Prasklina na GT i-drive reklamace?

10 nepřečtených
  • Gtiker

Tuto prasklinu jsem našel po vyjíždce, rám ma tak 600km a půl roku starý,sedlovka je origoš zasunutá tak 13–15 cm v rámu ježdění žádná divočina a k tomu mi ještě začal ucházet tlumič Fox float R při nafouknutí na 230Psi po 10km tlak 190 Psi, to je pech jak prase tak že měsíc bez kola :-( , rám jsem už reklamoval a putuje do Brna na expertízu.Má tady někdo zkušenost jak dopadá reklamace u dodavatele ASPIRE (doufám že se k tomu postaví pozitivně)

0 0
    • apache6000  

a neni to jenom prasklina v laku?

0 0
    • Nimrod  

mě reklamovali ruckuse a za tejden sem měl novej rám :-)

0 0
    • mosquito  

od pohledu jasna prasklina (lak takhle z niceho nic nepryska) .. nevidim duvod proc by to nemeli vyreklamovat

0 0
      • Gtiker  

No, prodejce mi řekl, že mi to možná uznají a že je to vůbec první reklamce tohoto rámu a ještě mi k tomu ucházel tlumič, nemáš náhodou zkušenostjak to dopadá s tlumičem, hned se mně samozřejmě ptali jestli jsem to nepřefouk, na to si dávám velkého majzla, tak jak se to řeší výměnou celého tlumiče nebo jen těsnění?

0 0
    • GTman  

Já mám taky GT nějakej ten rok a zatím v pohodě. Kamarád měl ale Zaskara. Byl trochu při těle a občas na tom dělal psí kusy (to si měl koupit při svý váze spíš Ruckuse). Až jednou skočil a zadní stavba s taky odporoučela k pánu Bohu. Vím, že mu reklamace byla bez řečí uznána a dostal novej rám (myslím do 14 dnů, ale to už si fakt přesně nepamatuji). Jen chci říci, že s reklamací co vím nedělají Aspire problémy.

0 0
    • te-pe  

Jaký máš prosím tě typ. Je to I-drive 4 nebo 5? Mám objednanej rám I-drive 5 a tohle mě dost děsí.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.