Prumer sedlovky na ram Rock Machine

10 nepřečtených
  • vlty

Nevim, jakej mam prumer u sedlovky na ramu Rock Machine Landslide rok 2003. Měřil jsem to mou umělohmotnou šuplerou a tam mě vycházelo +/- 27mm takže nevím, jesli mám kupovat sedlovku 26,8 nebo 27,2. Máte někdo ten rám? Jakou máte sedlovku? díkec

0 0
    • Pá-dlista1  

A ten thread jak narvat vetsi sedlovku do mensiho ramu jsi cetl? :)) I plastova suplera ma rozliseni 0,1mm , tak snad by ses mohl trochu priblizit k jedne hodnote.

0 0
      • vlty  

se neposmívej mý šuplerce :-) no možná se to tvářilo, jako něco přes 27mm ale chtěl bych to vědět natuty, snad se tady někdo s tím rámem najde. no a neměly by všechny rámy 2003 od RM mít stejnej rozměr tý sedlvky? to téma jsem teda nečet, nebo si to aspoň nepamatuju.

0 0
      • Volf  

Bereš mi to přímo z úst, že šuplera měří na 5 stovek. Takže to nebude šuplerou ale prackama.

0 0
    • Jenca  

jo nevim spíš to blbe meři ale na tuty ty rockmachiny maj 27,2 nebo alespon bike znameho to tak ma :) btw landslide 2002

a sedlovku jsem v pohode dostal i do sveho ramu tak bych se 27,2 nebal a je u toho alespon taky vetší vyber :)

0 0
      • vlty  

no právě výběr je větší, a jestli to má landslide 2002 tak 2003 to bude mít taky, tak dík za info

0 0
    • K2  

Kdybys měl zájem, tak se mi válí doma jedna Pells light sedlovka 27,2 délky 400 nová nepoužitá – černá s stříbrným zámkem. Kamarád mi ji objednal v blbé délce a u mě to jde ze spodu rámu vidět, tak to z důvodů estetiky nechci řezat. Přenechám levně.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.