AUTHOR REVOLT versus MERIDA MATTS HFS 2000 - D _____ ( 2009)

12 nepřečtených
  • linny

Poraďte pls =)

0 0
      • Tyboo  

no osobně bych šel asi do autora. letošní revolt vypadá skvěle

0 0
      • Azmir  

Záleží o co ti jde jestli se rozhoduješ podle vzhledu nebo podle výbavy a ceny. I za předpokladu že bys author mohl mít za stejnou cenu jako metida furt má horší poměr cena/výbava při cenně 40k no nevím. Hodnocení designu nechám na tobě ale já jsem pro meridu.

0 0
    • Dzordano_Bruno1  

Cokoliv, jen ne Meridu:)

0 0
      • linny  

proč jen ne meridu ?

Dizajnově je podle mě na tom lépe merida

0 0
        • Dzordano_Bruno1  

K Meridě mám odpor. Kola pořád na stejný brdo s nadsezenou cenou. Prostě já bych si meridu nekoupil.

0 0
          • linny  

jaké máš tedy kolo

0 0
            • gras  

má Meridu :-))

Tohle nemám rád. Výkřiky do tmy !

Když někomu radim, tak napišu proč to nemám rád. Tenhle „argument“ je mě na nic.

Jen jestli někdy viděl Meridu alespon v obchodě ? :-))

0 0
          • novcze  

co znamená kola na stejný brdo, pokuď je geometrie rámu vpohodě, tak není potřeba měnit . . . nadsazená cena? můžeš demonstrovat rozdíl na příkladu?

0 0
            •  

mám nově také meridu - najeto 300 km vše v těžkém terénu jezdím pouze turistické trasy a jsem plně spokojen, nelíbí se mi naopak kola, které jsou zde doporučovány – vzhledově klasický rám – merida má super vzhled a výbava jestli je trochu horší neřeším u kola kolem 18000 které jsem koupil ve slevě za 14000 předpokládám že postupně jak se co rozbije budu postupně měnit. Za MERIDU jsem spokojen

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.