• scret

Cau, poradte mi nejaky rozumny frycko, zdvih tak 130–150 nad kazdym kolem. Cenova hladina tak max. kolem 60. Ale cim levnejsi tim lepsi, jelikoz mam XC chrta, tak dalsi kolo domu, to bude fura prace sehnat love:-(( Zatim jsem koukal na Konu Coiler, Stinky, RB set a Norco. Jo jeste snad, nikdy jsem na takovy masine nejel, ale chci neco na blbnuti, maly dropy atd.

0 0
    • TinkTink  

Hmm…tak si kup HTcko se 130 na predu a dej za to maximalne 35…naucis se toho vic – aspon na zacatek to bude lepsi…(ale pokud se nechces nic ucit a jenom jezdit, tak ber fulla – ten ti toho odpusti vic :) )

Nic z toho co jsi napsal jsem nejel…takze soudit nebudu :)

0 0
    •  

me by zajimalo, jestli nekdo z bikeforistu nekdy sedel a aspon trochu jezdil na tom Norcu Atomik a kdyby ho navic mohl na zaklade zkusenosti srovnat s tim Coilerem nebo RB Monsterem FR, tak by to bylo fajn

0 0
      • Pá-dlista1  

No ja sem sedel, ale srovnat to muzu tak s A-linem. Jinak jsem to s nicim podobnym primo neporovnaval. A co chces srovnavat? Jednocep a prepakovanej jednocep s FSR zavesem? To se neda srovnat:)))

0 0
    • Otaku  

Tuhle otazku jsem taky resil a ohledne Kony bych to videl takhle: Kdyz bych se chtel zbavit XC kola vzal bych Coilera, protoze ma 3 tac, vejs posed atd. Zkratka se na nem da neco ujet. Pokud ale kolo ciste na blbnuti tak Stinky. Ja se teda nakonec rozhod uplne jinak, i kdyz to se asi jeste zmeni nez dam dohromady $. FR zdar

0 0
      • Pá-dlista1  

Sem si zkousel stridat Stinky s Norco Team DH a ta stinkyna mi prisla takova neohrabana a nechtelo se ji moc dopredu (mozna za to mohlo osobni nastaveni nebo 5th Element)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.