Kolo do 18000,- poraďte prosím

24 nepřečtených
  • Digital

    Zdravím všechny, Chci si tento měsíc pořídit kolo, ale nevím co za značku. Nevím zda je nejlepší GT, MERIDA, GF, AUTHOR nebo třeba 4EVER. V této době jsou velké slevy na modely z roku 2005, tak bych asi koupil nějaký z nich, ale co za značku, poraďte mi prosím, kolo bych chtěl MTB, trochu do města, na silnici ale hlavně do lesu do terenu, ne do extrému, jen tak střední terém. Nevím co je důležité, jaká vidlice či rám, jaký díly jsou dobrý, takže nevím co koupit.

    Koukal jsem na slevněný AUTHOR VERSUS, GT AVALANCHE 2.0 DISK, MERIDA MATTS MIAMI A MERIDA MATTS SPEED-V, 4EVER HAZARD.

    Jaké kolo je asi nejlepší, je velký rozdíl v kvalitě brzd mezi v-brzdama a kotoučema? Poraďte mi prosím, nevím si rady a nerad bych udělal chybu.

    0 0
    • huncut  

      Za tuhle cenu muze byt fajn treba GT AVALANCHE 1.0, nebo Canyon Iowa Sport, pripadne ta Merida.

      0 0
    • dada  

      ravo sago je po slevě taky v týhle kategorii…hlavně se musíš rozmyslet jestli chceš kotouče nebo ne…za tuhle cenu bych to ale spíš viděl bez nich…

      0 0
    • Digital  

      Asi bez kotoučů, hlavně aby byl dobry rám a přehazovačka, janak ani moc nezáleží na vidlici, ta se dá časem dokoupit, co ten model od GT AVALANCHE 2.0 DISC není to dobrý komplet i s kotoučema? Co Author versus?

      0 0
      • VencaV1  

        No to je jasny prehazovacka je dulezitejsi nez vidlice. :)

        0 0
      • Raydowe  

        skor by som sa fakt dival po tej vidlici… prehadzovacka radit bude, neboj. a radsej kvalitnejsie vecka ako lacne kotuce.

        0 0
    • Vymi  

      chlape ja bych sel do toho hle krasavce… sice je to 2006 ale komponentalne slusne vybaveny…

      www.koloshop.cz/index.php?…

      0 0
      • Lišák  

        To nevypadá vůbec špatně. Ta vidla je myslím sice mazaná vazoškou, ale za ty prachy, je to dost dobrý kolo.

        0 0
    • Phoebe  

      Nekoukej jen po přehazce. Když se podíváš např. na Meridu Miami, tak máš sice přehazku XT, ale rám je základ hliník (není ani technoforming) a vidlice absolutní šílenost! Základ ja rám a pružící jednotka. Také se ti může stát, že vezmeš přehazku XT o pařez a bude po ní. To pak pudeš hned koupit novou XT? Základem je rám, poté vidle Manitou (Axel, Splice) nebo Rock Shox (J2,J3, starší Pilot) a pak to ostatní je spotřební material v této cenové hladině.

      0 0
      • Buřt  

        Doporučuju Scott Scale 70, některý shopy ho maj těsně nad 18tisíc. Rám OK, vidle RS, komplet deore + XT přehazka…

        0 0
    • Manas  

      www.cykloexpert.cz/…atts-speed-v To mi prijde jako velmi slusna alternativa.

      0 0
      • Phoebe  

        Moc pěkné kolečko! Jezdil jsem Meridu Matts Speed 2002, teď jí má přítulka a naprostá spokojenost jak s přítulkou tak s bikem.

        0 0
        • Vymi  

          jo jo taky to byl kandidat u kamose :-) sice jeste nekoupil ale tento byl hodne dobrej kandidat!!!

          0 0
    • arutha  

      Jestli chceš něco do 18tis. tak koukni sem www.bradsky.cz/index.php?… Loni jsem zde koupil 4ever ever 04 komplet na Deore za 13999 a jsem s nim spokojeny. U tech Twisterů jsou v ceně i nášlapy a rohy, ale s těmito nemám zkušenosti, osobně jezdím Shimano 540 a jsem s nim spokojeny. Jinak komponenty kupuju na www.bikesport.cz, méně znamý obchod, ale asi nejlevnější. Nyní rozšířili i o značku SRAM. Zkus a uvidíš.

      0 0
      • Digital  

        Díky moc všem za radu

        0 0
      • Mamut  

        www.bikesport.cz – grazli a zlodeji

        1.) porusuju zakon vlastnym idiotskym vykladom. 2.) 15% nie su nutne rezijne naklady ale zlodejina jak svina.

        "Možnost vrácení zboží bez udání důvodu

        U zboží nakoupeného prostřednictvím internetového obchodu www.bikesport.cz má zákazník do 14 dnů od doruční zboží nárok na jeho vrácení bez udání důvodu. Zboží nesmí být žádným způsobem poškozené, nést znaky používání či jinak znehodnocené a musí být zabalené v originálním obalu(obal nesmí být žádným způsobem poškozen, zboží nesmí být rozbaleno, samolepky zajišťující spoje obalu nesmí být poškozeny) spolu s veškerým příslušenstvím. Ke zboží musí být přiloženy veškeré dokumenty a to včetně faktury a záručního listu. Zboží musí být odesláno nejpozději 14-tý den od data doručení zákazníkovi na adresu provozovatele. Po jeho doručení bude zákazníkovi zaslána poměrná částka odpovídající kupní ceně zaplacené za zboží na jím udané číslo bankovního účtu, případně jinak na základě vzájemné dohody. fy. Bike sport Budina si vyhrazuje právo v případě vrácení zboží ve výše popsaném případě snížit vrácenou částku o 15% z kupní ceny zboží + náklady na poštovné."

        0 0
        • arutha  

          Sorry, to jsem nevěděl. Já vždycky na internetu koukal na ceny a chodil to tam koupit osobně. Kupoval jsem tam třeba rohy Ritchey WCS Medium a když jsem je namontoval na kolo tak se mi tam moc nelíbili, šel jsem je vyměnit za shorty a bylo to v pohodě. Z ruky do ruky. Za ty ceny pohoda.

          0 0
      • peky  

        Začínám tě podezřívat že bereš prachy za reklamau Bradskýho. To není jedinej příspěvek ve kterým by si ho sem nenacpal? Rovnou bych ty kola přejmenoval z 4EVER na NEVEREVER.

        0 0
    • biker01  

      Zdarec, nedávno sem koupil Meridu Matts Sport 500, loňský model slevněný z 18990,– Kč. A zatím naprostá spokojenost, jezdí skvěle, takže můžu Meridy, nebo rovnou tenhle model jestli se ti bude líbit, jenom doporučit.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.