• LUKAS

Zdar, potreboval bych tip na dobre DLOUHOPRSTE rukavice na enduro a maraton (letni, dobre odvetrane). Mam cca 5 let rukavice od Polednika, ty co byly na palci, ukazovacku a prostredniku dlouhe a jinak kratke, ale ty uz nedela :-((. Mate nejaky tip (odkaz), popr. zkusenosti? Dik

0 0
    • rich  

mam specialized xc, maju vsak aj enduro…az na asi 0,5cm co sa rozparali (spojenie toho potitka pri palci a vrchnej casti) si nemozem vynachvalit

0 0
    •  

ja mam uz druhou sezonu FOX Sidewinder a nemam pro ne jedinyho krivyho slovo… desim se okamziku, az se rozpadnou…

0 0
    • Tomcat  

Fox, NoFear Axo ProGrip Specialized Cannondale Answer (Manitou)

0 0
    • Martin  

FOXy mám. A velká spokojenost.

0 0
    • wroum  

ja mam uz 3 roky answer impact (v odkazu je novejsi model)

http://www.answerproducts.com/items.asp?…

nemuzu si stezovat. neparou se a sou pohodlny. slusne vetraj. jezdim v nich XC a FR celorocne, protoze se mi v rukavicich bez prstu jezdi spatne.

0 0
    • kovar  

teď jsem zrovna náramně spokojen s FOX DIRTPAW. Velice pohodlné a odvětrané také dobře.

0 0
      • LUKAS  

dejte na ty Foxy nekdo odkaz. Kdo to vubec u nas prodava (zastupuje)?

0 0
        •  

nedavno distribuci prevzala n-distribution, stejna firma, co dela konu… pred chvili sem dostal info, ze jsou zrovna v anglii a domlouvaj nejaky kraviny, behem rijna by mel bejt hotovej ceskej web…

jinka www.foxracing.com

0 0
          • Tomcat  

prevzala n-distribution..? fakt? No sice taky žádná slava, ale bylo by to dobrý.

0 0
            •  

jo, je to tak

0 0
            •  

btw. co mas proti n-distribution? me prijde, ze ta kona ted funguje mnohem lip, nez kdyz to mel kdysi konarek

0 0
              • Tomcat  

Vypad a dovážej a prodávaj dobře ,a le nemaj e-shop (nebo sem ho jenom nenašel?) a ja hodně nakupuju (přes 75%) přes net.

0 0
                •  

e-shop maj na swym webu jen na obleceni a doplnky (jina otazka je, jestli to co tam je, je kompletni nabidka), u kol mi to prijde mozna zbytecny a kdyz uz ne na kona.cz, tak je na netu muzes koupit pres jiny shopy

0 0
        • Tomcat  

Bohužel Razzo

Razzo S.R.O. Podolaska 116 Prague 4–147 00, Czech Republic Czech Republic ph: 420–2–414–329–97 email: razzo@email.cz Motocross/Bike

0 0
    • biker007  

uz nejakou dobu mam vyhlidnute rukavice Scott, takove bilo-cerno-zlute. supr odvetrane, sedi jedna basen. jen stoji cca 900kc. k videni sou v Hannahu v Plzni. uz je tam maji snad 4 mesice, mohli by je zlevnit:) za 600kc bych je bral.

0 0
    • vratan  

Vozil som dlhoproste rukavice kona. http://64.78.59.47/merchant.mvc?… Predrali sa na prstoch, takze nedoporucujem. Teraz som kupil dlhoprstaky Cannondale XC. http://www.cannondale.com/…del-XC6.html Su lepsie odvetrane ako kony a snad sa uz neprederu.

0 0
    • filipes  

Answer, tusim Team 2. V BikeExpert na Karlaku je mozna jeste maj ve sleve. Vozim je uz dva roky, bez nich ani ranu, ani XC.

0 0
    • Andrzej  

a co rukavice Northwave ? takove ty s tema kostma na prstech, prodava to u nas nekdo ? (vozi je myslim team merida)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.