• albertcz

    Zdravím vespolek,

    uvažuju nad koupí Nerva 29, když je teď zlevnili :-), a chtěl bych se zeptat (poprosit), jestli by se nenašel nějaký dobroděj z Prahy a okolí, který vlastní toto kolo, nejlíp letošní model, ve velikosti L nebo XL (je fuk jakou konfiguraci, jde mi jen o tu velikost a geometrii) a nebyl by ochoten se někde na chvilku potkat a nechat mě na to na pár minut sednout? Klidně i někam přijedu (pokud to nebude 300km)..Mám 188cm, standover cca 89cm a jsem na hranici mezi L a XL. Testy i výstavy jsem prošvihnul a bez vyzkoušení do koupě kola za takovej balík určitě nejdu. Pročetl jsem všechno na toto téma co se tady píše, ale to vyzkoušení vidím jako nezbytné. Myslím že když si sednu na jednu z těch velikostí, tak budu vědět jestli je to ta správná, nebo jestli bude lepší ta druhá.. Moc děkuju předem všem za ochotu.

    0 0
    • wilda81  

      Kolo nemám, takže nepůjčím, ale jezdil jsem Nerve i Spectrala ve 29. Pokud by ti to pomohlo v rozhodování, tak na moje míry 188/88 sedlo Lko výborně.

      0 0
    • Jsilver  

      Pokud vydržíš, minulý týden jsem si objednal Canyon Nerve AL 9.9 a předpoklad na dodání je tento týden (pokud vše půjde hladce) Nakonec po dlouhých úvahách jsem upřednostnil L (mám 181 standover 84) Teď jezdím Giant Trance v M a je mi, alespoň pocitově, malý.

      0 0
      • albertcz  

        Ahoj, to by bylo super, určitě vydržím, mám spadeno na 9.9 LTD, který bude skladem až na konci srpna, takže není zatím žádnej hrot. Pokud bys mohl dát vědět až to budeš mít a mohli jsme se někde na moment potkat, tak bych byl moc vděčnej… Dík předem !

        0 0
    • Jsilver  

      Tak přesně toho jsem objednal. :-) Jasně, nemám problém se někde potkat, já to risknul, snad bude velikost dobrá…

      0 0
      • albertcz  

        Na Tvoje parametry asi jo, u sebe to furt tak jednoznačně nevidím.. Tak pak pls napiš (třeba SZ) a domluvíme se.. Dík !

        0 0
    • Jsilver  

      Tak te zklamu, termin dodani posunut na 26.8.15, takze cekam… Nicmene pak nabidka vyzkouseni plati take

      0 0
      • albertcz  

        Hm, no jo, něco podobnýho se dalo čekat, ty termíny se jim moc nedaří.. Což o to, já nemám problém počkat, na čem jezdit mám, nehoří to, jen se bojím aby to pak nejednou nevyprodali.. No nic, dík za snahu, prosím napiš pak tedy až ti to dorazí, pokud neseženu do tý doby někoho jinýho, tak bych měl pořád o vyzkoušení zájem…

        0 0
    • Gibous  

      Ahoj, máš SZ.

      0 0
    • albertcz  

      Tímto chci moc poděkovat Gibousovi za obrovskou ochotu a vstřícnost, nechal měl vyzkoušet Lko, bohužel ale stále nemám jasno. Lko je v pohodě, sedí se mi na tom dobře, je to ale o trochu kratší než můj stávající Trek a byť jsem si myslel že mi stačí si zkusit jednu z těch velikostí (L nebo XL), tak teď už vím že dokud si nesednu na to XL, tak nebudu vědět jestli to nebude lepší než to L. Jsem skutečně někde na hranici L/XL. Proto znovu prosím, pokud by se našel někdo z Prahy a okolí, kdo má XL a byl by ochotný nechat mě na to sednout, byl bych neskonale vděčný. Nakupovat metodou pokus/omyl a pak to měnit se mi fakt nechce..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.