• itdev

Zacinam, takze neznam pojmy. Mam GT Ava 0.5(najeto 350km) zacinam si vsimat veci na kole. Od zacatku mi „necvrka“ zadni kolo a ted jsem si vsiml, ze zadni ozubena kola jsou jakoby do osmicky. Kdyz se toci tak dost „hazi“. Ze by ohnuty naboj zadniho kola? Znate nekdo dobryho servismana z okoli Ceskych Budejovic? Tam kde jsem kolo kupoval se mi zdaji ze maji laksni pristup, takze se mi to tam nechce davat ani na garancku. Co mam delat? Dik za kazdou radu

0 0
    • Vrci  

Já dávám kolo na Husovku proti Živitelce (tams to asi i kupoval) a zatim si nemůžu stěžovat. Celkem pozitivní přístup maj i u Jiřičky v Litvínovicích. Jako čert kříži se vyhybám oběma Strnadům, tam mi přijdou takoví povýšený a přezíraví.

0 0
    • vili  

cvrkat nemusi,to neni az takovej problem.nektery naboje to proste nedelaj a nebo je treba namazanej orech.a to hazeni bude spios v orechu a to taky nicemu nevadi pokudto neni nejak vic

0 0
      • MartinXC  

A není to házení docela pravidelné ? Spíš jako vlnka na VŠECH pastorcích ? A plackách taky ? To by asi spravit nešlo, to jsou tak tvarované zuby kvůli opotřebení řetězu a rychlejšímu řazení.

0 0
        • Milan  

To bude jeste vetsi pruser nez si myslis. Podle myho ma hodne povolenej vorech, az kazeta vybocuje k ramu a zpet a tim je vypadlej i cvrcek, kterej ma cvrkat o nabu, jenze za chodu tam sam nikdy nezapadne. Dobry vysvetleni, ne :-))) Povolena matka u vorechu.

0 0
    • Meesha  

Jestli ti Veseli pripada v okoli, tak zkus RD Cycles.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.