• lance00

    zdravím .loni jsem se rozhodl že si nadělím ke kulatinám nové kolo, celopéro. byl jsem rozhodnut pro canyon nerve 29. zkoušel jsem i specialized epic comp. měřím 179–180cm. epica jsem zkoušel v Mku i Lku a Mko sedělo perfektně. canyon jsem nezkoušel jen spectral a grand canyon a u obou by mi vyhovovalo Lko. nerve jsem bohužel nikde nepotkal. i tak jsem se podle geometrie a doporučení mailu z canyonu rozhodl pro Lko. bohužel letos změnili geo,tak že to vypadá spíš na Mko. to letošní Lko už se mi zdá moc dlouhé. máte už někdo nerva objednaného a pro jakou velikost jste se rozhodli? pokud bych se nerozhodl,tak vezmu letošního epica. díky za pomoc s výběrem.

    0 0
    • stumpík  

      Taky jsem se rozhodl že si pořídím fulla, ale ještě nejsem rozhodnutý jestli to bude Nerve nebo Lux. Velikost nemusím řešit, protože měřím 194 cm tak je to jasné XLko. Ten Nerve v XL se mi jeví taky až moc dlouhý. Teď jezdím HT Specialized Stumpjumper 29 a už to je docela dlouhé – rozvor 1139 mm a Nerve 1201 mm. Uvidím až ukážou Luxe a pak objednám abych to měl tak v březnu, dubnu.

      0 0
    • wego1991  

      Trošku se zde přiživím…

      V březnu 2014 sem kupoval tehdejší Grand Canyon AL 29 5.9 (mám 191 cm) a byl jsem na hraně s L/XL (v kalkulátoru mi vycházelo L, ale při změně o jeden cm už XL), tak jsem nakonec vzal XLko a myslím, že mi kolo bylo vcelku akorát.

      Letos mám v plánu přejít na první celopéro a bude to na 99% Nerve AL 29 akorát ještě nevím v které konfiguraci (na geo to nemá vliv oba jsou stejné). A jelikož tomu prd rozumím, tak se chci zeptat zda má vůbec cenu uvažovat nad L nebo nic nevymýšlet a vzít opět XL. Díky za reakce.

      0 0
    • lance00  

      otevřu toto starší téma ze zvědavosti. nakonec jsem si canyona nepořídil,ale koupil kolo které jsem mohl vyzkoušet naživo. měl jsem již objednáno,ale stále mě hlodala velikost a udávaná geometrie canyonu oproti skutečné a nemožnost letošní model nikde vyzkoušet. zajímalo by mě jak vám sedí letošní nerve.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.