prosím??? co s tímto tlumičem

7 nepřečtených
  • jakub

    Ahojte, včera jsem si postavil nového bajka… je k tomuto tento šmejďáckej tlumič a dokud nebudu mít na novej tento si nechám, jenže, včera jsem ho nafoukal… trošku se na nom svezl  a on stále zjížděl víc a víc… tak jsem ho zkusil dofouknout a nic se nedělo… tak jsem ho vyfoukl a on uplně zajel do teto polohy.. tedkom kdyz jsem ho zkousel několikrát nafučet, tak při obrovském tlaku povyjíždí..... co s ním?? opravím to doma???

    0 0
    • jakub  

      tak uz jsem se zachránil sám… rozdělal jsem tlumic, ozvala se ukrutná rána…, vzduch se dostal kam nemel… tedkom uz to funguje… uraaaa

      0 0
      • Lišák  

        Nalij na píst trochu oleje, nebo se Ti to stane znovu. Těsnění musí být mazáno, jinak se vzduch dostane pod píst. Stejný problém jsem řešil na Manitou Swinger Air 3way.

        0 0
        • marapara  

          To samé dělá i Fox Float. Prostě to chce občas rodělat a pořádně promazat těsnění, je ve více „vrstvách“. Jak to jde na sucho, tak je otázka času, kdy se vzduch dostane kam nemá a stuck down je na světě. A nemusí být ani prasklé těsnění.

          Chce to udžovat pístek v čistotě, po každé vyjížďce očistit. a možná i lehce otřít mastným hadříkem.

          Když už to nastane, tak při rozdělávání se ozve prda jako prase. To se vzduch pod velkým tlakem v negativce uvolní a najednou vyletí ven.

          0 0
      • Vilém  

        Tak to bud rad, ze te to netrefilo, mohls byt deravej:)Udelej to jak radi Lisak, jinak se to bude opakovat. Kamaradovi to delal Manitou Q a olej na pistku to vyresil.

        0 0
        • jakub  

          kluci díky za info… to jako že mám to zvenčí teda promazávat?? nebo to mám rozdělat a namazat… fakt mám tlemič poprvé… a rád bych aby mi chvilku vydržel… teda tedkom jsem to byl proje a na to ze je to takovej sunt… to funguje velice dobre… otázka je jak dlouho… no časem stejne bude jinej tlumič… ale zatím stačí toto…

          0 0
          • Lišák  

            Nemusíš tlumič rozdělávat. Stačí vyšroubovat vnitřek ventilku a injekční stříkačkou (lépe i s nějakou tlustší jehlou, aby při aplikaci olej netekl ven) tam olej stříkni.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.