• BB

    http://album.volny.cz/…k/browse.php?…

    jak casto vymenujete prevetivne sedlovku ? Ja, vubec a asi to prehodnotim

    0 0
    • Daf  

      No vypada to ze byla dost hodne vysunuta. Pokud na nekdo malej ram a dohani to dlouhou sedlovkou asi to chce davat bacha.

      0 0
    • kuzňa  

      no jo – tos měl určitrě zavřenej tlumič viď :-) ba ne, taky mám Syncros a fulla a myslel jsem, že mi sedlovka vydrží na furt

      0 0
      • BB  

        nestalo se to me, ale kamaradovi, sedlovku vozil dost vysunutou, to je pravda, ale urcite byla ryska zasunuta, takze nic proti pravidlum

        0 0
      • Daf  

        Take jsem mel Syncrosku ale akorat se mi v ni rozlepil vlepovanej zamek. Tak jsem ho tam akorat vlepil nazpet. Jinak si myslim ze se sedlovka preventivne menit nemusi. Tohle se podle me muze stat pokud budes vazit 90kg budes mit lehkou sedlovku a jeste hodne vytazenou. V sedlovce sem tam nekomu rupne zamek, ale aby se zlomila uprostred to leda by na tom kole majitel skakal.

        0 0
        • Pá-dlista1  

          ledaze by dopadal na prdel a to si kazdej na druhykrat rozmysli :) Pravidelna vymena vsech hlinikovych komponentu je bezne doporuceni serioznich firem. Napr. Roox doporucuje menit komponenty preventive po 2 letech.

          0 0
          • Daf  

            Tohle doporuceni ma smysl tak u profiku, nebo na sjezdovych kolech, kde ty komponenty opravdu trpi. Ja si treba myslim ze nektere casti ramu jsou mnohem vice namahane nez treba ta sedlovka ale nikdo si netroufne rict at si za dva roky koupis novy. Jinak treba Easton dava na nektere komponenty zaruku i 5let a to treba i riditka.

            0 0
            • Pá-dlista1  

              No asi takhle. Na vsechno zbozi mas u nas zaruku 2 roky. To ti taky daji treba i na vidlici, ale v navodu mas, ze zivotnost vidlice muze byt kratsi nez ty 2 roky. Tudiz se na to zaruka nevztahuje. Stejne tak to bude s tema riditkama. Coze vy jste na tom jezdil kazdy den po dva roky? No to uz maji davno zivotnost za sebou. Je mi lito pane, ale muzeme vam dat slevu az 2% na nove :)))

              0 0
              • Daf  

                No jo u nas to funguje trochu jinak :)

                0 0
                • Thorn  

                  no praveze nie. zaruka 2 roky sa nevztahuje na opotrebenie sposobene beznym pouzivanim.

                  0 0
                  • Daf  

                    Ja to myslel k tem riditkum kde vyrobce garantuje 5 let ale tady vic jak dva roky na ne nedostanes.

                    0 0
                    • Pá-dlista1  

                      Ja myslim, ze dostanes. S tim uplatnenim zaruky to bude uz horsi, ale to zalezi na kazdym :)

                      0 0
    • náčelník  

      Sedlovka Syncros mi praskla pod zadkem po šesti letech. Délka 420 mm, zasunutá v rámu 150 mm. Praskla v místě největšího namáhámí, t.j. v tam, kde vystupuje z rámu. Takovýto dlouhý ostrý pahýl jsem tam neměl. Mám nízký rám a nohama jsem to reflexivně „dopružil“, takže jsem žádný úraz neutrpěl. Musel jsem dojet k nejbližšímu baráku, kde jsem si půjčil kombinačky, abych ten pahýl z rámu dostal a mohl tam nasadit tu „zkrácenou“. Ta sedlovka byla ještě poctivá kanadská práce – takže praskne všechno.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.