• black.horse

Sportu zdar:-) jestli našetřím nějaké korunky, tak asi budu pořizovat nějaké nové ráfky na novej enduro bike(full) kterej právě dokončuju… Sice mám doma jedny AlexDM24, ale ty půjdou do světa, neboť 650g na ráfek je dle mě už moc… Slibuju si od ráfků rozumnou hmotnost tak kolem 550g, dráty předpokládám u mě klasika 2mm. A potřebuju aby i snesly, když si občas poskočím nebo projedu nějakým terénkovitým útvarem:-) Máte nějaké tipy? Cena pod litr… Jo a ještě jedna možnost, mám na XCéčku zapletený kola na ráfcích AlexFD26, hmotnost slušná 490g, tak mě napadlo použít je a na to XC si postavit něco trošku lehčího, ale u těch FD26 se bojím pevnosti… na XC s nima nemám sebemenší problém, ale na tom fullu se už o ně budu malinko bát… Tak pište svoje rady a názory, děkuju…:-)

0 0
    • vratan  

Mavic XM 321 (219). jazdim ich uz tretiu sezonu. sem-tam prasacke zaobchadzanie – napriek tomu ich za ten cas ich nebolo treba ani raz centrovat. www.koloshop.cz/index.php?…

0 0
      • Darkson  

mám XM321D s 2.0 dráty na předním a za půl roku jsenm taky necentroval, což se u mne rovná skoro zázraku:-)

0 0
    • vojtechposmourny  

Napadaj mě sunrims s.o.s. 520 gramů. Anebo sunrims rhyno lite xl, 565 gramů, cena asi 950kč.

0 0
    • MartinXC  

Asi bych se plácnul přes kapsu a dal DT EX5.1d.

0 0
    • Tomínos  

Hodím to nahoru, taky se koukám po nových ráfcích a docela se mi líby Ty 5.1 d nebo jestli jsem dobře koukal podle novýho značení EX 5OO. Tak by mě zajímalo jestli mi tyhle ráfky odsouhlasíte, nebo v podobný váze existuje něco výrazně lepšího, mělo by to být na freeride kolo.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • kali222  

ztr flow nekteri vozi i na DH kolech.jak dlouho, to nevim :))

0 0
    • goofy  

Tak to zase jeste ozivim… Shanim nejake vahove rozumne rafky za pokud mozno cim nejmensi obnos :o))) Co rikate na Mavic F219? Nebo nejake jine pod 1000? Nejepe tak do tech 800…

0 0
      • Hnoj  

DT E540?

0 0
      • MlokCZ  

DT E530. Bude ale těsně přes 1000Kč.

0 0
        • goofy  

No jo no.. Prave o tehle variante vim, ale je to cenove tak na hrane, a rad bych neco usetril pokud by to slo… Stejne jak vim o nize zminovanem Mavicu 721, ktereho bych klidne bral, ale proste finance nejsou a cenu proto tlaacim cim nejniz to jde :o)))

0 0
      • kali222  

721 a myslim ze budes moci dade nalozit az az az a to par let v kuse (dada naklada… uryvek z textu pisnicky )

http://www.koloshop.cz/…ek-stribrny/

jiste neni to uplne enduro rafek,ale zrovna ja radeji sahnu po bytelnejsim :)

http://www.sicklines.com/…weight2.jpg

0 0
      • goofy  

Este me ted napadnul Mavic EN 521. Prametry by mel mit priblizne stejne jak ten DT E540/E530 a sel by sehnat za pomerne dobry peniz… Nejaky nazor?

0 0
        • Honza321  

pokud 521 seženeš, tak je ber…odpovídají EX500 od Swiss a jsou cenově docela přijatelné

0 0
    • Bysto  

ja by som mal tiez otazocku, ake mate skusenosti s rafmi DT 4.2d alebo 400 XC pripadne nejake rafky od NT do 400 g, rad by som ich mal na AM, sem tam mensie skoky, dole kopcom letim ale davam si pozor na bike :), vazim 68 kg

0 0
      • Bysto  

este som zabudol, ze budem pouzivat UST plaste od Schwalbe

0 0
      • fousek  

Tak UST DTcka nejsou, takze ti zbyde ZTR Arch a s tvoji vahou pri normalnim jezdeni by meli vydrzet

0 0
    • Meneldor  

oživíme:-) co si myslíte o ráfcích Dartmoor Raider, daly by se na am/enduro? Letošní model píšou hmotnost 550g, cca 27mm vnitřní šířka… cena 699 Kč

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.