• Brouk_Pytlik

Bajkrs řekněte mi, pokud máte fůla, co vozíte za tlumič a jakej byste doporučili. Mě se ten muj už zas podělal a jsem docela bezradnej, jestli se v něm má zas cenu vrtat a nebo koupit rovnou novej. Jenže jakej? napište i cenu kolik vás stál.Taky napište jakou máte zkušenost s pérovym a nebo se vzducháčem. Já mam RS SID a hodil bych ho z okna…

0 0
    • Brouk_Pytlik  

PS: nemam na mysli tlumiče na FR nebo DH, ale klasický 165 mm na XC.

0 0
    • wroum  

ja mam RS SID dual air tusim ze 2001 a no problemo

0 0
    • kungpao  

SID dual air, ale dajako poslednú dobu uvažujem o DT Swisse. Uvidíme, uvidíme…

0 0
    •  

ja mam uz treti rok nejlevnejsiho vzduchovyho CaneCreeka AD-5, protoze byl na novym kole… vloni sem akorat musel nechat vymenit vsechny tesneni, jinak bez problemu

0 0
    • jankohrasko  

mam fox float, utieram skoro pred kazdou jazdou+ rozoberam, cistim a mazem ho kazdych cca 50hod jazdy+pred spinou je zakryty blatnickom z plastovej flase=bez problemov, az na to ze asi po 1000 km jeden cap na tlm. chytil volu… inac vsade vychvaluju dt swiss, tak asi bude aj dobry…

0 0
    • cabbage  

taky mam rs sid a po roce a 1/4 bezproblemoviho ježdění začal unikak vzduch z negativní komory, pak se vzduch přepustil z pozit. do negat., atd…

0 0
      • fousac  

i ty brute??? ta lemplovotost je nejaka nakazliva… :)))

ja to rikam porad, ze vzduch je naprd… ja vozil rst-21 pruzina/olej a vydrzel v pohode pres 10kkm, no mozna by dal vic, jenze sem mu trosku pomoh.. no a ted mam rst-58, taky pruzina/olej akorat ma navic par hejblatek… treba stelovani odskoku, vyborna vychytavka…

ale stejne nejlepsi je samotna pruzina bez tlumeni… :)) to se jeden nestaci divit…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.