Author Vision 2011 vs Era 2.0 2010

8 nepřečtených
  • Omni94

Ahoj, nikdy jsem na kole moc nejezdil (tipuju tak 300km ročně), ale letos jsem se urval a začal jezdit trochu víc…(od 26.3 nějakejch 1300km) a vzhledem k tomu že mě to začalo dost bavit tak v tom budu i pokračovat ;), ale proč píšu: chtěl bych nějaké lepší kolo (momentálně mám toto ), vyhlídl jsem si tyto dvě…

http://www.author.cz/…0/era-2–0–2/

http://www.author.cz/…11/vision-4/

S tím že jezdím trasy 50–100km většinou lehčí až středně těžkej terén. Co se týče toho hardtailu tak nějak tušim co se od toho dá čekat, ale to celopéro jsem nikdy neměl tak vůbec nevim. Bude se to houpat? Neměl bych volit nějaký jiný? Pojede se mi na tom obdobně jako na hardtailu?

Dál bych se chtěl zeptat jestli máte nějaké osobní zkušenosti s komponenty kterými jsou tyto kola osazená.

Děkuju za každou odpověď.

0 0
    • Azmir  

Na fully od autoru jsem snad ještě neslyšel dobré slovo, jinak proč koukáš jneom po arturech? Za tu cenu se dají sehnat lepší kola a navíc budeš mít tady na bf lepší imidž :D

0 0
      • Omni94  

známý to prodává tak byvh měl nějakou slevu…jinak jsou ty kola v pohodě? Co bys mi doporučil jinýho za ty peníze?

0 0
        • Azmir  

Za poslední týden je tu asi 10 vláken o kolech do 25,30 atd tisíc, koukni tam a najdi tam insipiraci, pořád se to tu opakuje a jedno vlákno máš hned pod sebou.

0 0
          • Omni94  

A k těmhle dvoum nemáte nikdo nic? Mě se totiž zdaj dost dobře vybavený za ty peníze.

0 0
            • Azmir  

Upřímně za tu cenu to není nic extra, jenom tak pro příklad co se dá za tu cenu koupit máš to na komplet XT,foxce, nebo se dá i carbon na rebě atd.

0 0
      • vsn  

náhodou 2011 a 2012 carbony se povedly hodně.

0 0
    • vsn  

vision dobrý kolo ale zase né o tolik aby mělo význam měnit to co máš teďko… pokud chceš investovat tak na to co máš (pokud je v dobrým stavu) kup vzduchovou vidlici a zbytek neřeš a šetři ještě rok a pak kup něco lepšího.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.