• Golfy

Cau bikeri. Potreboval by som poradit, mam kolesa shimano wh-m540 a su tam brzdove gumicky shimano s70t, a nebrzdi to za mokra [brzdi to ako keby som to namazal vazelinov ] Viete mi poradit co mam robit ake brzdove gumicky by boli najvhodnejsie? Dik.

0 0
    • enjoy  

netvrd mi ze ocekavas od vecek ze budou brzdit za mokra. jinak zkus trojnbarevny BBB,snad to bude lepsi.ale jinak si kup kotouce.

0 0
      • Golfy  

.. ja som len sklamany,lebo na starom bajku s rafikmy od remerxu,to na vode brzdilo o vela lepsie.Ale aj tak dik za radu tie BBB skusim.

0 0
    • lubos  

Podle toho co znamena za mokra. Pokud tim myslis, ze mas utopenej rafek ve vode a tak jedes, tak to ti nebudou brzdit nejspis zadne Vcka. Ledaze bys rafek namazal asfaltem :) Pokud tim myslis jenom klasiku, tak mne osobne se osvedcili Fibraxy (ale pozor – cerne!) a rozdil mezi Avid nebo nejakymi cernymi BBB byl znatelny. Brzdilo to dobre i ve snehu a mraze (pokud nezamrznul rafek, samozrejme). V kombinaci s rafkem Ritchey OCR.

0 0
      •  

hpokud ti nebude líto ráfku, tak při výjezdu do mokra trochu přeje´d brzdný plochy smirkovým papírem, nebo trochu víc :), ale bude to pěkně „žrát“ špalky

0 0
      • Zdyn  

asfalt na mokru nebrzdi

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.