• PT

    Máte s tím někdo zkušenosti?A vůbec s Duratecem.

    0 0
    • Pekáček  

      Já mám Vagranta C5, starší typ. Jsem maximálně spokojenej. O něco vyšší hmotnost je daná použitím nezeslabovaných trubek, no ale zas to víc vydrží. Čekal jsem tvrdej dural a byl jsem překvapenej pohodlím! Pak se mi líbí geometrie, rám je dlouhej a má vysoko střed. Snad jen středová osa šla namontovat až po protažení závitů, teď je to v pohodě. Obrázek je v „BIKES“.

      0 0
      • PT  

        Jak jsem se díval,tak bych ho vybral v základní sestavě na Deore.Myslíš,že pokud to kolo takhle vyjde na 30k,tak je ten rám na stejné nebo lepší úrovni,než jiné biky za stejnou cenu?Tedy porovnání cen.A jak se u Duratecu vybírá vlastní barva(na netu jsou stránky v rekonstrukci) a dají se vyměnit třeba sedlo,sedlovka,pláš­tě?Nebo je to lepší domluvit v obchodě s nimi.Budou teďka někdy slevy na mnou objednaný bike?

        0 0
        • Pekáček  

          V podstatě sis odpověděl sám, domluv se s nima. Barvy jsem poprvé vybíral podle katalogu v místní prodejně, podruhé už na internetu.

          0 0
        • gersa  

          Mam Duratec Career C9 (viz Bikes) a oproti prdchozimu kolu (Merida) je to nebe a dudy. To pohodli je hodne poznat. Loni jsem byl po kazdym zavode totalne vylepanej… Kdyby to bylo na mne, asi bych sel spis do lepsiho ramu, nez vagrant, minimalne novej Career C10, anebo rovnou Sonika..... Ale to je jen ma uvaha, pokud by jsi byl ochoten do ramu vrazit o nejakou kacku navic. IMHO je dobrej ram zaklad. A jeste si budu trochu protirecit. Utratit 30k Kc za kolo a mit jen Deore, mi prijde trochu husty. U seriovek budes mit za tyhle penize aspon castecny XTcko

          0 0
    • pos3k  

      Mam letosniho careera C 10.Ram jsem objednaval po nekolika telefonatech pres shop kde mi servisuji bike.Ram prisel do mesice, krasnej, jak jsem chtel :-)) Jinak jezdi se na nem fakt sqele, trosku jsem se bal hliniku, ale par jizd a obavy byly fuc.Jen jsem jezdil na oceli 1,9 plaste a zjistil jsem ze bike ma radeji 2,1 :-)) a ja vlastne uz taky. Neco jsem psal v historii, tak jestli budes mit zajem tak tam mrkni.Nedorozumeni bylo u prumeru pro sedlovku,na netu byl 30.8, telefonem me ujistili ze to plati a pak ram prisel s 30.9mm. Objednana sedlovka 30.8 pells tam ale i tak drzi.K tomu netu.ted tam maji trosku prapracovavaji uplne vsechno,nabidka barev je sirsi tusim. na ten vagrant s novejma informacema (spravnyma je na http://www.duratec.cz/…antc7_cz.htm barvicky na mtb (design na bike tusim ale nefunguje) funguje jeste na starych strankach na http://www.duratec.org/…revny_en.htm

      Az sezenu poradne fotitko tak dam bike do bikes sekce, zatim mam fotky takove nemastne neslane. Zdar bajk.

      0 0
      • PT  

        A slevy,slevy budou?:)

        0 0
        • pos3k  

          jo to vi jen oni :-) Jinak s tema sestavama to rozjeli poradne az letos. Jinak z netu me napada jen ze sady duratec najdes na http://www.trinnity.cz/Default.asp?… je to tam levnejsi nez primo z duratecu.Jestli chces slevy tak se optej primo v duratecu :-) (nebo na trinnity:)

          0 0
          • PT  

            Z duratecu mi napsali,že slevy „NIKDY“:) neposkytujou,jen přímo u prodejce,což je na něm.

            0 0
          • PT  

            Jo a kolik si myslíš,že by ta sestava komponentů stála zvláš? bez kola.Jde mi o to,jestli koupit sériovku,třeba i jiné značky,nebo za těch 30k kolo poskládat.

            0 0
            • pos3k  

              Ja jsem si bajka dokupoval tri roky a pak jsem to proste setrasl a nasadil na durateca :-)) Dokoupil jsem novou sedlovku,smyk,pred­stavec a riditka.No vlastne jeste nova kola a kazetu :-)) Takze jsem s ramem utratil pres 20k.Jestli mas naladu tak se koukni po soucastkach co je v te sestave, porovnej cenu a pak se rozhodni.

              0 0
              • cubas  

                jo, pres internetovy bikeshopy se daji vychytat dobry slevy. Me to sestaveni trvalo asi tri mesice, ale finalni uspora byla asi pet tisic.

                0 0
                • pos3k  

                  No ja do bajka dal pres 60k a myslim ze takovej 15k jsem usetril na nakupech pres net.

                  0 0
        • leštič  

          Slevu zkus např na http://www.volny.cz/sport22, tam se myslím domluvíš

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.