• jspatenka

    Pred chvili mi u dveri zazvonil kuryr a dovezl mi balik s novym Camelbakem Consigliere, takze pro kazdeho komu se tenhle „batuzek“ take libi, prikladam par fotek…

    0 0
    • jspatenka  

      0 0
    • McBlacky  

      už jen kvůli názvu bych ho bral :)

      0 0
    • zmatek  

      Můžeš prosím napsat, kde jsi ho koupil ?

      Díky

      0 0
      • Flegmatik  

        Chainreaction­cycles.com? ;-)

        0 0
        • zmatek  

          Tam jsem ho nenašel a koukl jsem jen na pár věcí a zdá se mi ten obchod dražší než obchody u nás.

          0 0
            • jspatenka  

              Presne tak, zakoupeny pres Chainreaction­cycles.com ;) a zaplaceno pres PayPal, doruceno tusime ze do 10 dnu, cena celkem 1760kc. Byl to muj prvni nakup pres tento eshop protoze Amazon.uk i Amazon.com nedorucuji tohle zbozi do CR.

              Jenom jsem ho jeste nemel moznost vyzkouset ale uz se tesim…

              0 0
              • zmatek  

                Díky za odpovědi. Měl jsem k němu vybráno gripy, ty ale vyprodali a podobné budou na konci dubna, čepičky na galusk. ventilky ty budou na konci června jinak mě nic v tomto obchodě nenadchlo, hodně věcí se dá koupit u nás levněji, kromě těch které se k nám nedovážejí, jako tenhle batoh a to je škoda. Takže jsem nakonec skončil v našem obchodě u MULE NV.

                0 0
              • MirosPikos  

                Náhodou nevíš, jak to teď bude fungovat s nějakým clem nebo jinou buzerací, co nám ti eurofašisti od dubna zařídili? Plánuji nějaké nákupy, tak bych to docela vyřešil přes Chainreaction…

                díky

                0 0
                • pepek  

                  Británie už vystůpila? To je dobré.

                  0 0
                  • MirosPikos  

                    Bohužel ještě ne, snad časem. Takže jsem zapomněl, že ty nový podmínky jsou jen pro země mimo evropský svaz – chápu-li to dobře. Takže uvedené ceny na Chainreaction… jsou pro mě konečné.

                    To zní lákavě

                    0 0
    • miki  

      Mám ten samej taky z chainu,zatím jsem n spokojen.

      0 0
    • Hutch  

      Ahoj, jaké máš s tímhle batohem zkušenosti, hlavně by mě zajímal rezervoár Antidote. Chci si tenhle batoh koupit, ale více se mi líbí 2010. Tam je zase Omega, tak nevím…

      0 0
    • Plastikovej_ken  

      ten je hezkej :) u nás ho teda neprodávají?

      A máte někdo ten camelbak chaos? Asi ho koupím, tak bych chtěl znát něčí zkušenosti, snad neva že to píšu sem..

      0 0
    • esotery  

      Byl bys prosím tě tak hodný a nafotil, jak to má vyřešený záda?:) Popřípadě ještě doplnil svůj subjektivní dojem?:) Díky.

      0 0
    • Georrge  

      oživím :) uvažuji nad koupí cyklobatohu (nesnáším jak mi na zádech lítá klasický batoh) a rovnou nějakýho camela s vakem. Do oka mi padl právě consigliere, zaprvé velikostí, zadruhé vzhledem, a taky barevnou kombinací která mi půjde ke kolu :) chci se ale zeptat – je těch 8 litrů dost na celodenní vyjížďky? Upřesním – nevozím žádné tuny hovadin, ale když jedu někam na dýl tak si s sebou beru mikinu nebo šustku (vyjímečně obojí), svačinu (žádné tablety nebo tak, prostě obložený chleba nebo rohlíky a pár sladkostí) a maximálně pár dalšího nářadí které běžně nevozím v brašničce pod sedlem. Nejvíc místa zabírají mikiny a podobně, když si člověk vezme nějakou tlustší, tak to zabere skoro celý batoh… vleze se mi to tam? Co jsem se koukal tak to má plno bočních popruhů, takže pokud bych tahal šustku i mikinu tak jednu z nich můžu k batohu připnout zvenku, jde mi jen o to co všechno se dá narvat dovnitř.

      A nebo radši sáhnout po větším bráškovi the capo ? taky je moc pěkný a hlavně se mi na něm líbí, že nevypadá jako větší batoh, že je delší a tenčí a působí tedy menším vzhledem. Nemám totiž moc rád velké batohy, a nebo batohy které jsou šité tak že vypadají jako velké. Taky ale nechci vypadat jako skoro dvoumetrový chlap s dětským batůžkem :) který byste tedy doporučili?:)

      0 0
      • pitos  

        8l batoh na celodenní vyjížďky je určitě málo.

        Osobně bych vybíral nějaký co má alespoň 15l+

        0 0
        • Georrge  

          dik za postreh. Ale jak rikam, moc kramu s sebou netaham :) vzasade jen nejake hadry a svacinu, fotak nemam, mobil je na riditkach, vetsina naradi v brasnicce… voda ve vaku, takze co vic. Tak by me zajimalo co vsechno se da narvat do 8l batohu, takze jestli nekdo consigliera ma tak prosim napiste zkusenosti :)

          Ted mam klasicky batoh ktery ma tusim 20 litru, a je na kolo moc velky, narvu tam velkou deku, mikinu, piti a svacinu… coz taham jen kdyz jedu k vode. Myslim si tedy, ze polovicni batoh by mi stacil, kdyz totiz nekam jedu tak ten batoh mam poloprazdny a pak mi to v nem lita a cely batoh lita na zadech a to je des bes.

          0 0
          • pitos  

            Není batoh jako batoh.

            Osobně vozím Deuter Apex který má myslím 24l ale vzhledově vypadá daleko menší,má výborný úložný prostor a nic ti v něm nelítá a sedí při stažení výborně.

            Osobně jsem zastáncem vození spíše většího batohu, který jde podle potřeby stáhnout, než naopak vozit malý přeplněný batoh který ti na zádech nikdy dobře sedět nebude.

            0 0
      • vysmátej bajker  

        mám Blowfich kde píšou celkový objem 17l a tohle vše co píšeš je dost problém tam nacpat.

        0 0
    • blisterexist  

      se zeptat zkušenějších: chci si pořídit kejmla, jenže těch 8l se mi zdá moc a radši bych něco menšího kolem 6l, jenže mám problém, že u těch menších tam není ten pás kolem pasu a myslím že by mi to vadilo, protože by mi plandal na zádech, nevíto někdo o nějakém menším s pásem kolem „pasu“?

      0 0
    • blisterexist  

      mohl bys mi prosím změřit jeho délku a šířku?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.