• LASiN

Tak mám problém s přední kotoučovkou. Nebrzdí tak jak brzdila (najeto asi 50 KM) a vydava pri zabrzdení zvuky, ze by se z toho jeden zblaznil (piskani a takove nepopsatelne) Myslim ze se mi dostal olej z vidle do desticek a proto tak nebrzdi a uz jsem to zkousel i odmastovat ( i kotouc) a furt nic (este se mne zda, ze to vic piska) jo a je to znacka Shimano

Dikas za rady

0 0
    • booster  

je mechanicka?

0 0
      • LASiN  

jo je mechanicka

0 0
        • booster  

s mechanickou mam nasledujici zkusenost: nebrzdila, piskala, desticky nebyly sjety. odmastoval sem a vypaloval jako blazen a nic. pak jsem si vsimnul (samozdrejme dlouho pote) ze se mi na trmenu povolilo trochu lanko, takze pri maximalnim stisku paky trmen sice brzdil ale ne uplne, protoze chtel jeste vic zatahnout, coz uz ovsem neslo kvuli dlouhymu lanku. snad jsi to pochopil. mozna je to tvuj pripad.

0 0
          • LASiN  

je to mozny ale radsi vymenim i desticky protoze jak se nasakly olejem tak je s nima amen!

0 0
          • Bodo  

me se stalo neco podobnyho. jak se desticky trochu sjely, tak byly dal od kotouce. utahoval sem brzdovy lanko, aby chod paky byl porad stejne dlouhej a nevsim sem si, ze pri brzdeni uz se mi zarazi tahlo trmenu o telo trmenu, takze desticky netiskly kotouc poradne a ten mezi nima prokluzoval…:-))

0 0
    • panaczek  

rek bych, ze to ma na svedomi ten olej, stalo se mi to taky (s olejem z brzd) – jenze byla to zadni, tak sem se na vymenovani desticek vyprd a ona se zas po 100–150 km chytla. jenze ty to mas na predni…

0 0
      • LASiN  

tak jsem zkontroloval bovden a nic :/ takze jsem donucen koupit desticky, cos je dalsich kurevskych 500KC

0 0
        • Jenda  

hele tak zkus ty s olejem namocit na nejaky cas do benzinu (technickyho) nebo je vyvar ve vode s hodne jarem (me to pomohlo kdyz byly zasrany od brzdovky ale uznavam ze olej je vetsi problem)

0 0
          • Keli  

vem kleste a tu desku strc nad plamen u sporaku, az bude cervena tak oddelej a mas desku jako novou

0 0
    • Pytlik  

Jo jo, taky jsem s tim mel problemy, vymenil desticky a furt nic. Nakonec to bylo fakt tim, ze se celej ten otocnej kus zarazi o doraz a nejde dal, i kdyz packa by treba jeste mohla. Ono to vypada, ze to tiskne kotouc dost, ale neni to tak. Chce to nastavit celou tu otocnou cast bliz ke kotouci a dostelovat druhou stranu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.