi freeride fulla, tak mám spíš (opět v tuto chvíli) najeto co je v nabídce v této oblasti. KTM by ale byl určitě jeden z horkých kandidátů.

          Promiň tedy za spoustu zbytečného čtení.. :-)

          0 0
    • martin_bakov  

      proc ne Giant Anthem X1 ?

      0 0
      • Patt  

        Jak bych to řekl, systém odpružení pod horní rámovou trubkou se mi zdá tvrdší a pro xc a maratony vhodnejší. Navíc, XTéčkový kola nejsou zrovna žádná výhra, ale možná nejhlavnější bude červená barva, která mě zrovna nenadchla.:-) Co se ale nelíbí mně, může jiného nadchnout.

        0 0
        • Vegan  

          System odpruzeni nema s tim kde je tlumic umysteny naprosto ale anoprosto nic spolecneho!

          System odpruzeni zavisi od umisteni cepu a jejich poctu pred osou zadniho kola a nasledne pomeru pri prepakovani pokud se bavime o prepakovanem systemu na tlumic. Navic kazdy vyrobce osazuje sva kola jinym internim nastavenim tlumicu jez na chod zadni stavby maji take ne uplne mali vliv. To kde je tlumic umisten ma opravdu naprosto 0 vliv.

          0 0
          • Vegan  

            BTW: zrovna athem navic diky pouzitemu systemu jez je variaci na VPP/DW link tedy Maestru bude myt pri zpravnem nastaveni zadni stavbu urcite mene nachylnou k pohupovani pri slapani nez jakykoliv jednocep (sintesi, merida), ale pravdepodobne i nez jakykoliv Horst (canyon… ). Jinak osobne bych do vyberu jeste zaradil Santa Cruz Blura i kdyz ten uz je za jine penize.

            0 0
    • atx442  

      Ahoj Patte,

      Canyon LUX je fakt dobre kolo, jezdim ho druhou sezonu a je lehky a hlavne hodne rychly (a docela pohodlny).

      Po zkusenostech bych si vybral typ s prehazovacou XTR (uz jsme ji vymenil misto SRAM X.0), ani brzdy Formula moc nemusim (uz jsou take vymenene – zavada), ale kolo je to opravdu vyborne.

      Navic model 8.0 2008 byl na podzim 2008 za 2400 EUR (cca 60.000 Kc), coz byla na ~10.5 kg celopero hodne dobra cena.

      Mzslim si, ze s LUXem MR urcite neudelas chybu }pokud ho koupis treba v outletu za lepsi cenu).

      Mej se.

      0 0
    • roud  

      čoveče máš to těžkej výběr všecko jsou to parádní kola :O) cannyon vede výbavou ktm má duši a cannondale je prostě odlišení od vše kromě mě :O) a časem by se dal luxusně poladit :O) teď je to spíš o tom zda dáš přednost výbavě nebo tomu co se ti prostě líbí a časem to doladíš :O)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.