• Vilém

    Nevite nekdo prosim jak znulovat hodnoty TOT v CM 414? Jde o celkove nastoupane m a celkovy cas. V ceskem navodu jsem o tom nenasel ani slovo.

    0 0
    • vtt  

      jo tak celk. nastoupany hm, se mi taky nepovedlo vynulovat. To jsem se fakt snazil, myslim ze to nejde.

      0 0
    • Paja  

      Ja mam teda 434, ale podle navodu bych rekl, ze to znulujes jen resetovanim – tlacitko vzadu nebo vyndanim baterie, pak musis znovu nastavit obvody kol, cas,domaci vysku, vahu,atd.

      0 0
      • Vilém  

        Ani nulovani tlacitkem AC ani vyndani baterie nepomaha. Ceskej navod firmy Pells je kapitola sama pro sebe, jednak je nelogickej a jednak na nektere veci zcela zapomneli.Mam typ Alti M a tam zapomneli dodat ze vypocet prumerne rychlosti a dalsi fce funguji jen pri zapnutem zaznamu dat.Zapnutim zaznamu se take prekalibruje nadm.vyska na kalibracni hodnotu nastavenou v compu.Pisou ze prechazi do spaciho rezimu a zobrazuje hodiny, me do niceho neprejde.

        0 0
        • retro  

          Kdyz nastavis vychozi hodnotu vysky v compu – – – – , tak se pri startu jako vychozi vyska bude nastavovat aktualni.

          0 0
          • Vilém  

            Dik za radu, tato polozka mi nebyla zcela jasna,ale predpokladal jsem ze to tak je.Tak druha hodnota vysky je tedy kalibracni, v navodu pisou ze prekalibrovani probehne v noci a ne startem zaznamu.

            0 0
            • kovar  

              s tím překalibrováváním během noci, to je pěkný výmysl. Nevím , jak na to v Pellsu přišli, vždy? ani v originálním manuálu takovou blbost nepíšou. Českou verzi manuálu raději snad ani nečíst. to je zmatek pojmů. Třebas to slovo „kalibrování“ je neadekvátní atd

              0 0
              • Paja  

                Presne tak ceska verze navodu je neuplna – je lepsi pouzit anglickou nebo nemeckou.

                0 0
        • Paja  

          To je zvlastni, ze to AC tlacitkrm nejde, zatim jsem nezkousel, mam ho kratce, aktualni bude az na konci roku, ale urcite to musi jit, kdyz baterku vytahnes, prip. nechas nejakou dobu bez baterky (nektere computery si umi hodnoty po urcitou dobu pamatovat i bez baterie).

          0 0
          • Vilém  

            Prave tim bych si nebyl jistej.Mam verzi AltiM a tam neni problem ulozit tato data do EEPROMky, pak muzes baterii vyndat treba na 100 let:( Zkousel jsem ji vyndat asi na 5min. a vynulovaly se jen nektere veci,celkovy cas a celk. nastoupane metry zustaly:( AC nuluje nastaveni obvodu, casu, kal. vysku.Prechazi vam do spaciho rezimu popisovaneho Pellsem? Nekdy mi na mereni vykonu i sundany z riditek ukazuje 20 – 40 W.Nevim jestli je to normal. Jinak jsem ale spokojen, oproti Cateye CC AT-100, kterej jsem mel predtim, je to jina trida.Co mi chybi je svetlo.

            0 0
            • retro  

              http://www.mountainbike-page.de/bike/index.html tady je návod jak by to mělo jít nulovat , teď vprostřed sezony to zkoušet nebudu ale můžeš to zkusit a poreferovat. Stisknout obě tlačítka a současně stisknot tlačítko AC.

              0 0
              • Paja  

                Ted sem koukal do angl. navodu pro 434/436M, pokud zachovali u novych modelu stejny system, tak u CM414M by to mohlo byt stejny, pisou, ze nulovani vsech hodnot, nastaveni a pameti se provadi jak pises (zmacknout obe tlacitka a kratce AC tlac.)-pustit ty dva cudly. U nepametove 434 by vymazani melo jit zmacknutim AC nebo vyndanim baterky.

                0 0
                • Vilém  

                  Panove dekuji za rady,nakonec se zadarilo.Je ale nutne udelat to stejnym postupem jak pise paja tj: zmacknout obe dve tlac., kratce AC a pak pustit tlacitka. Tachometr zacne pocitat naky cisla na displeyi a pak se znuluje celej. Jeste jednou dik.Koupil jsem ho totiz jetej a tech 150000 nastou­panejch metru jsem tam fakt nechtel.

                  0 0
        • Paja  

          Me taky do zadnyho spaciho rezimu s hodinama neprechazi a v originalnim navode nepisou, ze by neco takovyho mel delat.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.